2012. november 3., szombat

L'Oreal Color Riche Quad - Teszt

A L'Oreal 2012 őszi-téli újdonságainak egyike a Color Riche Quad kollekció, ami csodaszép, 4-4 színből álló kombinációkat rejt. Előre is bocsátanám, hogy egyelőre úgy érzem - bár nem volt még szerencsém mindent kipróbálni - ezek méltóan kaphatnák meg az újdonságok közötti aranyérmes helyet, mert egyszerűen csodásak! A részletes véleményemért és a tesztekért olvassatok tovább! :)

 L'Oreal Color Riche Quad


A Color Riche Quad 9 különböző színösszeállításban kapható. Mindegyikben 4, egymással harmonizáló árnyalat lapul, amiket több különböző módon tudunk kombinálni. Ahogy elnézegettem őket, inkább alkalmi sminkekhez tudom elképzelni a használatukat, mert gyakorlatilag minden árnyalat fénylik vagy csillog. Engem rögtön az ünnepi hangulat fogott el, ahogy elkezdtem kipróbálgatni őket. :)
 
 L'Oreal Color Riche Quad - S3 Disco Smoking
L'Oreal Color Riche Quad - S3 Disco Smoking

L'Oreal Color Riche Quad - P3 Baie D'émeraudes
 L'Oreal Color Riche Quad - P3 Baie D'émeraudes
 
L'Oreal Color Riche Quad - E3 Infiniment Bronze
L'Oreal Color Riche Quad - E3 Infiniment Bronze


A festékek textúrája szinte egytől egyig kellemesen puha, egyedül a kék színösszeállítás világos színe darabos kissé a nagyobb csillámok miatt. A pigmentáltság tökéletes, szépen fednek, bár kicsit porzanak a festékek, de ez megbocsátható. A csomagolása lehetne egy kicsit masszívabb, nehezebb, hogy azzal is hozzájáruljon a termék eleganciájához a könnyű műanyag helyett. Ezzel együtt szerintem érdemes megnézni őket élőben is, sőt ajándéknak is jó választás lehet, ha már úgyis közelednek az ünnepek. :)

Az ajánlott fogyasztói ár 3049 Ft.


7 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...


Nagyon szép a színválaszték.
A legjobban a zöld tetszik, mivel zöld szemhéjfestéket keresek mindenképp megnézem egy drogériában :)

Biu írta...

Én a Glamour napokon a Disco Smokingot swatcholtam halálra, és nem tudtam mit csináljak, mert ki akartam próbálni már nagyon rég óta a Glam shine szájfényeket is, végül utóbbi mellett döntöttem, de ez a kis paletta azóta sem hagy nyugodni :).

suzie írta...

@Erzsi: Érdemes vetni rá egy pillantást élőben, olyan szépen csillognak, jajj:)

@Biu: Hátha akciós lesz valamikor :) Egyébként én nagyon szeretem a Glam Shine szájfényemet, úgyhogy nem csodálom azt sem, hogy amellett döntöttél :D

Unknown írta...

Én biztos beszerzek egy ilyen palettát, sosem bírom ki hogy ne kenegessem magamra az üzleteben, mert olyan jó belenyúlni, olyan krémes. :)És minden alkalommal meglepődök a pigmentáltságán.
A joy napokon féláron hozzá lehet majd jutni kuponnal ;)

Njoythestyle írta...

Én a legutolsó palettát szereztem be a Glamour-napokon féláron...azóta is amikor ránézek, hatalmasat dobban a szívem annyira megszerettem! :) Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy ha ez ajándékba lesz valakinek, az az illető tuti a nyakatokba ugrik :D
Pusza: Reni

Unknown írta...

Ezek nagyon-nagyon szépen!

LOOKAMILLION írta...

Great blog! Im a new follower, look forward to reading more posts

Im a self-taught makeup artist and upcoming YouTuber with a beauty blog! I feature product reviews, my looks and how-tos, picture tutorials and so on..
Would love for you to check it out and even follow if you like it?

Xxx

Love from Sanna’s beauty blog

Like my page for more makeup madness!