2011. március 12., szombat

Max Factor Xperience termékcsalád

Ma a Max Factor Xperience termékcsaládját fogom nektek megmutatni. Már egy ideje nálam vannak a termékek, így volt bőven időm megismerni, tesztelgetni őket. Három különböző termék kapható Xperience névvel: alapozó, szempillaspirál és színezett ajakápoló.


Több kép és vélemény a tovább után.




Mit kell tudni az Xperience termékcsaládról?
"A Max Factor Xperience egy teljesen új, prémium kategóriás termékcsalád, mely kompromisszumok nélküli, ragyogóan tökéletes, mégis pillekönnyű sminket biztosít. [...] gondosan válogatott, természetes összetevőket tartalmaz, ezért különösen könnyed és bőrbarát viselet."

Fontos még szerintem megemlíteni, hogy a termékcsalád előállítása során környezetbarát technológiákat alkalmaznak: a normál termékekhez képest kevesebb vizet használnak fel, valamint a termékek kevesebb csomagolási hulladékot termelnek.


Max Factor Xperience Alapozó

Max Factor Xperience alapozó - Sandlewood 65

Max Factor Xperience alapozó - Sandlewood 65
A kép bal szélén "csupasz" a kezem, a többi helyen az eldolgozott alapozót láthatjátok.

Amit a Max Factor mond róla:
"Az Xperience alapozó könnyed textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető, egyenletesen és tökéletesen fed, luxus érzetet adva viselőjének, így az arcbőr bársonyosan puha és selymes tapintású lesz. Nem kell többé kompromisszumot kötni, ha szempont az alapozó választásnál a természetes összetevő, a környezettudatosság, a könnyed érzet és a mégis tökéletes fedés, mindenre megoldás az Xperience alapozó"

Egyet értek a fent leírtakkal, tényleg egy erős fedésű, mégis könnyed érzetű, természetes hatású alapozóról van szó. Az én tapasztalataim egészen hasonlóak voltak ezzel a termékkel, mint a Lasting Performance alapozóval. Az egyedüli szembetűnő különbség, amit észrevettem, az volt, hogy ez nem kölcsönöz olyan matt hatást a bőrnek, mint a Lasting Performance, hanem egy egészséges fény ül ki tőle az arcra. Fontos még tudni róla, hogy olajmentes, valamint SPF 10-zel véd a káros napsugarak ellen. Érzékeny bőrre is ajánlják.


Max Factor Xperience Szempillaspirál

Max Factor Xperience szempillaspirál

Amit a Max Factor mond róla:
"Az Xperience Dúsító Szempillaspirál kombinálja a Masterpiece termékekből jól ismert iFX kefét egy új, lágyan dúsító formulával, mely biztosítja, hogy a pillák könnyűek és simák legyenek a tövektől egészen a végekig. Dúsítja, megemeli, simává, puhává és szuperkönnyűvé varázsolja a szempillákat."

Dúsító spirálról van tehát szó, ha jól emlékszem rá a reklámból, akkor háromszoros dúsítást ígér. Hogy pontosan ezt hogy lehet megmérni, azt nem tudom, de reálisnak tűnik ez a kijelentés. Tényleg dúsabbak lettek tőle a pilláim, viszont én szeretem, ha egyben hosszabbít is egy spirál, azt viszont ez egyáltalán nem tette. Mivel mondjuk ez nem is volt megígérve, ezért nem panaszkodhatok emiatt. Olyanoknak ajánlom tehát, akik nem ragaszkodnak a hosszabbításhoz, például mert eleve hosszúak a pilláik, vagy csak egy természetesebb, hétköznapokra is alkalmas spirálra vágynak. A keféje nagyon tetszett, ugyanis nem sörték, hanem inkább tüskék vannak rajta, amik kis fésűfogacskákként viselkedve megakadályozzák, hogy összetapadjanak a pillák, akárhányszor is húzod át rajtuk. Tartós is, még egy edzéssel megspékelt nap után sem vándorolt le a szempilláim tövébe.


Max Factor Xperience Ajakbalzsam

Max Factor Xperience Sheer Glow Balm - Rose Quartz, Purple Orchid

Max Factor Xperience ajakbalzsam - Rose Quartz, Purple Orchid (mindkettővel két-két csík, az elsőn egyszeri húzás, a másodikon többszöri)

Amit a Max Factor mond róla:
"Az Xperience ajakbalzsam mangó és shea vajat tartalmaz, amely a természetes luxus érzést nyújtja és hidratálást ad az ajkaknak. Az ajakápoló bőrlágyító összetevői behatolnak az ajkak finom bőrének mélyebb rétegeibe, hogy hidratálják, valamint puhává és rugalmassá varázsolják az ajkakat."

Szeretek ajakápolókat próbálgatni, ezekből sosem elég. :) A Max Factor ajakbalzsamok különlegessége a hagyományosakhoz képest, hogy tényleg van színe, fénye, csillogása, így akinek cserepesek az ajkai, az is bátran használhatja őket akár rúzs vagy szájfény helyett. Sőt szájfény alá is kiváló. Felvihetjük az ajkunkra egy rétegben, ha nem szeretnénk túl feltűnő színváltozást az ajkunk természetes árnyalatához képest, vagy átmehetünk rajta többször is az intenzívebb hatás kedvéért. Kellemes érzés felvinni, tényleg lehet érezni, hogy hidratálja az ajkakat. Oké, nem Carmex erősségű a puhító hatás, de tényleg egészen jó. :) Néhány óráig simán fent is marad.

Próbáltatok már Max Factor Xperience termékeket? Mik a tapasztalataitok?


Megjegyzés: A termékeket tesztelésre kaptam a Max Factortól, a fent leírtak teljes mértékben a saját, őszinte véleményemet mutatják be. 

7 megjegyzés:

katjes írta...

szerinted temesvarra mostanig meg kellett volna erkezzen a nyeremeny csomagom? mert semmi ertesitest nem kaptam.. sima postan kuldted, nem??

suzie írta...

Postán küldtem igen, de fogalmam sincs, mikorra kellene megkérdezni, soha nem postáztam korábban oda. A magyarországi nyertesek közül szerintem már mind megkapták, remélem pár napon belül te is meg fogod!

katjes írta...

okes :) amugy mi lesz majd a feladatotok ezzel az L.A. makeupos dologgal? vagy ez titok?

Evinde írta...

Az a vicces,hogy egy csomó MF termék olyan,mintha a Covergirl európai változata lenne.(Pl ez az alapozó & a Covergirl Taylor Swiftes alapozója)Aminek én szvsz örülök,mert olyan,mintha Covergirl is lenne kis hazánkban.

Ez most elég random komment volt,de tudnom kell,hogy más is észrevette-e. (=

suzie írta...

Nem is olyan meglepő, ha azt nézed, hogy ugyanaz a cég gyártja őket :) Már elkezdtem megírni egy másik spirál tesztes posztját és pont kitértem benne rá :))

Katjes: majd meglátjátok! :)

Apolka írta...

Valamelyik újságban volt még régebben minta az alapozóról, akkor kipróbáltam, nekem nagyon bejött!=) A többi terméket még nem próbáltam, de mivel ajakra kenhető cuccok szerelmese vagyok, valamikor kipróbálnám szívesen az ajakbalzsamot. Egyébként gratulálok az L.A. Makeup nagykövethez, ügyes vagy!;)

Veronika írta...

Nagyon szeretem ezt a max factor alapozót! Az ajakbalzsamból a pirosat szeretném majd megvenni, hogy egy kis színt vigyek a hétköznapokba! Egyébként a dm 150 pontos kuponfüzetében van max factor márka kupon, 25% kedvezmény bármilyen termékre!