2011. március 23., szerda

L.A. Colors Mineral Eyeshadow Duo - Sting Ray

Akik követnek Facebookon, azok már tudják, hogy megkaptam az első adag tesztelni valót az L.A. Makeuptól a többi nagykövet lánykával együtt. :) Elsőként az L.A. Colors Mineral Eyeshadow Duot fogom itt a blogon bemutatni. A neve elég beszédes, egy ásványi alapú szemhéjpúderről van szó, sőt szemhéjpúderekről, ugyanis két színt találunk a tartóban.


Véleményért és színmintákért katt a továbbra!




A csomagolás nagyon praktikus, ugyanis egy kis tükör is helyet kapott benne, méghozzá ott, ahova a mini applikátor került. Én személy szerint nem csípem a szivacsos applikátort, de arra szerintem is alkalmas, hogy napközben felfrissítsük vele a sminkünket, ha szükség van rá. (Így nem kell magunkkal cipelnünk külön ecseteket is.)

L.A. Colors Mineral Eyeshadow Duo - Sting Ray

L.A. Colors Mineral Eyeshadow Duo - Sting Ray
A színminta applikátorral készült egy vékony réteg alapozó felett.

Itt egy ferde ecset segítségével húztam vonalakat a szürke szemhéjpúderrel. Az első két vonal száraz ecsettel készült, a másik háromnál enyhén benedvesítettem előtte, és úgy mártottam a festékbe. Ezt csak azért szemléltettem, hogy lássátok, tusnak is lehet használni.

Maguk a szemhéjpúderek szépen pigmentáltak, ahogy azt ti is láthatjátok a fenti képen. Még a fehér is jól látszik a bőrömön, pedig ez a szín igazán kritikus pontja szokott lenni sok sminkmárkának. Az általam kapott színpáros a Sting Ray fantázianevet viseli, és rendkívül sokféleképpen variálható. Kapásból 3 féle smink is eszembe jutott vele:
1. Vigyük fel a fehéret a mozgó szemhéjra, a szürkét pedig a külső V-be és tetszés szerint a mélyítővonalba is. Húzzuk ki a szemünket, spirálozzunk és kész is az elegáns, füstös szemsmink!
2. Vigyük fel a szürkét a teljes mozgó szemhéjra, menjünk fel egészen a mélyítővonalig, és dolgozzuk el a szemöldök irányában, hogy szép füstös hatást kapjunk. A fehérből tegyünk a belső szemzugba és a szemöldök alá, hogy kiemeljük a sminket!
3. Használjuk a szürkét tusként egy ferde ecset segítségével, és húzzuk ki vele cicás stílusban a felső szempillák tövét! A fehéret itt is bevethetjük a tekintet kiemelésére: tegyünk belőle a belső szemzugba, valamint egy keveset a szemöldök alá is!

Nemsokára be is mutatom nektek valamelyiket magamon!

 Ti milyen sminket készítenétek ezzel a szemhéjpúder duóval?


Megjegyzés: A terméket az L.A. Makeuptól kaptam tesztelésre,  a fent leírtak teljes mértékben a saját, őszinte véleményemet mutatják be.

5 megjegyzés:

citromhab írta...

Szép duó, és külön tetszik, hogy sminkötletet is írtál, nagyon praktikus gondolat. :)

helga írta...

Nagyon szep szinek, azthiszem en egy fustos szemet keszitenek eloszor :)

Tímea írta...

Igeretesnek tunik, de en nem szeretem a duokat, valoszinuleg meg se vennem, de azert varom a sminket :)

N írta...

Én sem szeretem a duókat, de a fehér az szép, kíváncsi vagyok, hogy mutat rajtad! :) Lehet, kipróbálom, mert keresek már egy ideje jó és tartós fehéret.

suzie írta...

A tartósságról én sosem tudok nyilatkozni, mert az IsaDora szemhéjalapozójával bármilyen szemhéjfesték rajtam marad x órán át (még sosem volt olyan, hogy lemosáskor kifakult volna, úgyhogy nem tudok időt sem írni:D).
A sminket igyekszem minél hamarabb feltenni, csak egy picit még mindig be van duzzadva a szemöldökömnél :S