2012. július 6., péntek

Figyelj a fehérneműdre!

Sokkal kevesebb figyelmet fordítunk a fehérneműnk kiválasztására, mint amennyit szükséges lenne. Legyen szó a vásárlásról vagy éppen a reggeli öltözködésről, jól átgondoltan és körültekintően kell meghoznunk a döntést, ami után természetesen az ellenőrzés sem maradhat el. Nyáron, amikor csak egy lenge topot és egy vékony nadrágot vagy szoknyát viselünk, különösen fontos a bugyi és a melltartó kérdése, hiszen egy rossz választás és máris szem elé kerülnek.

Az alábbi tanácsokat megfogadva elérheted, hogy még a forró nyári outfitekben is észrevétlen maradjon, amit az apró ruhadarabok alatt viselsz.




Gyakori hibák:

1. Nem megfelelő méretű melltartó
A melltartó számos lehetőséget nyújt az outfit elrontására, így nem árt több időt és energiát szánni a megfelelő darab kiválasztására. Amire figyelj:
  • Ne válassz olyat, ami hátban kicsi, mert be fog vágni és ezáltal hurkákat csinálni még akkor is, ha vékony testalkatú vagy.

  • Ne válassz olyat, aminek a kosara kicsi. Ettől nem fog nagyobbnak tűnni a melled. Az eredmény mindössze az lesz, hogy a kosár széle belevágódik a melledbe, és az előző ponthoz hasonlóan kitüremkedik mellette a bőröd.
  • Ne válassz olyat, aminek a kosara nagy. Ne becsüld alá a méreted, de túl se! Főleg így nyáron a topokban és atlétákban annyira feltűnő, ha a melltartód nem simul rá a melledre, hanem egy űr tátong a pólódban. 
 
 A melltartónak (és a bikini felsőnek is!) hozzá kell simulnia a mellhez

Egyáltalán nem túlzok, mikor azt mondom, hogy mind a három melltartós bakira nap mint nap több példát is látok. Az egyik leggyakoribb hiba a nem megfelelő melltartó, ti ne kövessétek el!

2. Szilikonpánt
Az utóbbi évek egyik legrémesebb találmánya, már ami a divatvilágot illeti. Pánt nélküli felsőhöz csak pánt nélküli melltartót vegyél. Mi értelme lenne másképp csinálni? Ha már a melltartó pántja végigfut a válladon, akkor akár a felsődé is ott lehetne. A szilikonpánt ugyanolyan feltűnő, higgyétek el, messziről ki lehet szúrni a fénylő műanyagot. Pántos felsőkhöz pedig nyugodtan vegyetek fel normál pántú melltartót. Érdemes beszerezni egy olyat, aminek cserélhető a pántja, hozzá többféle színű pántot, így a spagettipántos felsőkhöz, amiknél látszik a melltartópánt, cserélgetni lehet őket.

Nem csak egy hibát láthatunk a képen




3. Átlátszó alsónemű
Nincs is prolibb a világos ruhák alól elő-elővillanó piros, pink vagy fekete bugyinál és melltartónál. De gyakran előfordul, hogy azt hisszük, remekül passzintottuk az alsónkat a ruhákhoz, pedig nagyon is tévedünk. A nyárral együtt a fehér szoknyák és topok hatalmas népszerűséget élveznek, viszont sokan megfeledkeznek arról, hogy ezek bizony az esetek többségében durván vékony, átlátszó anyagok. A fehér melltartó és a fehér bugyi legalább olyan feltűnően tud rikítani a póló, nadrág és szoknya alatt, mint a fekete. Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy szerezzen be bőrszínű melltartót és bugyikat, mert ez az egyetlen, ami biztos, hogy nem fog átütni a fehéren.

 Még a fekete is átlátszó lehet // Még a férfiaknak is oda kell figyelni

 Az alapozó kihívása már a múlté: találd meg a bőrszínedhez passzoló fehérneműt!

4. Látható bugyivonal
 Tudjuk, hogy nem mindenki számára kényelmes a tanga fazon, de egy fenékben szűk nadrág vagy szoknya alatt viselve egyszerűen a hagyományos bugyik körvonala már hosszú méterek távlatából is ordít. Ilyen esetekben meg kell erőltetni magát annak is, akinek a fiókjában eddig nem sok tanga lapult, és ebben a fazonban átvészelni a szűk ruhás napokat. Néhány fehérneműboltban árulnak "láthatatlan" bugyit, ami normál vagy francia jellegű, és az a lényege, hogy nincsenek rajta erőteljes varrásvonalak és tökéletesen a bőrhöz simul, ezáltal nem üt át a vonala a ruhán. Nos, soha nem próbáltam, de aki semmiképp nem akar lemondani ezekről néhány napra sem, annak megérhet egy próbát. 


+1 Harisnya szandálhoz, peeptoe cipőhöz
A szandál-harisnya kombó pont ugyanannyira ciki, mint a szandál-zokni. Kiver a víz, ha meglátom a bőrszínű anyagba csomagolt lábujjakat, a kibukkanó varráscsík pedig már csak a hab a tortán. A peeptoe cipőket is mezítláb vegyétek fel, mert ugyanez a kategória.
Ha fázik a lábad, vegyél zárt cipőt (akár harisnyával).
Kiegészítés: azért a nem átlátszó harisnyák közel sem olyan rémesek, mint mondjuk a vékony bőrszínűek, de nekem személy szerint az sem tetszik. 




Valljatok színt: előfordult már, hogy elkövettétek valamelyik fehérneműbakit? Eszetekbe jutott esetleg valami más is ezeken kívül? Osszátok meg!

30 megjegyzés:

mia írta...

jó kis bejegyzés lett :D bevallom régebben hordtam szilikonpántos cicifixet, bár akkor sem értettem nagyon a lényegét, meg persze kényelmes sem volt(vágott vagy fodrozódott mert nyúlt, nyomott stb.) úgyhogy le is szoktam róla :D
Szerintem a legszörnyűbb ezek közül a szandálból kivillanó harisnya, nem értem, hogyha annyira már meleg van, hogy valaki szandált vegyen fel, akkor a harisnya nélküli lábhoz még hogy lehet hideg?! Mondjuk, személyszerint engem az is zavar, ha valaki nem megfelelő színű testszínű harisnyát választ: a lábai csokibarnák de a felsőteste pedig hófehér... ><

Réku írta...

Nekem cipőfüggő a harisnya... sajnos sokszor kénytelen vagyok felvenni, mivel a lábam kegyetlenül izzadós, ez ellen nem tudok mit tenni :( ezért ha olyan a cipő, akkor veszek fel harisnyát ezzel elkerülve a vízhólyagokat.

Evelin írta...

Igen, a nem megfelelő színű harisnya borzasztó tud lenni.. Épp az imént konstatáltam,hogy túlságosan lebarnultam a holnapi diplomaosztómra a téli harisnyámhoz,úgyhogy kénytelen voltam elrohanni a Calzedoniába venni egy nyári árnyalatot :D ÉS tényleg volt ilyen..

Kiráz a hideg a peeptoe-harisnya kombótól,a szilikonpántról ne is beszéljünk. A legszebb,mikor ráadásul pánt nélküli menyasszonyi ruhához húznak szilikonpántot...

Evelin írta...

Réku,az én cipőim tele vannak ragasztgatva belülről a kritikus részeken szilikonpárnákkal, a RENO-ban rengeteg félét lehet kapni, még pántokhoz való vékonyat is. Nekem azóta sosem dörzsölte ki mezítláb sem a cipő a lábamat. Bár igyekszem a magassarkúimat csak harisnyában hordani, valahogy annyira nem szeretem,amikor a lábam megizzad és hozzáér a cipő.. inkább csak a nagyon nyitottakat hordom nyáron..

pandus írta...

én pont tegnap Jöttem rá h. nagyok a melltartóim mert h. 10 kg-ot fogytam és ahogy lenéztem kb. majdnem bimbót villantottam a villamoson:D szóval be kell újítanom párat:S

Timike írta...

Sziasztok!

Ismeri valaki közületek az "invisi-bra"-t, avagy a szilikon melltartót?
Nekem sajnos hormon-problémáim vannak (pajzsmirigy), és borzasztó labilis az egész hormonháztartásom. Ennélfogva a melleim mérete kb kéthavonta változik. Nem nagyon, csak éppen annyira, hogy a D kosár még éppen nagy, a C meg már kicsi, és nekem sajnos "szériatartozék" lett az utóbbi időben a fent említett baki, ti. hogy ha az egyik cicifixet veszem, eltűnnek benne a melleim, ha a másikat, kibuggyannak... :(
Ezért gondolkodom, hogy kipróbálom ezt a szilikon-témát, mert valahol olvastam róla, hogy jó, és mivel "felragasztod", ezért mindig tökéletesen idomul. (Meg még az ára sem vészes.)

(Pl.: http://viewitem.eim.ebay.hu/Branded-Invisible-Strapless-backless-Self-Adhesive-Silicone-Push-Up-Bra-A-B-C-D/140747942572/item)

Arra lennék kíváncsi, hogy találkozott-e már valamelyikőtök ilyennel, mert Párom és Édesapám rögtön olyan hévvel kezdtek tiltakozni, amikor mondtam, hogy szeretnék ilyet, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Szerintük teljesen "bepállik" a mell alatta (bár ezt nem tudom, honnan veszik, mivel egyikük sem hord melltartót, de azért szörnyű okosak ELMÉLETBEN he-he)... arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi (szoros) melltartóim milyen érzést okoznak nekem... brr... kényszerzubbony :(

Szóval Hölgyeim, kétségbeesetten várom a véleményeket!!! :)

dorottyazsofia írta...

Jelentekzem, bűnöztem :). Szandál-harisnya-ügyben. Mondjuk én annyira cikinek nem tartom, csak ha nyitott orrúban látszódik a varrás a harisnya orránál. Meg ha rossz a testszínű harisnya árnyalata, az is érdekes tud lenni.

Réku írta...

Evelin, elég sokban már vannak ilyen zselés tapaszok, azzal nincs is baj... de inkább próbálok mindig kényelmes, egyszerű darabokat választani :) Köszi a tippet, majd megkukkantom :)

Névtelen írta...

Timike igazuk van,tényleg nem érnek semmit a szilikonos melltartók.Nekem van és kifejezetten utálom,mert a melegben fél-1 óra alatt "leolvadnak" rólam.

suzie írta...

@Kiskozmi: ebayesed van vagy valami drágább verzió? Mert a WomenSecretben is van, de az valami 8ezer, és hát nehéz elképzelni, hogy bármiben is különbözzön az ebay-esektől

Timike írta...

Kiskozmi: Köszönöm a véleményt! :) A bizonytalanságom ezek szerint megalapozott volt, de tényleg, egy nőnől jobban el tudok fogadni véleményt melltartóval kapcsolatban. :)

Akkor már csak az a kérdés maradt, hogy a hozzám hasonló szerencsétlenek honnan szerezzenek be melltartót?
Én eddig a Tesco-ban vettem, mert 1: olcsóbb, ezért nem kell tízezreket fizetni a gyakori méretváltások miatt 2: van a méretemben (bár az is igaz, hogy néha a 80/B szorosabb és nagyobb kosarú, mint a 75/D, ami kosárra kicsi, de hátul meg lötyög - szóval általában több órás próbálás előzi meg a vételt :P).

Névtelen írta...

Én Debrecenben vettem egy fehérneműsben,ha jól emlékszem 2000 Ft volt.De nem lehet túl nagy különbség köztük.Drágábbal már meg sem próbálkoznék.
Egy jó pánt nélküli melltartó kevésbé macerás és jóval kényelmesebb szerintem.Rátalálni nehéz,de megéri a befektetést.

Unknown írta...

Timike: Amit belinkeltél melltartót, ugyanolyat rendeltem ebay-ről. Nekem nem igazán vállt be, c-et rendeltem és eléggé kicsi, pedig a c melltartók mindig nagyok, sőt általában b-et veszek. Szóval elsősorban azt kell róla tudni, hogy kicsi a méretezése. Viszont néhány ruhám alá megfelelt. Bepállani nem pállott be, de a tartásával nem voltam megelégedve. (lehet az is, h a méretéből fakadóan, de szerintem az is közre játszik, hogy nagyobb mellnél nem lehet "feljebb emelni", mert ugye nincs ott a pánt. Gyakorlatilag nálam mellbimbó eltakarásaként funkciónál :D Nem bántam meg, hogy megvettem, de jobbra számítottam. Ja és még valami, ugye mivel belül ragacsos eléggé nehéz leszedni. Én mindennapi használatra biztos nem használnám.
Remélem tudtam segíteni. :)

Timike írta...

Nekem 1db pántnélküli(esíthető) melltartóm van, de azzal meg az a gond, hogy amikor megvettem, még éppenhogy nem volt kicsi rám, mostanában meg lötyögős... :(
Tudom, hogy (az orvosok, meg minden más okos ember szerint is) valami ultra testreszabott, extra csinos és kényelmes darabot kéne beszereznem, csak hát ezek általában ultra-extra drágák is (ltsd Triumph). Azért meg nem fogok egy csomó pénzt kiadni, hogy mondjuk másfél hónap múlva cserélhessem egy kisebbre/nagyobbra.

Névtelen írta...

Timike,legutóbb az Intimissimi-ben találtam nagy nehezen,akkor pont a menyasszonyi ruha alá kellett. :)
Persze drágább mint a Tesco-s...stb. de én még olcsóbbak között nem nagyon találtam(magamra) értelmes melltartót,ami mindenhol passzolt.Ezzel mindig is bajban voltam.

Timike írta...

Ivettci: Köszi a véleményt Neked is! :) Én amúgy olyan ruhák alá gondoltam, ami alá a pántos nem megfelelő (pl estélyi, vagy party-fölsők). Jó is, hogy írod a méretezést, mert még gondolkodtam, hogy C-t vagy D-t rendeljek-e (nagyobban nincs is).
Lehet, hogy egyet beszerzek mégis, alkalmakra, de a pánt az tényleg hiányozna... hmm... még megálmodom. :D

Timike írta...

Kiskozmi: Hát nekem a Tesco-sak (asszem F&D vagy mi a túró) közül 1 volt, amit nagyon sokáig hordtam és olyan volt, mintha rám öntötték volna, de sajnos lefogytam, így már nem passzol olyan szépen. Azóta pedig vettem már vagy 8-at, de egyik sem az igazi. Van, amelyik a kosárnál vág be, van olyan, ami hátul, de ha már a nagyobbat venném, már elcsúszna a kosárméret... szóval nehéz.

ELMÉLETILEG 75/D lenne a méretem, de gondolhatod, hogy a 75/C-től a 75/DD-n át a 80/C-ig mindenféle van :D de én már beletörődtem, hogy ez is olyan, mint a cipő: mindnek más a méretezése...

Fanni írta...

Szilikonpánt...megvolt...egészen addig, amíg kaptam egy olyan melltartót, aminek a háta is szilikonos volt(értelme egyébként mi?), felpRóbáltam, tökéletesen állt, mintha rám öntötték volna, egészen az első komoyabb levegővételig...szétszakadt...egyébként se szerettem a szilikonpántot, mert csúszik, tapad, undorító, volt ami leradírozta a barnaságot a vállamról, és elszíneződött, pedig az nem kínais, hanem drágább, fehérnemű üzletben vásárolt pánt volt...arról nem is beszélve, hogy rendszerint a frissen kibontott pántok műanyag részét meg kellett szabadítani az öntés során ottmaradt sallangoktól, különben véres jelenet lett a vége...de akkor 15 voltam, mindenkin szilikonpánt volt:D
Ez a felragasztós vezió egyébként engem is érdekel, van egy olyan ruhám, amit nem tudok hordani, pedig gyönyörű hátkivágása van, de hogy nézne ki egy melltartópánttal?! fúj...még akkoris, ha testszínű. Annyira bátor viszont nem vagyok, hogy ne vegyek alá semmit. nem érzem jól magam.
A kedvenc melltartóm egyébként a Takko-ból van, ott valahogy pont eltalálták a tervezők, hogy mi a nekem való. Meg egy New Yorkeres fűző, de azt a hálón kívül nem hordom:)
Egyébként, ha már melltartóknál tartunk - bocs, hogy hosszú lesz - engem kifejezetten irritál ez a super-hiper-extra-mega-brutál push up. Nem olyan rég nagyon rám akart beszélni egy ilyet az eladócsaj, mert szerinte szükségem van rá(ok, tudom, hogy nem vagyok eleresztve mellesleg, de azért na). A kosarak szépek voltak(formára), de úgy telepakolták szilikonos betéttel, hogy tisztára bajor menyecske kinézetem lett (de legalább bármelyik travi felvehetné, nem lenne túl feltűnő a mell hiánya). Egy kis enyhe jelzés értékű push up még jó, de durván átverésnek érzem azt, amikor a 75B-m a nyakamig fel-össze van nyomva.
Egyébként általánosban a zokni-szandi kombó is befigyelt, mert Mamám nagyon féltett nyáron(aranyos volt, a fagyit is megmikrózta 10 mp-re, nehogy fájjon a torkunk:)), nehogy megfázzak. De trükköztem, amint Mama nem látott, a zoknit levettem.

A tanga téma még csak most jön...:D
mióta a leggings négány csajnál átorientálódott nadrággá, azóta egyre gyakoribb a félbevágott csípő effekt. Hát ettől is kész vagyok...nem szoktam felpróbálni a bugyikat vásárláskorl de mindig magamhoz mérem. ha kényelmesen tudom a csípőm két oldaláig húzni, akkor az esetek 99,9%-ában nem vág ketté, bár mosás után ért meglepetés, hogy kicsit összement egy-két darab, de azokat olyankor hordom, amikor csak itthon vagyok, de volt, ami kukában landolt(fehérneműt nem adok tovább, még akkor se, ha új)

Liz írta...

Timike neked a rugalmas melltartókat ajánlanám, mint pl: az ahh bra (vagy mi a szösz a neve)Szerintem sokkal kényelmesebb lenne egy ilyen. A szilikonpánttól egyszerűen hülyét kapok, a környezetemben is van 1-2 személy aki használja, pedig próbálom terelgetni, de mintha a falnak beszélnék...ha esetleg olvassák a kommentemet ismerjenek magukra:-)) Jah a másik a fehér blúz alá a "kötelező" fehér melltartó, könyörgöm 2012-ben már szerezzen be mindenki egy testszínűt!!!!
+ 1 a másik amit még nagyon utálok, ha egy levehető pántos melltartót vesznek a csőtop alá, aminek kilóg a 2 csücske (nincs lekerekítve) nem tudom érthető e amit írtam, de szerintem sokan tudják miről beszélek. Én tavaly a H& M-ben vettem egy testszínű lekerekített kosaras, belül szilikoncsíkos, variálható pántosat, kemény 4000 Ft-ért. Nagyon jól kihasználható, és ennyit mindenki áldozhat egy ilyen alapdarabra.

Timike írta...

Liz: Nagymamám akar nekem olyat venni, de én picit azzal is szkeptikus vagyok... nem tudom ugyanis elképzelni, hogy hogyan mutatna a vékonypántos fölsők alatt... illetve hogy a bimbi nem látszik-e ki belőle... "élőben" ugyanis ehhez a fajtához sem volt még szerencsém... vélemények?

Liz írta...

Szerintem egy próbát megér, ugyan nem mondom, hogy vegyél belőle mindjárt egy színskálát, de abból egy testszínűvel nagyon nem lőhetsz mellé. Nekem van hasonló, azt mondjuk a Kik-ben(igen tudom, elég gagyi a hely) vettem kb 1000 Ft-ért és annak vékonyabb a pántja. Szerintem nem rossz, én szeretem viselni, főleg ha a melltartók után valami könnyebb viseletre vágyom. jah és nem átlátszó :-)

Timike írta...

Liz: OK, köszi, azt hiszem, teszek vele egy próbát! :) Bár semmiképp sem a WS Teleshop-tól fogom rendelni xD
Az átlátszást egyébként nem is színre, hanem formára értettem: szóval egy hűsebb fuvallat után nem játszom-e majd látványosan üvegvágót velük? :D

Viktória írta...

A látható bugyivonal kiküszöbölésére szerintem az egyik lehető legjobb megoldás a lézer vágott tanga. Mert még a sima tanga vonala is látszódhat valamennyire,a lézer vágottal semmi. :)

FANNIEPERKE írta...

Nagyon jól összeszedted ezeket a dolgokat szerintem sokan ismertek magukra vagy ismerösükre.:)
A szilikonpántokat nem merem kidobni van olyan partyruha amihez szükségem van rá. Még azzal is meglennék elégedve hogy fénylik csak ne ragadna hozzám.
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem rengeteg barátnőm fehér melltartó fóbiás. Egyszerüen taszítja őket. DE ha már egy kicsit krémszínű azt már egyből megvennék.Inkább vesznek feketét blúz alá is feketét. Talán pont az a lényeg hogy látszódjon? Vannak olyan felsők amikkel jól mutat egy szexis melltartó (ha átlátszik) de néha azért fura. Nekem konkrétan nincs bajom színnel, de ezt akkor sem értem! :|

barbi írta...

Fannieperke: én sem szeretem a fehér melltartókat és alsóneműket sem, nekem is fóbiám van tőlük, de nem tudom, miért :D persze nyilván felhúzom, ha valami megköveteli, de alapból kerülöm (ezért nincsenek nagyon fehér felsőim se). a fehér alsó rész viszont brrr, szerintem nincs is (nem is hordok fehér nadrágot/szoknyát/nyári ruhát)

A témához meg: szilikonpánt megvolt, bár nagyjából 3 alkalom után feladtam, utáltam, és nem is tetszett. Rendes melltartót találnom meg szintén horror, valahogy a kosara a legtöbbnek nem jó. Régebben a H&M-ben volt olyan formájú, amiket imádtam, de mostanság eltűntek, és minden csak agyonszivacsozott darabokkal van tele, azt meg nem bírom elviselni.

Sica írta...

Sziasztok! Régebben én is megelégedtem a kínai piacon kapható melltartókkal, de kb. 3-4 éve mindig Outletból vásárolok fehérneműket, sőt fürdőruhát is. Calzedonia/Triumph outletben pl. féláron (vagy 70%-al olcsóbban) lehet jó melltartót kapni és ha időben mész még méret is lesz belőle (elég gyakran cserélik az árut mert hamar elfogy). Igaz, hogy nem a legújabb "trend" de hát alsóneműnél úgyis a kényelem a lényeg. Én a húgomat rángattam el, mert már nem bírtam nézni a fent említett bakijait, és bevásároltattam vele legalább egy évre melltartóból. Azóta is mindig megköszöni :)

FANNIEPERKE írta...

Az outletes melltartó vásárlás egy szuper dolog, én multkor Triumph melltartót vettem 2500 ft-ért.
Barbi :Ezekszerint nem csak a közelemben vannak fehérfóbiások! :D
Egyébként a nem megfelelő méretű melltartóra gondolva..sajnos mindig eszembe jut a szoba társam. Komolyan mondom hatalmas mellei vannak, a magassága meg olyan 150 centi körül van. Nem tudom pontosan mekkora a melltartó mérete de biztos nem a megfelőt hordja. Egész nap azt kell néznem hogy benyúlkál a felsőjébe és a melleit igazgatja. Ráadásul megengedhetné magának hogy jó minőségűt vegyen de nem. Plusz még szivacsos is. Komolyan kicsit sértve érzem magam mellette mert tényleg annyira jó lenne ha az enyémek nagyobbak lennének mint amekkorák most ő meg még szivaccsal is rákontráz. De legrosszabb hogy az egész melltartó a nyakában van, bevágja a hátát és így elég érdekesen mutat. Mondjuk a ruhái sem jók rá, úgyértem m-es méretet vesz mikor bőven L-es kéne neki. Volt már nem is egy ruhája amit szó szerint szét repedt rajta. Ha erről beszélek vele akkor sem érti meg hogy olyat nem szabad ami szorít. Aztán elgondolkodtam hogy talán sok lánynak azért vannak ilyen gondjai mert nem hogy a saját méretével a saját test képével nincs tisztában.

IsaBella írta...

Én szerintem már az összeset elkövettem eddig. XD
Szerencsére nekem a szilikonpánt korszak kimerült 2-3 viselésben, ugyanis rájöttem: nem tartják a melleimet, olyan volt, mintha nem is használnék melltartót.
Az utolsó kivételével az összes ponttal egyet értek. :) Nálam nagyon ritka az, mikor nem húzok harisnyát szandálkoz vagy magassarkúhoz. Irritál, sért nélküle. És személy szerint nekem nincs semmi problémám azzal, ha valaki harisnyát hord hozzá, sőt. Ezen meg is lepődtem mikor nálad olvastam. :) De hát ízlések és pofonok, nem igaz? :)

Pálosi Kitti írta...

Nagyon tetszik a bejegyzésed. : ) Én is írtam egy hasonlót, ha érdekel, olvasd el: http://bunnymop.blogspot.hu/2012/07/melltartok-titkai.html

Unknown írta...

Nálam az szokott lenni a nagy problémám a melltartókkal, hogy a pánt leesik a vállamról. Egész nap azzal kell szórakozzak, hogy visszarakjam, mert folyton ledobja magát, bármilyet is veszek, túl bő a hátamra-vállamra a pánt. Ezzel nem igazán tudok mit kezdeni… :/