2010. május 14., péntek

Mai zsákmányok

Megint szörnyű hetem volt, úgyhogy már alig vártam, hogy péntek legyen, és elmenjek egy mini megérdemlem-vásárlásra. Itt az eredménye :)


Több kép a tovább után.



1. IsaDora Eyeshadow Fix
Ahogy azt a nevéből ki lehet találni, ez egy szemhéj alapozó. Én egyszerűen imádom ezt, elég olajos típusú a szemhéjam, de ezzel akár 20-24 óráig is olyan marad a sminkem, ahogy feltettem. Nem fakul ki a szín, nem gyűlik össze a smink a kis ráncocskákban. Egyetlen bibi, hogy nagyon nehéz rátalálni.. Elvileg a Douglas-ban lehet kapni, de gyakorlatilag az eladók úgy néznek rám, mint egy bolondra, mikor kérdezem, hogy van-e, mert ők azt sem tudják, hogy egyáltalán létezik ilyen. "Az IsaDora-nak nincs és nem is volt ilyen terméke.. bár ha a hölgy azt mondja, akkor bizonyára úgy van..." hát.. szívesen visszamennék, és az orra alá dörgölném, hogy nesze, itt van a nemléteződ. De tegnap egy nagyon kedves eladó kiderítette nekem, hogy az egyik üzletben van több is, úgyhogy ma rögtön kettőt is vettem belőle.
Így néz ki, de ha eldolgozod, színtelen lesz. Örülnék, ha gyakrabban lehetne kapni, és nem mindig az ArtDeco-sat akarnák rám sózni. Már csak azért sem vennék olyat. Pedig amúgy annak a minőségével sincs semmi gond, csak én nem szeretem azt a tégelyes megoldást, ez a kis applikátorával sokkal kényelmesebb. Ja, és az ArtDeco-s elég hamar be is szárad.
(Egyébként rájöttem, hogy szépen mindenhova eddig BeYu szemhéjalapozót írtam, fogalmam sincs, miért.. nekik is van egyébként, de azt még nem próbáltam. Ezer bocsi :D)

2. Műszempillák
Kis noname pillácskák ezek, de ez igazán nem számít. Egyelőre ezek a legolcsóbbak azok közül, amiket eddig láttam nálunk boltokban, és ugyanúgy újrahasználhatók több alkalommal, mint a drágábbak. Én személy szerint ezen a "márkán" kívül csak NYX műszempillát próbáltam, és bevallom, az jobban elnyerte a tetszésem, de ami kell, az kell, és a NYX rendeléssel várok a következő 20%-os Cherry Culture kedvezményig (aminek ideje lenne már, mert elég rég volt).

1. 503-as, ilyet már vettem egyszer
2. 73-as
Egyébként 650 Ft / pár, és ragasztóval jön, amit lehet is rögtön a kukába dobni.

3. Bourjois laza por állagú szemhéjpúder "03 Rose or" színben
Évek óta nem vettem Bourjois terméket, de nagyon örülök, hogy most meglestem az ő pultjukat is. Teljesen beleszerelmesedtem ebbe a színbe, annyira gyönyörűű! Hátránya talán, hogy csak a hozzá való ecsettel lehet kiszenvedni a port a tégelyből, úgyhogy gondolkodom egy átköltöztetésben..

Annyira szép, rózsaszín arany csillogással.. imádom!!! Hamarosan jön egy smink ezzel, az biztos! :)

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia, megkérdezhetem hogy ezt az isadora eyeshadow fix-et hol vetted és mennyiért?:)

suzie írta...

Szia! Az Árkádban levő Douglas-ben lehet jelenleg kapni, 3000 Forint. Tegnap a telefonban azt mondta az eladó, hogy 6 db van, annál már kettővel tutira kevesebb, úgyhogy szerintem siess, ha szeretnél! :D

Babus írta...

úú nekemis kéne,de nem lesz időm mostanában elmenni az árkádba:(

amugy szép a szemfesték is,nekem ilyen rózsaszines arany pirosítóban van,de szemfestéknek is jó:D

suzie írta...

Az is Bourjois?:) Néztem én is a pirosítókat tőlük, de nem voltak túl pigmentáltak:( Ebben meg túl sok az arany, hogy arcra tegyem:/

Babus írta...

nem,az a zarából van.

Dorotka írta...

Szia!
Most találtam rád, csak így tovább.
Meg szeretném kérdezni h a műszempillákat hol vetted?

suzie írta...

Szia!
Köszi!:) A szempillákat egy fodrászkellékes boltban vettem Bp-n a 4-6-os villamos Wesselényi utcai megállójánál. Azt hiszem, Esthetica a bolt neve, a Schlecker mellett van.

Dorotka írta...

Köszi köszi, én pécsi vagyok de vadászom a hasonló helyeken, a hasoló csomagolású szempillákat :)

barbi írta...

amit kérdezni szerettem volna, már megtették előttem, hogy az isadorás szemhéjalapozót hol vetted és mennyiért. bár akkor valószínűleg lemaradtam perpill róla, mert nem hinném, hogy mostanság az árkád közelébe kerülök.

illetve egy másik kérdésre is választ kaptam, hogy miért nem olyan hatékony már az artdecos szemhéjalapozóm, akkor gondolom azért, mert beszáradt =/

suzie írta...

Dorotka: hajrá!:) Szerintem biztosan arrafelé is lehet kapni, Pesten is több helyen láttam, bár máshol mind 1100 Ft felett volt.. annyit azért már nem ér meg szerintem, akkor jobb rendelni NYX vagy Ardell pillákat, ezeket felhelyezni is könnyebb és nagyobb belőlük a választék.

Barbi: ha beszáradt azt észreveszed, akkor nem tudod elkenni a szemhéjadon. Nekem pl volt egy, és beszáradt, és hiába szedtem ki belőle egy kis darabot, csak görgettem a szemhéjamon, de nem kenődött szépen el. Ha a tiédnek még jó az állaga, csak nem olyan hatékony már, az nem tudom mitől lehet:/

barbi írta...

igen-igen, ilyesmi bajom volt, hogy nem tudtam elkenni...bár ha leszedtem a beszáradt részt, akkor alatta még jó...de akkor már tudom, mi volt a baja, köszi :)

Bella írta...

Szia!
Egyszer én is ráakadtam ugyan erre a szempillára,azóta sem láttam sehol.Nagyon meg voltam vele elégedve.Egy érdekesség: Ketté vágtam,és a szem külső felére helyeztem fel,így még cicásabbá tette a tekintetet.
Nagyon tuti az oldalad!!!

Madrid Angyala írta...

Nagyon jó a blogod! :)
Az szeretném kérdezni, hogy hol és mennyiért vetted ezt a csodálatos színű szemhéjpúdert? :)
Köszi szépen a választ!

suzie írta...

Izabella: Köszönöm!:) Én több helyen is összefutottam vele Pesten, a legolcsóbbat le is írtam, hogy pontosan hol van, bár nem tudom, budapesti vagy e. A külső részre tevés is jó ötlet!:) Bár nemhiszem, hogy lenne szívem kettévágni egy ilyen hosszabbat, de tervezem egy ilyen "félszemes" pilla vásárlását:) (pl. most akartam a NYX-től ilyet, de nem volt épp raktáron:( )

Pingvin: Köszi neked is!:) A Douglas-ban vettem, egészen pontosan már nem emlékszem, mennyi volt, de azt hiszem, 2300 Ft körül.

Berta írta...

Én hiába vettem műszempillát, egyszerűen nem ragad a szememre. És a kis ragasztók másnapra már beszáradnak. Mit lehet tenni, vagy mivel lehet helyettesíteni?

suzie írta...

Berta, ezek szerint a hozzá járó ragasztóval próbáltad? Írtam is, hogy az azonnal kuka! Az ilyenekkel nekem sem ragadt oda sosem, viszont a Duo szempillaragasztó nagyon jól bevált, írtam is róla itt: http://livinpretty.blogspot.com/2010/04/igen-igen-igen.html
Szóval én azt ajánlom, próbáld ki ezzel :)

Blushbaby86 írta...

ma én is vettem ilyen Isadora szemhéjalapozót, nagyon jó, pont mint az ArtDeco, csak a kellemetlen szem- és orrfacsaró illata nélkül. már régebben is láttam az Árkádban, de még nem határoztam el magam, hogy megvegyem, azért drágább picivel, mint a másik, de már sajnálom, hogy ennyi ideig vártam vele, mert az ArtDeco "illatától" majdhogynem a falra mászok...

suzie írta...

Tök jó, örülök, hogy neked is bevált az IsaDora:)