2011. szeptember 4., vasárnap

Shopping

Időszerű lenne már egy sminket postolni, de az a helyzet, hogy hetek óta kínoz az allergia, és smink nélkül is ég és viszket a szemem, úgyhogy nem igazán erőltetem a dolgot. Viszont szintén elég rég volt shoppingolós bejegyzés, úgyhogy ideje eldicsekedni néhány mostanában vett darabbal.

Ezt a szoknyát tegnap zsákmányoltam a Zarában mindössze 1995 Ft-ért (8995 helyett). Ez az első olyan ruhadarabom, amit a derekamon fogok hordani, és szintén az első, ami ennek ellenére nem csinál belőlem egy amorf gnómot. Picit talán bő a dereka, pedig xs-es, talán majd bevetetek belőle vagy övvel fogom hordani.


Szintén tegnapi termések a Bershkából. A sötétkék színért odavagyok mostanában, úgyhogy vettem is egy szűk hosszúnacit. Szerintem elég jó ára volt és jól ki lehet majd használni, hétköznapra vagy kiöltözősebb eseményekre is hordhatom majd. Próbáltam hozzá egy tök jó királykék velúr magassarkút is, de istenem Bershka miért kellett elrontani egy ultragagyi rózsaszín talppal??? Pfuj. (Bár nemrég találtam a neten egy csajszit aki több cipőnek is ragasztott valami más színű cuccot a talpára, megnézek egy ilyen videót, és ha könnyen kivitelezhető a dolog, akkor talán megveszem) A másik Bershkás szerzemény egy bőrhatású, szűk miniszoknya. Szintén kattanás most nálam ez a szoknyafazon - gumis derék, abszolút szűk, testhez idomuló fazon. Viszont mindig le kell hajtanom a derekukat, mert tüdőig feljönnének ha hagyám, de szerencsére nem feltűnő, simán hordható így is.
(És amúgy a Zarában is láttam kb. ugyanolyan királykék velúr magassarkút, de ott meg ilyen türkizes volt a talpa, borzasztó)


Őket pár hete vettem a Zarában. A kék ruha le volt értékelte 2995-re nem tudom, mennyiről, csodás a színe és az anyaga, alig várom, hogy végre felvehessem valahova. A cipő sajnos nem volt leértékelve pedig úgy jobban örültem volna neki, de néha muszáj elverni a pénzt szép cipőkre, nem igaz?


Tök régóta szerettem volna egy halvány citromsárga kardigánt, és szintén a Zarában, szintén akciósan most rá is találtam. Nagyon édes pasztellszínekben van még ezen kívül, úgyhogy aki szereti az ilyesmit, csapjon le. :) Azt hiszem ez is 3ezer volt.


Ezt a ruhácskát a Terranovában vettem még nyár közepe táján, jó ötletnek tűnt cuki randirucinak, de végül egyszer sem volt rajtam. Talán majd jövőre?


Ezek pedig ékszerek, amiket nemrég vettem, bár a kép készülte óta már bővültek. A bal szélsőt ebayről rendeltem és a képeken House of Harlow koppintásnak tűnt egy az egyben, sajnos a valóság ettől elég messze áll - kissé gagyi gettóluvnya fíling. A többi mind H&M.


Ti miket zsákmányoltatok mostanában?

15 megjegyzés:

cs írta...

szépségek: ) ezt a terranovás rucit én is próbáltam régebben sötétkékben, de valahogy az esése nem tetszett- lehet hogy azért, mert nem nagyon van neki. viszont fehérben sokkal jobban néz ki, itt nem hiányzik esés sem meg semmi más sem, én hordanám a helyedben, jól áll.: )

suzie írta...

Nekem nagyon tetszett a sötétkék is, sőt talán jobban is mint a fehér, de gondoltam nyár van, inkább fehéret veszek..:)

Ancsurka írta...

Zsuzsi, jobbulást! Most jön csak a neheze. Én is allergiás vagyok. :/
A kiegészítők nagyon tetszettek.

Nóra írta...

Mindegyik nagyon tetszik, de az első Zarás szoknya nagyon különleges, az fogott meg legjobban :)

citromhab írta...

Gettóluvnya, ez nagyon tetszett. :D Az a citromsárga kardigán nagyon jól néz ki, és a randiruci is csini. :)

barbi írta...

a kék ruha és a szűk szoknya nagyon tetszik... a testhez idomuló fazont én is nagyon szeretem mostanság, már elég sok színben beszereztem az ilyen szoknyákat, és szerintem még őszre is simán átmenthetők.

és egy kérdésem lenne: azt a cipőtalpra ragasztós videót (ha jól emlékszem, videót írtál) belinkelnéd? én is láttam már tök jó cipőket, de a talpuk....=/ hátha nem olyan bonyolult megcsinálni :)

Makeupcakes írta...

Szép dolgokat vettél, a kiegészítők különösen tetszenek. A szoknyának pedig a színe nagyon vagány!:)

Milli írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ayesha írta...

Jókat vettél, nagyon jól állnak neked:)

virág írta...

A cipőről nincs közeli??
Amúgy nagyon bejönnek a szoknyák..és azt hittem, bennem van a hiba, hogy nekem is mindig le kell hajtani a tetejüket :D

Bikira írta...

Hú a szoknya nagyon jó vétel volt, nagyon tetszik.:) A kék ruhád is gyönyörű és jól áll. Hú én csütörtökön készülök vásárlós körútra, alig várom.:D
(Andi)

ágii. írta...

Szia:)
Melyik Zarában találtál még ilyen kardigánokat?én nem láttam sehol:(
Ági

suzie írta...

MEgtaláltam a videót, itt a link:
http://www.youtube.com/user/beeisforbeeauty#p/u/5/63XF7WcdsFY
de igy megnézve szerintem tök gagyi lett a végeredmény, érdemesebb cipészhez vinni..

Berta írta...

szia!
A H&M-es bőr/ezüst nyakláncot melyikben vetted, mert sehol se láttam még?! köszi

suzie írta...

Szia! A Westendben vettem, de tavasszal-nyáron az összes H&M tele volt ilyenekkel. Nekem úgy rémlik, hogy még mindig lehet őket kapni itt Bp-en, bár nem annyira néztem.