2013. március 25., hétfő

Still Alive

Sziasztoook! Nos igen, meglehetősen rég frissült már ez a blog, amire a kismillió kifogás közül talán a legjobban a passzoló az, hogy nem volt ihlet. Igaz, hogy napi szinten sminkeltem magam azóta is, de a kísérletező kedvem még bulik alkalmával sem jött meg igazán. Most ez valamelyest visszatérni látszik, valószínűleg ezért is jött meg a kedvem, hogy újra bejelentkezzek. Az is tény, hogy kissé fáradtnak éreztem már a termékteszt-sminkpost váltakozását, nem gondoltam már olyan érdekes, izgalmas olvasnivalónak így 2 év után. Ezen úgy éreztem, változtatni kell, de nem tudtam, hogyan, milyen irányban.
Mostanra érett meg bennem az elhatározás, hogy folytassam a blogot, egy kicsit másképp, de maradva a csajos vonalon. Nem ígérem, hogy heti 3-4 bejegyzést fogok produkálni, de igyekszem újra beletervezni az időmbe.

Na de vegyük sorra, mik is foglalkoztatnak mostanában, ami ízelítőként szolgál a jövőbeli témákat illetően is. :)

A beauty vonal mindenképp megmarad, továbbra is imádok sminkelni! Már csak azon kellene javítani, hogy maradjon indulás előtt 10 percem lőni 50-60 fotót, amiből lesz 3-4 blog-kompatibilis.
Új sminktermékeket nem igazán vettem mostanában, inkább a "fedezd fel a fiókod" elvet követve a csodás, de valamiért mégsem használt cuccaimat próbálom aktivizálni.

A L'Oreal új zselés tusát viszont kipróbáltam, és nagyon bevált! Tartós és igazi, mély fekete.


Már többször is említettem, hogy allergiás vagyok a tejtermékekre, ráadásul nem a laktóz miatt, így még a laktózmentes termékeket is ki kell zárnom az étrendemből.  Már olyan erős lett ez az allergia, hogy egyetlen kis adag tejterméket tartalmazó ételtől is kijön az ekcéma a kezemen... Régebben ennyire nem volt durva, így mindig csaltam, de rájöttem, hogy már nem engedhetem meg magamnak. Mivel emellett a liszttel pedig nem szimpatizálok, nagyon megtetszett a paleolit táplálkozás, amiben egyik sem szerepel. És persze cukor sem. Nem hiszem, hogy 100%-os paleo követő tudnék lenni, ha más nem, akkor a zab és az alkohol miatt, de azért igyekszem, és szívesen mutatok nektek recepteket is ezzel kapcsolatban, ha kipróbálok egyet-egyet. Persze nempaleo, ugyanakkor egészséges, finom és kreatív ötleteket is szívesen megosztok veletek.



Ezek a borzasztóan csúnya meglehetősen rusztikus külsejű, muffinnak nagy jóindulattal nevezhető sütikék amellett, hogy isteni finomak, liszt-, cukor- és tejtermék mentesek is. :) A kivitelezésen még dolgoznom kell.

Egy hosszabb kihagyás után pár hete az edzőterembe is visszatértem, ahol próbálok teljes erőbedobással dolgozni a vészesen közelgő nyaralás motivációjával.


Sajnos vásárolni is nagyon szeretek még mindig, de mostanában a sminkek helyett a ruhák felé terelődött a figyelmem :)


Na meg az ékszerek felé, azok közül is a karkötők felhalmozása élvez prioritást... :D




15 megjegyzés:

Viki Esztergályos írta...

Üdv újra itt! :) Örülök, hogy visszatértél! :)

Névtelen írta...

De jó hogy újra itt vagy. Én azért sűrűn ide lestem hátha... De a régi posztokat is jó volt nézni :)

A (Anneke) írta...

Örülök, hogy visszatértél, hiányoztak az írásaid. Meg a szép sminkek. :D

A (Anneke) írta...

Most tűnt csak fel, hogy a hajad rövidebb. Mennyit vágattál le belőle?

Névtelen írta...

Hiányzott az írásod, örülök a visszatérésnek.

PAncsi írta...

Welcome back!
Hiányoztak az írásaid és a szép sminkek :-)

suzie írta...

:))

Anneke: Ööö hát direkt semennyit :D Csak új a fodrászom, ő meg ilyen fazont vágott, de csak elöl rövidebb, hátul maradt. Igazából nekem is csak mostanában tűnt fel, mert többen is megjegyezték.. vissza is szeretném növeszteni

Flory írta...

Hát őszintén mondom, hogy ez a napom egyik fénypontja. (A másik a 45 perce cardio-dance ezdés, amiől most estem haza). Sokszor benéztem és mindig elszomorodtam, hogy már régen nincs bejegyzés, de mivel ilyen elköszönős poszt sem volt, nagyon vártam, hogy mikor bukkansz fel újra. Annyira gyönyörű és letisztult a sminkes munkád, hogy mindig ámulok csak. Örülök Neked és nagyon sok energiát kívánok a folytatáshoz. <3

http://florysworld.blogspot.com

suzie írta...

Köszönöm, nagyon jól esik! <3

Zsanna írta...

De örülök, h újra olvashatom majd az írásaidat! :) És az új irányvonal is tetszik :)

Zsofi írta...

Végre :) reméltem, hogy még visszatérsz :)

Elíz írta...

Pont hétfőn nézegettem a blogodat :D Kíváncsian várom az új posztokat :)

Unknown írta...

Melyik edzőterembe jársz?:P

Effi írta...

Na végre!!! Pont a héten olvastam vissza a kedvenc bejegyzéseimet tőled. Én is reménykedtem, hogy visszatérsz, abba kapaszkodtam, hogy nem köszöntél el az olvasóidtól. Szeretem, ahogy írsz, bírom a lazaságod, a szöveged, a sminkjeidet mindig irigykedve nézem, hisz rajtad nagyon szépen mutat bármilyen smink. Te voltál az egyik első, akinek a blogjára feliratkoztam, nagyon bántam volna, ha abbahagyod. Örülök, hogy újra itt vagy! :)

zsuzso100 írta...

Szuper, hogy visszatértél!
Írhatnál majd az étkezésedről, szerintem nagyon sokunknak hasznos lehet...trükkök, ötletek, receptek...