2011. szeptember 26., hétfő

NeuLash szempillaépítő szérum

Már több külföldi blogon olvastam a NeuLashről és más, hasonló termékekről, és nagyon
kíváncsivá tettek, hogy vajon az én pilláimból mit tudnának kihozni. Akik hasonlóképpen voltak és vannak ezzel, azok számára van egy jó hírem: már itthon is kapható a szempillaépítő szérum! Erről bevallom, csak akkor értesültem, amikor megkérdezték, lenne-e kedvem kipróbálni, aminek nagyon megörültem, és igent mondtam rá.

Nézzük csak, hogy mi is a NeuLash, hogyan kell használni, és mit várhatunk tőle.

A NeuLash egy szempillaépítő szérum, amely napi egyszeri használat mellett azt ígéri, hogy 4 héten belül regenerálja a vékony, gyenge vagy rövid szempillákat.
A NeuLash hatását az alábbiak garantálják: (szerettem volna a saját szavaimmal átfogalmazni, de a fele olyan kínaian hat, hogy képtelen voltam rá, úgyhogy marad az áldásos kopipészt)
NeuLash active eyelash technology Triple-Action Formula.
Fantasztikus tartás!
A NeuLash hatékonyan ellenálló, biológiailag módosított polipeptidekkel került kifejlesztésre, melyek hasznos, vitalizáló hatású amino- és zsírsavakat tartalmaznak, mellyel elősegítik a fiatalos megjelenést és hatékony védelmet nyújtanak a töredezés ellen.
Megnövekedett Nedvességtartalom és Rugalmasság!
A nátrium-hialuronát, mely az egyik legellenállóbb humektáns, és a hidrolizált glükózaminoglikán együttesen, a nedvesség megkötésével hidratálják a szempillát, és javítják annak rugalmasságát, ellenállását.
Intenzíven táplál és vitalizál!
A biotin, panthenol és tökmag, valamint a nélkülözhetetlen vitaminok és proteinek megújítják és regenerálják a szempillát, ezáltal annak ragyogóbbá, egészségesebbé válnak.
A fenti alkotóelemek egymás hatását felerősítve hatnak, s javítják a szempillák tartását.”

A terméket használhatják fiatalok, idősek, nők, férfiak, kontaktlencsét- és műszempillát viselők. Naponta egyszeri (lehetőleg lefekvés előtti) használatra van szükség, hogy a NeuLash kifejtse hatását. A kupakba szerelt ecsetet, ami olyan, mint egy tusecset, végig kell húzni a szempilláink tövében bentről kifelé haladva. Nem kell mellőznünk a szemkörnyék ápolónkat sem a NeuLash használatának ideje alatt, de először mindenképp utóbbit vigyük fel, várjuk meg, amíg megszárad, majd jöhet a többi kozmetikum.

Ezt azért vegyétek figyelembe: „Amennyiben Ön rákkezelésen vesz részt, várandós, vagy gyermekét szoptató anya, illetve ha valamely szembetegségben szenved, úgy a termék használata előtt feltétlen konzultáljon orvosával! Gyermekektől elzárva tartandó!”

Az összetevők listáját itt találjátok meg: http://facedesign.hu/neulashalkotoelemek.html
Itt pedig egy kis kérdezz-felelek a termékkel kapcsolatban: http://facedesign.hu/neulashfaq.html

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, és ti is szeretnétek kipróbálni, akkor itt lehet megrendelni: http://shop.facedesign.hu/

Én tegnap használtam először, és reggelre az egyik szememnél a pillák tövében keletkezett egy pici piros folt, ami pislogáskor kicsit kellemetlen érzést nyújt, a fájdalom azért túl erős szó rá, de azt hiszem még ennek sem kellene lennie. Persze nem állíthatom biztosra, hogy ettől a terméktől jött ki, de erre gyanakszom. Mindenesetre ma is használni fogom, aztán meglátjuk, rosszabbodik-e, vagy elmúlik szépen.
Képek a 0. napi állapotról:


 

5 megjegyzés:

Edit írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
koloratur írta...

szia!

Kiváncsi vagyok, h beválik-é!
Volna 1 javaslatom: nem lehetne, hogy nagyobb betűmérettel írj?Nagyon nehézkes ezt a szürke, apró betűt silabizálni, pedig a látásommal semmi baj!
üdv

Makeupcakes írta...

Erről még nem is hallottam, kíváncsi vagyok a végeredményre!

Ayesha írta...

Én sem hallottam róla, de nagyon érdekel, hogy mire képes ez a termék.:)

Bella írta...

Érdekes, én sem hallottam még róla. Kíváncsi vagyok a végeredményre :)