2012. június 21., csütörtök

L'Oreal Miss Candy kollekció

Biztosan egyikőtöket sem kerülte el az az információ, hogy Palvin Barbi lett a L'Oreal legújabb szépségnagykövete. Hihetetlen ez a kiscsaj, komolyan mondom. :) Rögtön piacra is került egy sminkkollekció, amit ő ihletett és aminek természetesen az arca is ő lett. Az egész nagyon cuki, nyári, fiatalos, bohókás, szóval az a jó ránézni kategória. De ismerkedjünk meg közelebbről a termékekkel.





L'Oreal Color Infallible szemhéjpúder

L'Oreal Color Infallible szemhéjpúder

A L'Oreal egyik legizgalmasabb termékeinek tartom az Infallible szemhéjpúdereket, és azt hiszem, nem nagyon olvastam rosszat róluk eddig. Az állaga olyan selymes, hogy szinte már krémes, a fedése hibátlan. Ha jól tudom, a kollekcióban 5 árnyalat kapható, melyek között egyaránt találunk merészebb és visszafogott színeket is. Mindegyik metálos fényű, amit én személy szerint imádok, főleg bulis sminkekhez.
Ajánlott fogyasztói ár: 2419 Ft

L'Oreal Color Infallible szemhéjpúder - Naughty Strawberry


L'Oreal Glam Shine Miss Candy szájfény

L'Oreal Glam Shine Miss Candy szájfény

A Glam Shine szájfényeket szeretni szoktam, mert amiket eddig próbáltam, azoknak tényleg olyan volt a színe az ajkaimon, mint amilyen a tubusban, nagyon finom az illatuk és az applikátort is kényelmes használni. A tesztelésre kapott Miss Candy kollekció Glam Shine darabja, noha külsőre nagyon csábító a márványos mintájával, nem igazán győzőtt meg. A Candy Pinket kaptam, ami valójában ránézésre erőteljes narancssárga, használatkor azonban alig van valami színe. Én jobban kedvelem a pigmentált szájfényeket és nagyon túlárazottnak érzem ezt a terméket a 2849 Ft-os ajánlott fogyasztói árán.

L'Oreal Color Riche Le Vernis körömlakk

L'Oreal Color Riche Le Vernis körömlakk

Az új körömlakkokból három árnyalatot kaptam tesztelésre. Úgy tapasztaltam, a fedőképesség meglehetősen változó a színtől függően. A nude lakkból mindenképp kell a két réteg, de a szürkének sem árt, a pink viszont brutál fedésű és bőven elég belőle egyetlen ecsetvonás. A lábamon a pinket előszeretettel hordom és elég jól is bírja, bár ott ugye alapból jobban teljesítenek a lakkok.
Ajánlott fogyasztói ár: 1299 Ft.

Szerintem mindenképp az Infallible szemhéjpúder a kollekció gyöngyszeme, a szájfényt pedig kihagyhatónak tartom. Ti mit gondoltok? Vettetek is már valamit esetleg a Miss Candy termékek közül?

3 megjegyzés:

Gyurkó Vanessza írta...

Nekem van tőlük szájfényem, és szemhéjpúderem..nagyon szeretem őket.. :)

Unknown írta...

A legelső körömlakknak mi az árnyalata? :)

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.