2011. május 16., hétfő

Essence Sun Club paletta - 02 Long Beach

A Primőrös blogger talin Essence termékeket is kaptunk, aminek nagyon örültem, mert nincs sok sminkem ettől a márkától, viszont a többi blogon általában pozitív vélemények születnek róluk. Az előadás utáni terülj-terülj asztalkámon kívül távozásnál választhattunk két Essence csomagot, ebből mutatok most meg egy terméket. Najó, igazából ez pont nem az én csomagjaimban volt, hanem Babus adta oda nekem az egyikből. :) (Köszii<3)


Vélemény és teszt a tovább után.


Amikor kinyitottam a palettát, pár másodpercig csak gyönyörködtem benne, olyan szép, csillogó színekkel van tele. Nehéz volt türtőztetni magam, hogy ne nyúljak bele, amíg nem fotóztam le nektek, de sikerült. :)


A színek egytől egyig szépen pigmentáltak, bevallom, meg is lepett, hogy mennyire azok! Mind nagyon puhák, némelyik talán túl puha is, úgyhogy aki nem ecsetet, hanem applikátort használ, az óvatosan nyúljon bele. A 8 szín közül mindössze egyetlen matt, a sötétbarna. Kettő van benne, ami csillámdarabokat tartalmaz, a másik 5 selyemfényű. Néhány szín között nincs túl sok különbség a szemhéjra felkenve, legalábbis rajtam elég hasonlóak lettek.

 Essence Sun Club paletta - 02 Long Beach felső sor
Csillogó, világos bézs csillámdarabokkal
Aranyfényű, visszafogott mályva
Arany csillogású feketebarna (ikea után szabadon)
Matt barna

Essence Sun Club paletta - 02 Long Beach alsó sor
Fényes barack szín (ő is szépen pigmentált, csak nagyon hasonlított épp a bőrömhöz, ezért nem látszik annyira)
Sárgás óarany
Visszafogott szürkés lila
Csillogó szürke csillámdarabokkal

Összességében jó kis paletta, egy nyaralás során például teljesen jól ellehetünk vele, ugyanis nappali és esti, bulis sminkeket is tudunk belőle készíteni. Egy dolgot sajnálok igazán, hogy nincs benne egy matt világos szín is, úgyhogy én ezt még mindenképp tennék mellé a neszesszerembe. Mondjuk 899 forintért azt hiszem, egy ilyen hiányosság belefér.
A paletta egyébként két színösszeállításban kapható, a másik jóval színesebb, élénkebb.

Próbáltátok az új Sun Club paletták valamelyikét? Hogy tetszettek?

A terméket a blogger találkozón kaptam, a fent leírtak teljes mértékben a saját, őszinte véleményemet mutatják be.

15 megjegyzés:

Vick írta...

Jaj, de szép! :)
Remélem lesz vele smink is! :))

Szeretnék kérdezni valamit, ami a bejegyzéseid végén van, ilyen egyéb bejegyzés ajánlót /You might also like/ hogy lehet betenni a blogomba?

suzie írta...

Lesz, persze!:) Eredetileg már szerettem volna ehhez a posthoz tenni sminkképeket is, csak sosem volt időm lefotózni őket:/

Az ajánlott bejegyzések alatt van egy LinkWithin szöveg, arra rákattintasz, és eljutsz a szolgáltatás honlapjára. Lesz egy dobozka jobb oldalon, ahol be kell írnod az emailed, blogod címét és egyéb adatokat, majd rákatt a Get Widget gombra, és utána azt hiszem már csak be kell másolnod a kódos a blogspot Tervezőjében egy HTML modulba :)

Anna írta...

Ezt én is megvettem, nagyon jó kis paletta, már asználom egy ideje. A múlt héten muszáj volt a másikat is beszereznem, az majd jó lesz nyárra:)

suzie írta...

Én is erősen gondolkodom a másik színösszeállítás beszerzésén...:)

Vick írta...

Köszi Suzie! :))
Kész is! Ez ingyenes szolgáltatás, ugye?

suzie írta...

Igen, ingyenes és mindenféle kötelezettségtől mentes:)

- írta...

Ezt látva én is megveszem, nem gondoltam, hogy ennyire pigmentáltak...

Vick írta...

Köszi-köszi! :)))

suzie írta...

Vick: szivesen:)

Alice: engem is meglepett, mert a régi Sun Club palettákról nem mindenhol olvastam jókat, de úgy látszik, sokat javítottak rajtuk :)

Réku írta...

Szépek a színek, nem is gondoltam volna. Kiváncsi vagyok a sminkre is :)

Bikira írta...

Ezen a palettán én is sokat gondolkoztam, azért hagytam ott mert annyi, de annyi barna festékem van. Minek még egy alapon. Nálad a tesztek viszont jobban fájdítják a szívemet, lehet megveszem :D

Ayesha írta...

Imádom az ilyen finom, elegáns színeket a hétköznapokban:) nagyon jól kihasználhatók.
Várom a sminket,amit készítettél vele!:) Ugye ez alá a festék alá is elkél a szemhéjpúder-alapozó?

barbi írta...

nem használok általában földszíneket, de aztán meggyőztem magam, hogy ez kell nekem, és nem is bántam meg, azóta elég sokat használom :)

Adri írta...

Szia!

Indítottam én is egy blogot ha nem baj bemásolnám ide és megköszönném, ha néha beleolvasnál, mert egyike vagy azoktnak a blogerínáknak akik miatt elindítottam :)) Köszönöm :))

http://adrisfashionisland.blogspot.com/

Detti írta...

Már kapható ez a paletta? Pesten melyik üzletekben találom meg? Ahol a napokban jártam (Müller, Rossmann), ott nem volt Sun Club állvány.