2010. május 21., péntek

Bourjois Rose nappal és este

Ahogy ígértem, készítettem a gyönyörűséges Bourjois szemhéjporral egy sminket. Vagyis tulajdonképpen kettőt is. Gondolom már nektek is feltűnt, hogy sokkal szívesebben csinálok és teszek fel képeket esti, bulis sminkekről, mint egyszerűbb nappaliakról, ezért is akartam a héten nappali sminkeket feltölteni - például egy olyat, amiben az új szemhéjpúdert használom. Ez így is lett, csináltam vele egy nappali sminket. De aztán csak nem bírtam ki, hogy ne vadítsam meg egy induri pindurit.. :) Természetesen nekem megint jobban tetszik a bulisabb változat, de hát tény, hogy iskolába / munkahelyre azért nem feltétlenül helyénvalók (persze munkától függ :D).

As you have probably noticed, I enjoy doing party looks and FOTN-s a lot more than simple daytime ones. This is why I wanted to post FOTDs this week (which I already told you why couldn't happen). I did a daytime look with the newly-bought Bourjois eyeshadow but then I just couldn't stop myself from making it a little more dramatic, teehee. Of course I like the party-ish look better and I'll SO wear it out next time!! 


Több képért és a terméklistáért katt a továbbra!

More pics and list of products used after the jump




Először a nappali smink:

Amit használtam / Products used:
  • IsaDora szemhéjalapozó
  • Világos rózsaszín szemhéjpúder (mert a szemhéjamon inkább az arany szín jött ki a Bourjois festékből, ami ellen így próbáltam tenni) / Light pink eyeshadow because the Bourjois shadow looked a lot more gold on my lid than pink
  • Sötétebb pink szín a külső V-be / darker pink eyeshadow in the outer V
  • Bourjois szemhéjpúder Rose or színben / Bourjois eyeshadow in "Rose or"
  • Világos szemhéjpúder a szemöldök alá és a belső szemzugba / Highlight
  • Fekete krémes tus, fekete szemceruza / Blacl gel liner, black eyeliner pencil
  •  H&M szájfény - Bite Me Blondie
  • NYX arcpirosító - Peach
 Az esti, bulis smink:


A használt sminkek ugyanazok, plusz fekete szemhéjpúder kívül.

Remélem tetszik nektek, ha bármi kérdésetek van, nyugodtan írjátok meg! Azt hiszem, a legközelebbi buliba én ilyen sminkben fogok menni. :)

7 megjegyzés:

Babus írta...

nagyon szépek.
és nagyon jol áll sztem neked a rózsaszín smink:)

suzie írta...

köszi:) szeretem is a rózsaszínt, bár valahogy nem használom túl gyakran.

Dorka írta...

ez valami álomszép lett! talán ez az eddigi kedvencem <3
az jutott eszembe,hogy az egyik képen nagyon nagyon hasonlítasz Kandee Johnsonra,talán érdemes megnézni ő miket csinál,mert ami neki jó,neked is biztosan jól állna!

suzie írta...

Köszi Dorka!!:) majd lecsekkolom őt mindenképp:)

Babus írta...

Azt akartam még kérdezni h milyen fekete szemhéjfestéket szoktál használni? van nekem többféle,de 1ik sem az igazi:(

suzie írta...

Legtöbbször egy Ruby & Mille féle feketét használok, de ezt még Angliában vettem jó rég (talán túl rég:D), és nem annyira nagyon erős fekete, szeretem nagyon. Aztán néha szoktam a Coastal Scents paletta feketéjét is, de az nagyon erős, úgyhogy azt főleg alulra szoktam. Amúgy szerintem feketéből, ha gyakran használod, érdemes beruházni egy drágábbra (pl MAC), mert még így is jobban járhatsz, mintha folyton dobálnád ki a pénzt olyanokra, amik nem válnak be.

Lumena írta...

Nagyon szépek lettek! Nem tudnék választani, hogy melyik tetszik jobban.