2012. augusztus 7., kedd

Kreatív Kedd - Olympics

Az Olimpia eleinte soha nem hoz lázba, 1-2 nap után viszont elkezd egyre inkább érdekelni, majd mire teljesen rákattanok, vége. Mostanra a figyelmemet már eléggé elnyerte, nézem, amikor tehetem, ami sajnos csak a délutánt-estét jelenti feltéve, hogy a punnyadást választom eme remek melegben, ami azért elég ritka. De lehet, hogy többször fogom a tévén legeltetni a szemem, mert túl sok jó pasi van az Olimpián ahhoz, hogy lemaradjak róluk. Yummy.
Nekem eddig a tornász fiúkák tetszettek a legjobban, nektek? ;)

 Kreatív Kedd - Olympics makeup




A sminkemet az érmek ihlették, az arany és a bronz szerepel. Az ezüst nem, mert a második az első vesztes. (Látszik is csomószor, hogy a második borul ki a legjobban.) Persze igazából csak azért nem, mert nem mutatott jól a másik két színnel az elképzelésem alapján.


 További izgalmakban teli Olimpi figyelést, csajszik! Drukkoljunk a magyar csapatnak!! Egyelőre szuperül szerepelnek, büszkék lehetünk rájuk!:))


Többiek:
Sophie:http://www.kuklopsznyuszi.blogspot.com/2012/08/3k-olympics.html
Kriszti: http://www.forumshopsblog.com/2012/08/
kreativ-kedd-26-olimpia.html Zsófi: http://www.hard--candy.blogspot.com/2012/08/
kreativkedd-olimpia.html
Suzy: http://suzythemakeupmaniac.blogspot.hu/2012/08/kreativ-kedd-olimpia.html
Anita:http://thepinkcandypopblog.blogspot.com/2012/08/kreativ-kedd-olimpia.html   

4 megjegyzés:

Patríciaaa. írta...

A bevezető szöveg de aranyos lett. Túl sok benne a jó pasi, hogy ki lehessen hagyni. :D Én is így vagyok vele :3 A smink pedig tökre szép, tök tetszik oldalt az ív!:)

zsuzso100 írta...

Nekem most nagyon jó lett a munkabeosztásom, mintha az olimpiához igazították volna, amikor délelőtti döntő van, akkor vagy szabadnapos vagyok, vagy éjszakás, amikor délutáni/esti, akkor is szabad vagyok! :)
Én úszást, kajak-kenut nézem, na meg vízilabda, kézilabda...és igen, mennyi jó pasi, mennyi szép test! :)

Sophie írta...

Nagyon egyedei, kreatív smink lett! :)

sunbeam írta...

Brutáljó ez a smink :)