2010. május 6., csütörtök

H&M zsákmányok / H&M Haul

Hétvégén igyekszem sminket is kreálni, csak ez a hetem és a következő is nagyon durva a suliban, úgyhogy nem volt rá időm sajnos. De be fogom pótolni, az biztos, van néhány ötlet a fejemben. :)

Kicsit talán le vagyok maradva, de két nappal ezelőttig fogalmam sem volt, hogy az Allee-ban található H&M-ben lehet a Divided vonal darabjait kapni. A Váci utcai boltban valahogy sosem találtam semmit, csak külföldön, viszont itt egész sok minden tetszett. Az már más kérdés, hogy a legtöbb, amit felpróbáltam, nem tetszett magamon. :P Azért így is sikerült venni négy dolgot, pár hajcsatot is kinéztem, csak nem tudtam eldönteni melyikeket hozzam haza, de azokból úgyis annyi volt, ruhából viszont a kis méretek nagyon hamar elfogynak, úgyhogy ezeket nem bírtam otthagyni. :)
(Egyébként sok dologgal kapcsolatban azt éreztem, hogy ez külföldön megmaradt párral ezelőtti kollekciókból, és elhozták ide.. És ez tényleg simán lehet így, mert több mint egy éve, mikor Londonban voltam, vettem egy cipőt a H&M-ben, és pár hónapja láttam belőle 1 vagy 2 darabot az egyik itthoniban.. Szóval feltételezem, nem egyszeri eset. És az is ezt a feltevést erősíti, hogy sok ruhában az angol számozás volt benne a magyar konfekcióméretek helyett..)

Próbáltam magamon is lefotózni őket, mégiscsak jobban néznek ki a ruhák felvéve, de annyira bénák lettek, hogy inkább hagyjuk. :)

Több képért katt a továbbra!

More pics after the jump



Pasztell barack (vagy valami olyasmi) színű blúz


Ez nagyon aranyos, de kell alá venni egy ujjatlan felsőt, mert teljesen átlátszó. Le is volt értékelve, ami külön jó! :)
Matróz mintás ujjatlan


Fekete miniruha


Ez tényleg sehogy nem mutat így kifektetve sajnos. Volt belőle pink és fehér is, előbbin gondolkodtam, hogy azt vegyem e a fekete helyett, de végül maradtam a feketénél.

Csíkos miniruha


Ezt is jó lett volna felvéve is megmutatni. :( Még fel kell belőle varratnom, mert hosszabb, mint szeretném, de amúgy nagyon jó lesz bulizni is és mászkálni is. :)

3 megjegyzés:

Babus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Babus írta...

a matróz mintás felsőt néztem énis multkor (meg mellé volt kirakva az a muffinos felső ami tetszett még),de nem volt akkor kis méret belőlük.(34es)
meg ez a fekete ruci is tetszik,csak inkább pinkben.

suzie írta...

én ma vettem, 34-es. de ezen kívül összesen 1 vagy 2 darabot láttam ebből, és nem néztem a többi milyen, csak felkaptam ezt.

én végül az anyag miatt döntöttem a feketénél, nem annyira tetszett az anyag pinkben :/ de szeretnék egy pink miniruhát nyárra mindenképp :)