2012. július 17., kedd

Fesztivállapot

Kezdek magamhoz térni a hosszú balatoni hétvége eseményei után, de csak egy könnyed beszámolóhoz van energiám, amit remélem, nem bántok. :) A Balaton Sound egyszerűen szuper volt, bár eddig az összes után ezt mondtam. Zeneileg talán ez volt a legjobb, az időjárás viszont nem ba... izé, szúrt még ki velünk ennyire ezen a fesztiválon.




A szombatot vártam a legjobban a fellépők miatt, végül ez az este volt ebből a szempontból a leggyengébb. Kalkbrenner konkrétan olyan volt, mintha itthon beraktam volna pár számot egymás után a youtube-on. Jött a Sky and Sand és mindenki visított, mint egy szopós malac, "végre egy szám, amit ismerek, fuckyeah" alapon, a repedt fazék hangon üvöltött dalszövegről már nem is beszélve. Ezen a ponton rohantunk el inkább inni - na nem mintha amúgy ehhez indokra lett volna szükségünk. A visszaúton már leszakadt az ég, a party aréna előtt hatalmas sor, lökdösés, nyomorgás, de nem érdekel, bejutunk, mert be kell jutnunk! 40 percet álltunk ott a szakadó esőben, mert 50 ember ki-50 ember be alapon engedték már csak be a birkákat. A pultnál egy random rosszarcú elkezdi nekem magyarázni, hogy ezen az egészen hogy felkúrta az agyát, és különben is nála mindig van kés, természetesen most is. Ööö aha, zsírabuli öcsém.


Ezt leszámítva tényleg nagyon tuti volt minden. David Guetta olyan, mintha valami akciós csomagban lenne, azért lebzsel itt minden évben. Úgy gondoltam, hogy ő lesz a leggagyibb, és bár tényleg csak slágereket nyomatott, faszán felturbózta őket és végig is ugráltuk rendesen.  A fesztivált nekem Armin van Buuren vitte, imádom az embert, már minimum a negyedik buliját tomboltam végig, és mindig annyira lelkes és aranyos, mutogatja a szívecskéket, fotózza a közönséget, végig vigyorog, és nem mellesleg rohadt jó vokálos-veretős bulit csinál. Az estéket a party arénában és a T-teraszon zártuk, más helyszíneken nem is nagyon voltunk, ezek a fellépők érdekeltek.


Soha ilyen koszos még nem lettem fesztiválon. Ez még csak az első esős nap termése a frissen kitisztított, eredetileg fehér conversen, lett ennél rosszabb is. A nagy tócsáknak köszönhetően a sár a nadrágomon combközépig felcsapott, a táskára kötött kardigánjaimat csúnyán megfogta a fekete kis dög.

Nem én csücsörítek, hanem a vodka és a mézes barack.

Minden nap reggelig nyomtuk a bulikat, rég ittam ennyit, de ahhoz képest elég jól bírtam. :D Öregszem biztos:) Szerencsére megúsztam mindenféle baleset vagy italba kapott "ajándék" nélkül, de nem mindenki mondhatta el magáról, hogy nem kellett például újraéleszteni, de olyan is akadt, akinél az elsősegélyesek már nem találtak pupillareakciót... Óvatosan bulizzatok lányok, mindig figyeljétek a poharatokat és ne fogadjatok el idegentől italt! Annyi ilyet lehet hallani mostanában...


Annyi mézes barack pálinkát ittam, hogy már napközben is ennek az illatát éreztem..:) Aludni olyan napi 3-4 órát sikerült, úgyhogy most erőteljes zombi üzemmódban fogok működni még pár napig. De hamarosan jönnek újra a beauty bejegyzések :)


 

Jövőre ugyanitt! <3

15 megjegyzés:

Galatea írta...

hát én pont ezért nem szeretem a soundot mert sok a drogos :(

suzie írta...

Engem nem érdekel, mert a zene viszont az én ízlésemnek itt a legjobb, az emberek közül meg igyekszem csak azokkal foglalkozni akiket ismerek:)

Rami írta...

drogosok mindenhol vannak.
bár ez nem az én zenei stílusom, ezért sosem mennék soundra, örülök, hogy gondoltak erre nálunk is, hogy legyen ennek a zenei vonalnak is fesztivál:)

Galatea írta...

konkrétan engem sem érdekel, mi is vigyázunk egymásra a társasággal.
csak olyan elszomorító látni őket hogy milyen agyhalottak :(

pandus írta...

Ozoran akkor sirnal nem csak szomorkodnal:D

Marcsi Kincsesládikája írta...

Én holnap indulok Hegyaljára :) Már nagyon várom! Ez lesz a hetedik ^^

Galatea írta...

na..ozora meg pont olyan ránézésre hogy kimegy egy rakás szektás szívni a mezőre :D

orsi írta...

Annyit rötyögtem a beszámolón :D Nagyon bírom a stílusod :)

Thündérke írta...

Jó lehetett :D

Madrid Angyala írta...

Örülök, hogy írtál erről. :)
Én még sosem voltam a Soundon, nem is akarok menni, de a barátaink többsége nagyon szereti és mennek is rendszeresen, az ő beszámolójukat is jó hallgatni.

panda írta...

Minden fesztiválon megtalálhatóak a drogosok, ugyanúgy ahogy a matt részeg fiatalok is. Tény, hogy mondjuk az Ozora viszi a prímet, de a többi "nagy" közül egyik sem kutyább a másiknál.
Soundra én csak egy napra szerettem volna menni az idén, Calvin Harris és a Knife Party nagyon megmozgatta a gondolataim, de sajnos elkalkuláltam magam a VOLTon... :D

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Renocsk írta...

Mi csak csütörtökön voltunk, még szerencse hogy aznap nem esett! :)
Nagyon hiányoltam az idei felhozatalból egy olyan kaliberű koncertet mint tavaly Snoop! Mindent vitt volna! Én aki nem iszom alkoholt, éjfél után teljes döbbenettel néztem ahogy a kikent kivakolt csilli csajok hogy húzzák magukat a földön, kevernek a barátnőjükkel, óbégatnak... annyira szánalmas és visszataszító! Sajnos az ilyen primitív nőktől nem tudok elvonatkoztatni... :S Egyébként tetszett nekem is!

Magdi írta...

Off: láthattalak a héten egyik reggel a Köki-Terminál buszpályaudvarán?

suzie írta...

Elvileg igen:D