2012. április 1., vasárnap

Catrice Nymphelia trendkiadás - Tesztek

Őszintén szólva még soha nem vásároltam Catrice trendkiadásokból, aminek egyrészt az volt az oka, hogy nem volt kitéve teszter, másrészt gyakran későn kapcsoltam vagy későn olvastam a neten teszteket, és már csak a lefosztott displayekkel találkoztam. A csütörtöki blogger találkozón amellett, hogy megcsodálhattuk az aktuális trendkiadásokat, lehetőségünk volt próbálgatni őket és válogatni is belőlük, illetve a csomagjaink is tartalmaztak néhány darabot a kollekcióból.

Catrice Nymphelia trendkiadás


Catrice Smokey Eyes Set - Love, Peas & Harmony

Catrice Smokey Eyes Set - Love, Peas & Harmony

Bevallom, hogy nagyon meg akartam venni a lila szettet, de mikor elkezdtem keresni, már sehol nem volt belőle. Az ő helyére érkezett a Love, Peas & Harmony nevű színösszeállítás, ami a trendkiadás mellett az állandó kollekcióba is bekerül. A masszív csomagolás három szemhéjpúdert, egy krémes állagú szemfestéket és egy kétvégű ecsetet tartalmaz (applikátor + tusecset).

Catrice Smokey Eyes Set - Love, Peas & Harmony

A szemhéjpúderek között találunk egy világos zöldet, egy enyhén zöldes árnyalatú óarany színt és egy igazán sötét, feketés zöldet. A krémes állagú festék szintén feketés zöld, viszont ő egyedüliként matt a négy közül. A tus ecset nem is lenne olyan rossz, ha kicsit hosszabb lenne a szára. A dobozka hátulján egyébként tanácsot is kapunk azt illetően, hogy hogyan kombináljuk a festékeket, amik egyébként, ahogy a képen is láthatjátok, nagyszerűen fednek.
Ár: 1349 Ft

Catrice Intensif'eye Wet&Dry shadow



 Catrice Intensif'eye szemhéjpúderek
040 Have You Seen Alice?, 020 Charly's Chocolate Factory

Velük már szemeztem a drogériák polcain is, de kicsit tartottam tőle, hogy állagukban az Essence ugyanilyen termékéhez hasonlóak lesznek, amit a potyogó csillámzuhatag miatt nem nagyon csípek. Azt tudni kell, hogy odavagyok a "baked" termékekért, annyira szép az erezett felületük, hogy percekig el tudom nézegetni őket. Persze azért nem árt, ha jól is funkcionálnak. A Nymphelia trendkiadással napvilágot látó két új szín az állandó termékek közé is bekerül. 

 Catrice Intensif'eye szemhéjpúderek
040 Have You Seen Alice? szárazon és nedvesen, 020 Charly's Chocolate Factory szárazon és nedvesen

A 040 Have You Seen Alice? egy sötét zöldeskék árnyalat, én ezt hívnám sötét tengerzöldnek/kéknek. Nagyon szép és különleges szín. A 020 Charly's Chocolate Factory a nevéhez hűen egy igazi csokibarna, ami arany csillámokat rejt. Szerintem nincs köztük sok különbség száraz vagy nedves ecsettel történő használat esetén, ugyanis szárazon is szuper intenzív a színük. Szerencsére felvitel közben nem produkálják az Essence féle potyogást, a barnából az arany csillámok egy kicsit hullanak, de nem durva mértékben.
Ár: 1099 Ft

Catrice Lip Colour Cream

Catrice Lip Colour Cream - 02 Blossom, 03 Nymph's Glow

Három Lip Colour Cream jelent meg a Nymphelia trendkiadásban, amiből kettő rögtön megragadta a figyelmemet. A harmadik is szép, csak kicsit sötétebb, mint amit én általában szeretek viselni. A termék a leírása szerint egy folyékony, krémes ajakszínező, ami intenzív színt és csábító fényt biztosít. Szerintem a formula nem több egy sima szájfénynél, nincs olyan intenzív fedése, mint egy folyékony rúzsnak, de azért ad egy kis színt az ajkaknak.

Catrice Lip Colour Cream - 02 Blossom, 03 Nymph's Glow

A 02 Blossom egy narancsos korall szín, ami nem tartalmaz semmiféle csillámot. A 03 Nymph's Glow szépséges barackos nude, ami, ha a szemem nem csal, arany, barack és halványzöld mikrocsillámokkal lett ellátva. Ne ijesszen meg senkit a zöld, egyáltalán nem látszik felkenve. A szájfényeket kellemes viselni, csak minimálisan ragadnak, és az illatuk is nagyon enyhe.
Ár: 1149 Ft

Catrice Lip Colour Cream - hagyományos applikátor

Catrice körömlakkok

Catrice körömlakkok - 690 Fred Said Red, 710 Dulce & Havanna

Mint a legtöbben már tudjátok, műkörmöm van, így körömlakkok nem nagyon szoktak helyet kapni a blog életében. Nyáron a lábaimat ki szoktam festeni, úgyhogy egy-két lakkom nekem is van, de szerintem ott sokkal kevesebb árnyalat mutat jól, mint a kézen. Sajnos ezeket a lakkokat sem fogom tudni akció közben bemutatni, csak jobb híján ezzel a celluxos módszerrel... :) Viszont kipróbáltam őket a lábamon, úgyhogy tudok nyilatkozni a fedésükről is. A Nymphelia kollekcióban egyébként öt lakk jelent meg, amiből négy bekerül az állandó kínálatba.

Catrice körömlakkok - 690 Fred Said Red, 710 Dulce & Havanna

A 690 Fred Said Red egy narancsos beütésű piros lakk, vidám és élénk, simán fogom viselni, ha már elég jó idő lesz a szandálokhoz. Két-három réteg kell a teljes fedéshez. A 710 Dulce & Havanna szépen megfogalmazva sötét tejeskávé szín, de nekem elsőre a mocsár ugrott be róla... Lábra az én ízlésem szerint egyáltalán nem való, de valószínűleg a kezemet sem festeném ki vele. Ez tényleg egyéni preferencia kérdése, lehet, hogy másnak ez lesz a kedvenc árnyalata. Az állagát viszont meg kell dicsérni, mert egy rétegben is megfelelő a fedése. 
Ár:749 Ft

Catrice Nymphelia műszempilla

Catrice Nymphelia műszempilla

Pont ilyen műszempillát terveztem az egyik sminkhez, amit egyelőre csak a fejemben állítottam össze. Ezt még nem próbáltam ki, úgyhogy a használatáról nem tudok nyilatkozni, de amikor bevetésre kerül, akkor ezt is meg fogom írni. A doboza jópofa, még azt is el tudom képzelni, hogy egy mágneslapocska segítségével a műszempilla felhasználása után beletegyek néhány kisebb mono szemhéjpúdert. Sajnos pár miliméter híján 4 Catrice mono pont nem fér bele.
Ár: 1199 Ft

Kipróbáltam még a találkozón a pirosítót is (1349 Ft), ami nekem kissé halványnak tűnt, így pirosítóként nagyon fehér bőrű lányokon tudnám elképzelni, a többieken inkább csak a fénye látszik majd. A Black Green tusfilc (899 Ft) pont olyan, amilyennek a neve leírja: feketés zöld. A kezemen tesztelve nekem nem volt szerelemszín. Kapható egy feketés zöld színű szempillaspirál (1199 Ft) is, de erről sajnos nem tudok nyilatkozni.

Összességében erős kollekciónak tartom a Nympheliat, és jó, hogy a legtöbb termék az állandó szortimentben is helyet kapott, így nem kell este az ágyban forgolódva azon izgulni, vajon lesz-e még belőlük. Amiért megéri sietni, azok a szájfények, ha tetszik valamelyik árnyalat. Nekem a Smokey Eyes Set és az Intensif'eye szemhéjpúderek tetszenek a legjobban, előbbi nagyon ott van ár-érték arányban.

Mit terveztek beszerezni a Catrice Nymphelia trendkiadásból? Esetleg már vettetek is valamit? Meséljetek!

10 megjegyzés:

Nóra írta...

a szemhéjpúderek és a műszempillák igencsak megfogtak,nagyon tetszenek! :)

Dia írta...

a szemhéjpúderek nagyon bejönnek, ettől függetlenül sztem várok picit hátha lesz vmi akció:)

suzie írta...

Glamour napok lesznek és van Mülleres kupon úgy hallottam :)

mdollasnails írta...

muszempilla nagyon tetszik. a lakkok sem rosszak,de megnèznèm milyen felkenve

suzie írta...

Pont olyan, amilyennek a celluxos képen látszik!

Lora írta...

a világosabb szájfényt tuti beszerzem ! :)

barbi írta...

kifejezetten nem a kollekcióból, de megvettem a zöldes baked szemhéjpúdert, és engem is meglepett, hogy szárazon is milyen intenzív! a többi nem dobogtatta meg a szívem, mert már van hasonlóm...
viszont a zöldes szempillaspirálra be fogok nevezni még, azt hiszem

mrs__kovacs írta...

A szemhéjpúderek nagyon tetszenek, de a többi sem rossz ;]

Satine írta...

Ide nekem mindet!!! :)

Névtelen írta...

Nekem is a Smokey Eyes Set és az Intensif'eye tetszik leginkább, na meg a zöld spirálra is kíváncsi vagyok, szerdán meg is kukkolom.