2011. május 10., kedd

MAC Margin pirosító (TeSminked) + smink

A TeSminked webáruházban már MAC termékeket is lehet kapni, ami két dolog miatt is szuper. Egyrészt azok is kényelmesen hozzájuthatnak a termékekhez, akik nem Budapesten laknak, másrészt pedig a bolti árnál jelentősen olcsóbban kaphatjuk meg a sminkeket. Egyelőre szájfények, szemhéjpúderek, szemceruzák, púderek és pirosítók kaphatók, de a Facebook oldalukon azt írták, hogy tervezik bővíteni a kínálatot (remélem pigmentekkel is:) ). Először egy szájfényt néztem ki, de végül hasonló színűt vettem a N.Y.C.-től, úgyhogy egy pirosító rendelése mellett döntöttem.


 Több kép és vélemény a tovább után.




Most rendeltem először a TeSminked webáruházból, és abszolút meg vagyok elégedve. Nagyon kedvesek és készségesek, hamar válaszoltak a leveleimre, és minden fontos információt megkaptam. A rendelés maga is teljesen rendben volt, egyik nap átutaltam a pénzt, másnap feladták a terméket, következő nap pedig már a postaládámban figyelt.

MAC Margin pirosító természetes fényben

A Margin nevű pirosítót rendeltem meg, ami egy meleg, barnás-barackos árnyalat erőteljes arany fénnyel. Nagyon pigmentált, elég egyszer, finoman hozzáérni az ecsettel a termékhez, hogy látványos színt kapjak, de valószínűleg nyáron, ha barnább leszek, bátrabban fogok bánni vele. Szerintem világos és sötétebb bőrön egyaránt jól mutat, de az arany csillogás miatt a barnább és/vagy a meleg tónusú bőrön lesz igazán szép. 

MAC Margin pirosító

Az erős fénye miatt viszont nem a legjobb választás, ha épp több pattanás vagy más bőrhiba tűnik fel az arcunkon, mert felhívja rájuk a figyelmet, illetve a pórusokat is kihangsúlyozhatja.

Kiszerelés, ár: 6g / 4490 Ft

És a smink:


És még egy kép, csak azért, mert ezen látszik a legjobban a fénye. A kép a szombati blogger talin készült, mellettem Apolka.


Szeretitek az ilyen erőteljes fényű pirosítókat?

14 megjegyzés:

katjes írta...

amugy az onbarnitassal hogy allsz? regebb probalkoztal nehany termekkel,nem? csak mert nyakunkon a nyar es napozni en semmikepp se fogok (se szolarium)

suzie írta...

Szoktam, általában az essence kendőit használom vagy valami krémet, épp egy újat tesztelek. Csak az a baj, hogy mondjuk egy hétig kenem magam velük, aztán lekezdenek lekopni, és meg kell várni, amíg teljesen lekopik, addig nem lehet újat rákenni, mert gusztustalan lesz :/

Szandi írta...

nagyon szép színe van a pirosítónak, jól is áll, de Apolka szerintem nem örül, hogy ezt a képet tetted ki kettőtökről

Monday írta...

Utántöltőben szoktam MAC pirosítót venni, de ezen az oldalon az teljes kerül ugyanannyiba. Tetszeni tetszik, hogy fényes. Mondjuk lehet veszek kettőt, berakom a palettába és a csomagolást visszaszolgáltatom a MAC-nek [= ingyen rúzs]. *.* Nem tartottál attól, hogy esetleg hamisítvány lesz vagy valami gyári hibás darab?

suzie írta...

Szandi: Apolka tette közzé nálam a képet, de egyébként semmi baj nincs vele rajta, inkább én nézek ki kicsit furán

Monday: Nem tartottam tőle, minden termékük jóval olcsóbban kapható a bolti árnál, eszembe sem jutott igazából, hogy ne lennének eredetiek. Meg kérdeztem tőlük egy szájfénnyel kapcsolatban valamit és mindenféle kódot meg infót megadtak hozzá, szóval abszolút bizalomgerjesztőek voltak:)

Apolka írta...

Szép a szín, jól is áll!=) Az aranyfényű cuccok nem igazán az én asztalom, max. nyáron, az ezüstös dolgokat jobban szeretem. Egyébként szerintem egész jó a kép rólunk!=D

sunnysideup írta...

A szemöldökön alatt highlighternek itt is a mac lustre dropsot használtad? Ha igen, akkor itt döntöttem el, hogy megveszem:)

suzie írta...

Az elsőnél azt hiszem igen, a blogger talis képnél az Essence all over shimmer legvilágosabbját

m.encs írta...

hú, ez nagyon jól néz bár nekem porcelánfehér bőröm van amin nem hiszem hogy ilyen jól állna :)amúgy MAC szájfényekkel van tapasztalatod?:) tervezem hogy rendelek valami szép korallos árnyalatút de látatlanba nem merek belevágni :)

suzie írta...

Ha szép narancsos-rózsaszínes korall szájfényt szeretnél, akkor fuss a boltba a Strange Potionért!:) A mostani limitált kollekcióban (ismét) lehet kapni, nagyon szép! Amúgy nekem nagyon tetszenek a szájfények színei, de gyakran van kiszáradva a szám, és valamiért ezek többsége olyan, hogy megülnek a redőkben és kihangsúlyozzák ezt :/ Ez mondjuk pont nem, de néztem világosabb színeket a múltkor, és sajnos nem nyújtottak valami szép látványt. De a legjobb megoldás, ha bemész az üzletbe, ki tudod próbálni, amelyik megtetszik :)

suzie írta...

Hmm ez furcsa, miért más nevet mutat?:o

m.encs írta...

húú köszönöm:) legközelbb úgy 40 kmre van bolt ahol azt hiszem lehet kapni, szóbal határozott elképzelésekkel karok nekivágni! :D

Unknown írta...

a TeSminked.hu árui mennyire megbízhatóak? Biztos vagy benne, hogy a pirosítód nem hamisítvány? Én is szívesen rendelnék (a felhozatalukból csak a MAC érdekel), de óvatos vagyok, mert ha nem eredeti termékek, akkor annyira azért nem éri meg az áruk. :)

suzie írta...

Biztos vagyok benne, hogy eredeti, a csomagolása is olyan, amilyen a boltban vásárolt terméknek, minden úgy néz ki, ahogy kell, maga a pirosító is kiváló minőségű. Nyugodt szívvel ajánlom őket :)