2012. június 19., kedd

Kivégezve

Összegyűlt néhány üres doboz, elfogyasztottam pár kozmetikumot, így időszerűnek éreztem egy újabb bejegyzést ezekről. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azért szeretem, mert biztosan tudod, hogy az írója nem tegnap használta először a terméket és próbál róla fél nap után mélyreható beszámolót produkálni. Nem. Itt volt az illetőnek több hete, akár hónapja arra, hogy megismerje a dobozok, tégelyek, flakonok tartalmát és annak tulajdonságait, hatásait.




Nos igen, úgy jött ki a lépés, hogy többnyire Garnier termékeknek mondtam búcsút...

Garnier invisi mineral dezodor
 Meglepően tetszett ez a dezodor, pedig már évek óta csak stifteset használtam. Az illatát mondjuk a végére már valamiért inkább kellemetlennek éreztem. Mégis tetszett annyira, hogy újravásároltam, de már egy másik illatban. :)

Garnier Essentials arclemosó
Arcsmink lemosására használtam ezt a terméket, majd az arctisztítómmal folytattam a procedúrát. Erre teljesen megfelelt az én kombinált bőrömön, és szívesen ajánlom másoknak is. Újra viszont nem hiszem, hogy vásárolnám, mert egy másik márka terméke izgatja most a fantáziám, de kellemes volt használni ezt is.

Garnier 7 days testápoló
Az illatával egyáltalán nem tudtam kibékülni, de a hidratáló ereje kifejezetten jó volt, így elhasználgattam. A kedvenc testápolómat, a piros Garniert nem ütötte ki a nyeregből, így nem fogom újravásárolni. Ezt és az előző két terméket  tesztelésre kaptam még régebben.

Garnier Essentials szemfesték lemosó
Őt már én vásároltam, illetve vásárolom évek óta. A rajta található állítás szerint a vízálló sminket is eltávolítja, ami tapasztalataim szerint egyáltalán nem igaz, az én vízálló spiráljaimmal ugyanis nem tud megküzdeni. Nagyon szívesen használom ugyanakkor arcsmink lemosására, erre a célra szoktam vásárolni.

Helia D Aquaboom
A tubusos kencéket általában félbe szoktam vágni, mielőtt végleges búcsút intek nekik. Így történt ez az Aquaboommal is, akinek a fenekét sajnos elhagytam a fotó megszületése előtt. Sebaj. Hullámzó kapcsolat volt a miénk, eleinte nem igazán kedveltem, majd volt egy időszak, mikor igen, a végére pedig nagyon nem, mert besűrűsödött és tömény, ragacsos lett. Hozzá kell tennem, hogy azért elég sokat állt szegény, szóval talán nem meglepő. Ez egy gélszerű állaggal rendelkező krém a zsírosodásra hajlamosabb bőrűek számára.

LUSH Herbalism arctisztító
A véleményem a bejegyzés óta nem változott róla, tisztít, tisztít, de semmi több. Nincs jótékony hatással a problémás bőrre, így aki ezt várná tőle, az inkább másfelé keresgéljen. Túlárazottnak érzem, elég hamar elfogyott, biztos, hogy nem venném újra.

És nincs is jobb érzés, mint a fotó után kidobni az üres flakonokat és átadni új termékeknek az így felszabadult helyet:)

3 megjegyzés:

Elíz írta...

Nekem most Garnier Sminklemosó tejem van, nagyon jól leszedi a vízálló sminket is. :)

katjes írta...

a garniernek ez az uj testapolo csaladja szerintem nem sikerult valami jol, van jonehany fele, mangos(?) meg kakaovajas (ha jol emlekszem) de olyan fura illatuk van, picit se tetszik nekem egyik se..

Bellala írta...

A Garnier termékeket imádom, de ezekkel a 7days testápolókkal szerintem is mellélőttek kicsit (a piros Garnier felülmúlhatatlan egyébként is;)). Az arcra való termékeiket és a deo-kat nagyon szeretem, per pillanat a Clean Sensation-t használom, ez az eddigi legjobb izzadásgátlóm:)