2011. március 28., hétfő

Max Factor False Lash Effect szempillaspirál

Már jó régóta megvan ez a spirál, úgyhogy épp itt az ideje, hogy nektek is beszámoljak róla. Sok jót olvastam már erről a termékről korábban, úgyhogy nagyon örültem, hogy lehetőségem adódott kipróbálni. Mint tudjátok, az etalon szempillaspirál nekem a Diorshow, mindent ehhez hasonlítok. Lássuk, hogy szerepelt a False Lash Effect a megmérettetésben!


Vélemény és teszt a tovább után.




Első ránézésre rögtön a Covergirl Lashblast jutott róla eszembe, ugyanis pontosan ugyanolyan a csomagolása (és mint kiderült, a keféje is), de miután megtudtam, hogy mindkét márka a Procter & Gamble-höz tartozik, már nem tartottam olyan meglepőnek - a Covergirl kapható az USA-ban, a Max Factor meg Európában.

A kefe méretének szemléltetése érdekében mellé tettem az Xperience és a Diorshow spirálokat.

Ahogy olvasgattam a véleményeket, néhányaknál felmerül problémaként, hogy nagy a keféje és nehéz használni. Én ezt egyáltalán sem tapasztaltam, bár hozzá vagyok szokva a nagy keféhez. Szerintem nagyon is egyszerű használni, legelső alkalommal sem okozott gondot. Tetszik, hogy kis műanyag tüskék vannak rajta, amik minden húzásnál átfésülik a pillákat, így azok nem tapadnak össze. Én úgy érem el vele a legjobb hatást, ha egyszer végigmegyek vele a pilláimon, várok fél percet, amíg elkezd rajta száradni a festék (de még nem száradt meg teljesen), majd újra nekik esek.

Mivel a tubusra az van írva, hogy "natural lashes", nem vártam nagy durranást a mini szempilláimon. És hatalmasat kellett csalódnom - pozitívan. Alapvetően dúsító spirálként van számon tartva a False Lash Effect, de a hosszabbító hatása sem utolsó. Magamnak is nehéz bevallani, de ez bizony abszolút olyan kinézetet kölcsönöz a pilláimnak, mint a Diorshow, sőt, le merem írni, hogy talán még jobbat! Nézzétek meg a képeket!
Annyit még hozzátennék, bár szerintem ti is látjátok, hogy a pilláim természetesen is sötét színűek, tehát ami változást láttok hosszban, az teljes mértékben a tényleges hosszabbítást mutatja, nem csak befestette a már ott levő, de nem látszó, világosabb szálakat.

 A pilláim természetes állapotukban, mindenféle festék nélkül.

Egy réteg Max Factor False Lash Effect spirál után.

Másodszori spirálozás után (nem tudom, ér-e két rétegnek mondani, mert másodszorra többször is áthúztam). Igen igen, ott van egy kis csomó, megesik.

Egymás mellett az első és a harmadik kép:
Durva, nem? Imádom!

Egyedüli bajom vele, hogy néhány óra után lekenődik az alsó szempilláim alá, de gondolom a vízállónál ez nem fordulna elő, úgyhogy legközelebb olyat fogok venni. (Igen, pá-pá Dior!)

Nektek melyik spirál csinálja a legdurvább pillákat?


Megjegyzés: A termékeket a Max Factortól kaptam tesztelésre, a fent leírtak teljes mértékben a saját, őszinte véleményemet mutatják be.

33 megjegyzés:

Kriszti írta...

Hmm, Nekem a Covergirl lashblast van meg, szóval akkor ugyanez és imádom :)

A. írta...

Ennyi pénzért ez elég gyenge teljesítmény,én elajándékoztam 2 használat után..

Amúgy Maybelline volume express,már ki tudja hány éve...Az egy rétegben is tökéletesen működik. (a sima Volume express,nem a Falsies,az iszonyatosan sz*r)

De olcsóbb kategóriában az Avonos 24k gold arany csillámos spirál is bejött,amiben igazából láthatatlanok a csillámok,szóval jó nappalra is.

Niki | www.nizzka.com írta...

Őszintén szólva én sem vártam tőle ilyen durva teljesítményt, akármennyire imádom a Max Factor spiráljait :D nem tetszett a tömzsi keféje meg a kis tüskék, ugyan mit tudnának kezdeni a szempilláimmal :D:D de leesett az állam :|||| nem is tudtam hogy ilyet ki lehet hozni a pilláimból :D lenyűgöző!

suzie írta...

A maga kb 3500 forintjával ez a spirál közepes árkategória alsó részére esik.

Amúgy jó neked, hogy az ennél is olcsóbb spirálok is beválnak, még egy rétegben is, én nem vagyok ilyen szerencsés :)

Apolka írta...

még nem próbáltam, de kíváncsivá tettél!=) az örök kedvencem a Maybelline Falsies-e, egyszerűen imádom!

Unknown írta...

Nálam ugyanez a helyzet állt fenn, csak nálam az etalon a L'Oréal Volume Million Lashes, de én is simán kidobhatom emellett :) Hozzáteszem majdnem 5000 Ft-ba kerül a L'Oréal, tehát én is ugyanarra jöttem rá, amire te: az olcsóbb még jobb is! :)

katjes írta...

milyen furcsa, hogy mindenkinek mas spiralok valnak be.. :O en eddig mostanaban maybelline colossalt es falsiest hasznaltam, a ketto kozul a colossalt jobban szeretem. es miota toled megkaptam a xperiencet, azota inkabb azt szeretem, mert jobban szetvalasztja/nem ragasztja ossze a pillaimat.

suzie írta...

Ezek szerint odaért a csomag, ezt örömmel hallom:)

katjes írta...

igen, amikor irtam a panaszkodos/kerdezoskodos kommentet, arra egy nappal ra erkezett is a csomag :) nagyon orultem neki!

Tekla Kocsis írta...

egy cipőben járunk, én sem nyertem a genetikai lottón szempilla kategóriában sajnos :( plusz én eredetileg szőke vagyok, a szemöldököm és a szempillám is szőkésbarna, világos, így nekem dupla bajom van vele :)
és én még nem találtam meg a tökéletes szempillaspirált :(

Christy írta...

Nekem is nagyon picik a szempilláim, sőt alul szó szerint 1-2 szál van csak :( Még keresem a megfelelő szempillaspirált, ami szépen hosszabbít. Tetszik amit a szempilláiddal csinált, nagyon szép lett :) Egy próbát nekem is megér úgy érzem :D

Bogca írta...

jajjj nagyon tetszik, jövő hónapban szaladok a dm-be érte :)))

A. írta...

Az árkategória eléggé egyénfüggő,nekem a 3500 már nem alsó kategória,kinek mi.

suzie írta...

Az árkategória nem szubjektív dolog, az a szubjektív, hogy valamire azt mondod, drága vagy olcsó. Attól, hogy valami középkategóriás, még lehet drága valakinek, és ugyanígy mondhatja a felső kategóriás, 10ezres spirálra, hogy olcsó, akit szétvet a pénz.

Catwalk_bitch írta...

már előttem is írták, a Maybelline Volume Express Falsies szempillaspirált. Jelenleg ez a kedvencem. :)De kíváncsi vagyok az új spiráljára, a cat eyes-re. Előtte az Avon SuperShock szempillaspirál volt a mindenem.

Márton Nikolett írta...

Én most Rimmel,Extra Super Lash szempillaspirált használok és meg kell mondjam,meg vagyok vele elégedve!Szépen megemeli a pillákat,megvastagítja a szálakat és nem utolsó sorban...na most figyeljetek....kb.1000 Ft.Jó,sírni vagy úszni azért nem kell benne :D

Anikó írta...

Nekem a Maybelline Falsies a kedvencem, alapból is hosszúak a szempilláim, de ettől + szempillagöndörítőtől nagyon ütősek lesznek. :) Mindenképpen próbáljátok ki.

katjes írta...

amugy nekem nincs szempillagondoritom, es akarok venni, mar tobbszor nezegettem, de mint olyan gagyinak tunnek a dobozkajukban..es nem akarok hiaba kiadni penzt erte, meg akkor is ha nem dragak : S alapbol egy helyen 1-2 fele van, es azok kozott se tudok donteni, ugyanoolyannak tunnek.

vagy ezzel nem lehet mellefogni?
(olvastam hogy az elf.es pl sok mindenkinek defektes mar alapbol)

Sacus írta...

Én szerencsés vagyok, mert alapból hosszú és dús pilláim vannak, durva hatást a maybelline colossalal és az avon supershockkal értem el eddig:) szerintem más márkájú spirálom nem is volt még:) de ez tetszik, lehet kipróbálom:)

Dóri írta...

Most én is ilyen szempillaspirált használok és IMÁDOM! Szerintem eddig ez a legjobb szempillaspirál, amit próbáltam :)

Szilva írta...

Egyik barátnőm "átkozta" ezt a szempillaspirált.. a bejegyzést elnézve nem értem,miért?! (lehet én is beújítok egyet...^^)
..ha megengeditek.. beszúrnám a blogom linkjét..:$ segítsetek egy kezdő-szárnyát próbálgató kismadárnak! :)
http://beautiful-likeaflower.blogspot.com/
Köszönöm!:)

Babus írta...

Nekem sajnos nagyon béna pilláim vannak, eddig a Rimmel spirálok váltak be legjobban, de kipróbáltam ezt meg a lash extension effectet és ők lettek az új kedvencek.

Szandi írta...

Szerencsés vagyok, mert festék nélkül is szépek a pilláim, de amikor ezzel van kifestve, többen meg szokták kérdezni, hogy eredeti-e a szempillám. :) Jó ez a spirál. Amúgy a dolog pikantériája, hogy édesapám lepett meg vele karácsony körül, mert tudja, hogy szeretem magam kenceficélni <3 Jól választott! :D

Frances írta...

Hmm, meggyőzőek a képek, most kicsit elbizonytalanodtam, de szerintem ezután is a Masterpiece Max fekszik majd be a kosaramba. Még, ha az emlékeim csalnának is, de régi fotóimon látszik, hogy milyen brutális pillákat csinál nekem! Igazából kísérletezni nagyon kedvem sincs, mert, ha nem válik be valami, akkor ugyanúgy meg kell vennem, ami már bevált. De, mivel ez is MF, azért még rágódom picit.

Fanni írta...

Hát nemtudom, nincs sok bizalmam a Max Factorhoz valahogy. Most hogy próbálnak a bloggerek és a fiatalok felé is nyitni most is valahogy rossz érzésem van... Nem tudom miért. Tudjátok az a pénzsóvár érzés. Az a negatív reklám, is reklám feeling.
Talán ezek a tapasztalatok amiatt alakultak ki hogy sose láttam náluk semmi extrát mégis mindig elég drágák voltak. Hasonlításképp az Essence-ben még nem csalódtam, pedig olcsóbb mint a MaxFactor.
Remélem pozitívan tudok majd bennük csalódni :)

Azért ez a spirál jónak tűnik és a te véleményedben meg bízom is, szóval áldásom rá :DD

Az én kedvenc spirálom pedig az Essence (mily meglepő :D) Volume to the Max. Ez egy ilyen fésűs szempillaspirál és sajnos már kivonták a forgalomból, de ki nem dobnám :D


Ha gondoljátok itt megtaláltok:
makeupgodown.blogspot.com

Bogca írta...

Froska:
Az ember szerintem tud bármilyen árkategóriájú termékben csalódni, lásd temptalia esete a nars szemceruzával. a kérdés az hogy minden második termék szar-e vagy csak 100ból egy. nekem 3 essence cuccom van összesen, abból egy ajándék volt egy dm-es neszeszerhez, de pl a pirosító amit vennem olyan halvány hogy jaj. 10x megyek benne körbe az ecsetemmel hogy színe is legyen.

Azt nem értem hogy miért nem bízol a Max Factorban amiatt hogy nyitnak felénk, sztem tök jó hogy nem a photoshopolt plakátokról kell véleményt alkotunk hogy jó-e a termék vagy sem hanem húsvér emberek mint mi tesztelik és írják le a véleményüket. Szerintem ez tök korrekt :)

Fanni írta...

Bogca:
Én az Essencben még nem csalódtam ezért azt írtam példának. Nem a felénk nyitás miatt nem bízom bennük, hanem alapvetően azért nem, mert nem bízom egy nagy cégben sem. Az meg a másik hogy amiket kipróbáltam tőlük drogériákban sokszor nagyon gyenge minőségűek voltak.
Nem azt mondom hogy ez a Max Faktor-blogger kooperáció mindenképp rossz lesz, remélem hogy nem lesz az. Csak ebben a mai világban szerintem jobb egy kicsit gyanakvónak lenni. Annak meg ha több személyes figyelmet fordítanak a vásárlókra csak örülni tudok, hiszen mi vesszük a termékeiket azaz ők vannak értünk azaz tegyenek csak a kedvünkre :)
Sajnálom hogy neked nem jött be az Essence :(
A többszínű pirosító nem volt jó? Mert akkor nem veszek :D

Bogca írta...

Nem, sima egyszínű. Igazából szép színe van ha vakarom :D Csak így meg nagyon hamar elfogy :S

Fanni írta...

Ejjjjj :(
Nekem a Cute as Hell kollekcióból van meg a pirosító na az meg olyan erős hogy csak nagyon kevés kell belőle. Szerintem ötvöznünk kéne a kettőt mert az enyém soha nem fog elfogyni. :D

Tímea írta...

En ilyen piros csomagolasut meg nem is lattam, mindig a feketet szoktam venni es ma direkt megneztem h van-e piros (hollandiaban) es nincs csak fekete, de az ugyanez gondolom. :D

Ina írta...

Én személy szerint az Avon három szempillaspiráljára esküszöm, elsősorban a tigrismintás SuperShock-ra, a Super Xtend-re, valamint a Color Trend Great Lenghts spiráljára.

Max Factoroshoz még nem volt szerencsém, de a képek alapján ez valóban jónak tűnik.:)

Puszi,
Ina

Annus21 írta...

Nagyon hasznos volt a poszt. Legalább már tudom mire fogom elhasználni az 50% kuponomat.:)

Névtelen írta...

SZia! Jövő héttől MF akció a rossmann-ban (http://www.rossmann.hu/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=2&page=1&Itemid=86 utolsó oldal) Te melyik spirált ajánlanád? Vagy nem is tudom... válasszak inkább egy Maybelline-t? Azt is annyira dicsérik itt a kommentekben.