2012. július 22., vasárnap

A woman's worth

Körülnézek az ismerőseim körében és nem ritka, hogy a rosszullét fog el. Az ellentmondások, a becsapás, megcsalás, hazudozás, öntömjénezés a végsőkig és még azután. Online és offline egyaránt. Ezt nem lehet elkerülni egy "ne nézz oda" hozzáállással, mert mindenhol ott van, és ha csak külső szemlélőként is, akaratlanul is részese leszel.




Miért van az, hogy legnagyobb riherongy csajok sírnak a leghangosabban, hogy őket a férfiak csak kihasználják és nem veszik komolyan? Nagyjából kéthetente csodálhatja meg a fél világ a pucér seggedet, de persze ebben nincs semmi, mert ez egy profi fotózás eredménye. Ezek művészi képek. Nem is a melledet kell rajta nézni, hanem az összhatást, a kompozíciót. A tükrös-tangás-telefonos képeket inkább ne is említsük. Én kérek elnézést a férfiak nevében, hogy félreértik az üzenetet, de a napi 4 ugyanide postolt idézet az igazi nőkről magadra célozva sajnos ezeket nem ellensúlyozza. A bort iszik, vizet prédikál tipikus esete. El kellene dönteni, hogy melyik is az igazi éned, de legalábbis melyik szerepet szeretnéd játszani, és ha ez megvan, legalább tedd következetesen! Ha elkezdesz közvetíteni egy üzenetet, ne lepődj meg, ha át is megy, és azon se, ha vért kell izzadnod, ha meg akarod változtatni.

Miért van az, hogy aki a legjobban hirdeti a kapcsolatát vagy házasságát, az várja a legjobban a lehetőséget, hogy megcsalja és a háta mögött még ki is röhögje az amúgy annyira imádott párját? Felveszed a nevét egy embernek, telehányod vele a közösségi oldalakat, majd nyíltan, társaságban, célzás értékűen azt ecseteled, hogy számodra a megcsalás nem nagy ügy, te szét tudod választani az érzelmeket és különben is, néha belefér. Személyes sértésnek érzem, hogy az ilyenek teljes joggal gondolják, hogy nőnek nevezhetik magukat, és helyettük is sajnálom szegény párjukat, aki hagyta magát bepalizni. Lányok! Tessék olyan férfit választani, aki minden területen megfelel nektek, mert ellenkező esetben a saját életeteket is tönkre teszitek, a másikéról és rosszabb esetben a gyerekéről már nem is beszélve. A megcsalás egy normális kapcsolatba, házasságba nem fér bele, hacsak nem ugyanígy gondolja azt a szerencsétlen madár is az oldalatokon. Kell az izgalom? Menj el raftingolni vagy bungee jumpingolni.



Miért kell olyan szintre inni magadat egy buliban, hogy Snookit meghazudtolva két ember húz ki a wc-ig a karodnál fogva olyan önkívületi állapotban, hogy az sem tűnik fel, hogy a miniszoknyád tüdőig csúszott fel? Felnőtt nő létére egészen hihetetlen, hogy ennyi önkontrollja ne legyen az embernek, hogy tudja, mikor kell nemet mondani. Becsípve vihogni mindenkinek jól eshet néha, de nincs szánalmasabb és sajnálatra méltóbb látvány, mint egy igazán mocsok részeg nő, aki elitta minden tartását. Várj legalább fél órát két ital között, így kevesebb az esélye, hogy lejjebb iszod magad, mint kellene.

Kedves férfiak, bár ti is megéritek a pénzeteket, ne általánosítsatok az effajta buta, együgyű, magukat lejárató, gusztustalanul viselkedő nők alapján! Nem lett 2012-re minden nőből kétfilléres ostobenkó, amit biztosan tudom, hogy a drága olvasóim többsége is alá tud támasztani. Csajok, ti pedig ne féljetek a sarkatokra állni és bebizonyítani, hogy igenis igazi nők vagytok, akikben van tartás és akikért meg kell küzdeni, akiben meg lehet bízni és akik valóban rászolgálnak, hogy a NŐ szóval illessék őket! A fenti csak három példa azok közül, ahogy megpróbálják lejáratni a szebbik nemet a saját képviselői, de nekünk többieknek igenis meg kell mutatnunk, hogy maradtak még köztünk olyanok, akiket megéri a tenyerükön hordozni! ;)

TeamRealWomen!

19 megjegyzés:

Niki | www.nizzka.com írta...

Ámen!

Bogca írta...

Ma nagyon egyre jár az agyunk. :D

Hajnal írta...

Hát ez akár az én szívemből is jöhetett volna. Hülyét kapok már a mindennap cserélem a profilképem(szétsminkelve, bugyiban, szexin pucstva, kacsa szájjal...), és az idézetet alatta dolgoktól... ezeket el is távolítom az üzenőfalamról. Néha kiteszek a barátom üzenőfalára dolgokat, de az ritka mint a fehér holló, és mostanában is azért, hogy nyáron nem tudunk együtt lenni. És no lám nem csal meg, nem is akar, más nőre se néz, hanem veszettül hiányzok neki. És büszke vagyok rá, hogy nem vagyok egy netk*rva. Bocsánat a kifejezésért, de jobb szót nem tudok rá.

Vivi írta...

Minden szavaddal egyetértek!!:)

Vanilla írta...

Ez annyira jó írás, hogy végig ökölbe volt szinte a kezem, mert annyira tudom miről beszélsz... Tele van a világ ilyen alja buta emberekkel sajnos. Ezektől a "drámai képes" mélyreható idézetektől meg már a hideg verejték ver ki. Komolyan elhiszi magáról bárki is, ha 56 ilyet tesz ki egy nap, akkor attól okos??? Pláne mikor az idézet a szöges ellentéte az embernek, ahogy te is írtad... Még felhúzni sem lenne érdemes magunkat az ilyenek miatt, nekem is sokan mondják hogy ne foglalkozzak velük, de ahogy te is írtad nem lehet ezeket sehogy sem kikerülni. Tiltsam le? Ne nézzek oda? Fogjam be a fülem a buszon? Éljek szatyorban...?

AA-dmin írta...

Egyetértek. Istenem hány ilyet látok. Ami ezen felül egyébként külön bosszant, ha valaki be mer kommentelni ezek alá a csúcsképek alá, akkor jön, hogy "...mert irigy, mert biztos dagadt, meg get a life", közben meg ált a kommentelőnek van normális élete meg értékrendje.

Kedvencem eddig akkor is Facebookon - 4 nappal az esküvő után a csaj kiírta: "Miért nincs örök szerelem?"

Másik eklatáns példa. Apuka 45 percen keresztül istenítette nekem az okos, szép meg mittudom én még mi nem kislányát. Megnéztem Facebookon, a csaj egy necctopban volt melltartó nélkül.....persze távolba révedő szemekkel, félig nyitott ajkakkal...ez is brutál művészinek hatott :-))))))))))

Csilla írta...

Teljesen egyetértek! Ezt a gondolkodásmódot kellene egy kicsit terjeszteni, az elribancosodás helyett...

Ági írta...

Szívemból szóltál!

Melantha írta...

Engem az jobban, hogy általánosítanak az emberek, és a külsőség a legfontosabb. A fb-t már nagyon régóta nem tudom komolyan venni, mert ami ott megy, még huszon-harmincévesek közt is, az tragikomédia. Nem tudom megérteni,hogy pl egy diplomás ember miért kell,hogy öt percenként a cukorborsócskája lapjára írógasson csöpiromcsi dolgokat. Az nem csak kettőjükre tartozik? Mint ahogy a reggeli -épp most kelt ki az ágyból életem szerelme egy szál bugyikában- c képek is....na,mindegyis.

Egyébként való igaz, leginkább azok hisztiznek,hogy csak szexre kellenek,akik úgy viselkednek.
De azt meg még senkinek nem tiltották meg, hogy egy tisztességtelen ajánlat után elhajtsd a pasit a fenébe.:)

Unknown írta...

Húúú, lelkemből szóltál.. gusztustalan némelyik "nő" hogy mit enged meg magának, aztán meg csodálkozik hogy őt senki se becsüli meg, esetleg egy két numerára kellene egy jobb pasinak..
Én igen is NŐ vagyok, nem pedig egy hülye kis r*banc... amelyet hétvégén is bizonyítottam mert szétordibáltam egy pasas fejét (haza akart vinni...xd) majd adott egy homlokpuszit és otthagyott XDXD néhány férfi is érdekes, hogy csak arra kell neki egy nő.. de ez a mai nők hibája, mert a többség elterjesztette, hogy erre vagyunk valók.. napersze....

nagyon jó kis post lett <3

Instant írta...

Pont hétvégén akadtam ki az egyik lány ismerősömön egy buliban, mert a felsőjét már nekem kellett lefelé ráncigálnom rajta, mert felkötötte a nyakába tök részegen és még sorolhatnám mit csinált...de az igazán "vicces" az volt, mikor másnap láttam kiírva a facebook falára, hogy "Húú de berúgtam...jó este volt" stb...tehát még büszke is volt rá. A legjobb barátnőm pedig konkrétan pénzért vitt fel pasikat magához(nem volt rászorulva) és csodálkozik, hogy mostanában nem keresem a társaságát. Komolyan annyira kiakadok ezeken, főleg mostanában, hogy azt érzem egy normális ember sincs a közelembe. Persze nem vagyok én sem tökéletes, de az ilyen helyzeteket mindenképp kerülöm és próbálom a legjobbat kihozni magamból. Az ilyen írásokat szerintem pont azok nem olvassák akiknek kellene ,mert ha el is kezdik olvasni hamar rájönnek mi a téma és inkább hagyják az egészet, mert magukra ismernek és azt gondolják "Itt is csak a prédikáció"

Renocsk írta...

Én nagyon radikálisan elítélem az ilyen nőket! De néha úgy gondolom, még jobb is hogy vannak! Szerintem egy normális pasi igenis látja a különbséget és legalább tudja értékelni ha nem egy olyan csajnak fogja az utcán a kezét, akire minden saroknál ujjal mutogatnak, hogy "ccc ez a nő nekem is megvolt..."
Én a saját környezetemben is ezt a két szélsőséget tapasztalom, de szerencsére mindenki megtalálja a magához valót. Az ilyen bitch lányok akiknek az az életcéljük, hogy max egy szoláriumban dolgozzanak, egy kopasz +15ös, bmw-s pasi mellett verethessen... azt még a normális pasi is csak 1-1 alkalomra vállalná be, de kizárt hogy gyűrűt húzzon az ujjára, vagy bemutassa a szüleinek! Szerintem él a zsák a foltja eset. Sőt hamár erre az életpályára áltak rá ezek az illetékesek, akkor azt tanácsolom jól éljék kimagukat, a napi pucsítás se maradjon el, mert még 10 év és totálisan kiégnek!

eva1 írta...

szuper cikk ismét! nagyon nagyon tetszenek az írásaid!
Egyetértek én is minden szavaddal, sajnos nap, mint nap találkozni az általad felsorolt helyzetekkel, és sajnos ennél jóval cifrábbak vannak még...
Egyszerűen azt kell megtanulni minden NŐNEK, hogy tartás kell, ahhoz, hogy NŐ legyen valaki!

mrs__kovacs írta...

Nem mind ilyen, de sajnos egyre több, legalábbis én úgy veszem észre :(

dorottyazsofia írta...

Az első szótól az utolsóig egyetértek! Engem még az szokott kiborítani, amikor vki csak azért, hogy hallgassa a "híveinek" az istenítését, feltesz egy agyonretusált, hiányos öltözetes, be adj' Isten műtermi körülmények között készített képet magáról (ami kb. az a típus, ami miatt az átlagos lányok elkezdik magukat sanyargatni meg elmegy az utolsó csepp önbizalmuk is, hogy ők miért nem nézhetnek így ki), és akkor odaírja, hogy jajj, de ronda vagyok... nem szeretem a kétszínű embereket. Ha annyira rondának gondolná a képet, akkor nem tenné fel ő maga a facebookra.
De nekem is volt olyan ismerősöm, aki büszkén teszi fel iwiwre, facebookra a szétcsúszott, piás képeit, meg olyan is, aki 18 évesen hozzáment vkihez, fél év után elvált tőle vmi hülyeség miatt, nem régóta hasonló értelmi színvonalú pasija van, akivel folyton összevesznek mindenféle apróságon, hol egyik lép félre, hol másik... ráadásul ez a lány még úgy is beszél, hogy a legkiéltebb kamionsofőr is megirigyelné a "szókincsét", és akkor ő panaszkodik, hogy a férfiak nem képesek értékelni az igazi nőket. Ha olyan az igazi nő, mint ő, akkor én nem akarok az lenni.

A. írta...

Azért ebbe a férfiaknak is nagyban van beleszólásuk.Szóval én meg igyekszem nem a kigyúrt,izompólóban feszítő,nulla IQ-val rendelkező egyedek alapján megítélni a férfiakat. Mondjuk ez a két réteg szerencsére jól megtalálja egymást,engem nem is zavarnak különösebben,távolról még mókás is szemlélni őket.

timeapepper írta...

...köszönöm a többi nötársam nevében is!...

fuica írta...

Amen!

álomlány. írta...

Tökéletesen megfogalmaztad minden gondolatom. :) Semmi értelme sincs rinyálni közösségi oldalakon, hogy ő márpedig milyen kövér, ha közben az illetőnek az önbizalma akkora, hogy egy kis egérnek érzi mellette magát az ember. Mellesleg ugyanez vonatkozik azokra a "nőtársaimra" is, akik agyba-főbe csalják a párjukat, aztán rinyálnak, hogy el vannak hanyagolva, vagy éppen a sárga földig leisszák magukat, és örömmel közlik ezt az egész világgal. Nem tudom őket megérteni..