2010. június 19., szombat

Smaragdzöld bulis smink egész arcos képekkel - FOTN

Ahogy az előző posztban ígértem, kaptok egész arcos képeket a smaragdzöld bulis sminkkel. :) Szerencsére most sokkal jobban sikerültek a képek a színüket tekintve, egészen élethűek lettek. Szerintem egyébként elég nehéz megítélni egy sminket, ha csak egy szemet látsz, jó látni, hogy mennyire viselhető, hogy megy egy archoz, ezért is igyekszem már mindig csinálni egész arcos képeket is. Tegnapi képek ezek amúgy, nekem nagyon tetszett, biztos, hogy nem ez volt az utolsó, hogy elkészítettem. :)

As I wrote in my last post, I did take a few full face pictures before I went out yesterday. Thankfully the quality is a lot better this time, the colours are very much like how they were in real life. I really liked how it came out, I'm pretty sure it wasn't the last time I created this look. Hope you like it as well!


Több képért és a használt termékek listájáért katt a továbbra!

More pics and a list of products used after the jump.





Amit használtam / Products used:

Arc / Face
  • Dior Skinflash (szemöldök alá és szem alá)
  • Max Factor Lasting Performance alapozó
  • Astor Anti Shine púder
  • Avon Arabian Glow Bronzing Pearls (kontúr)
  • NYX - Pinky pirosító / blush
Szem / Eyes
  • A szememen használt termékek listáját megtaláljátok ITT 
  • See product list HERE
Száj / Lips
  • NYX Round Lipstick - Honey
  • NYX Megashine Lipgloss - Sugar Pie
Ez az új kedvenc kombinációm szájra. :)
That's my new favourite lip combo!

13 megjegyzés:

liloo írta...

gorgeous look :)
xoxo

Liloo

http://lilooandco.blogspot.com

Maggie írta...

fura dolog ezaz egész arcos kép feltöltés..én valahogy tartok tőle h kitegyem a fejem egy blogba,ami nyilván hülyeség a közösségiportálok miatt pl:DD bár lehet ez is csak olyan dolog mint a neten való rendelés..egyszer kell túllépni a gátakon:DD

amúgy szép,jóláll neked ez a zöld:)
(nekem a zöld az a szín amit soha az életben nem tudnék elvileslni magamon,mert sztem hülyén állna,de jó hogy rajtad jó:) )

suzie írta...

Liloo, thanks hun :) xx

Magdi: hát nekem is kellett idő, hogy ki merjem. köszi egyébként. :) Nekem is van pár szín, amikről régebben nem gondoltam volna, hogy valaha tetszeni fog, például a kék is ilyen, amivel nemsoká teszek fel egy sminket majd. :)

barbi írta...

ennek így is nagyon szép színe van & iszonyatosan jól áll :)

suzie írta...

Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

Lumena írta...

Nagyon szép lett!

'labarbie írta...

erdekes, neked szerintem a sotetkek smink hatarozottan jol allna. en mar regota szemezek vele, de sajnos a zoldeskek szememmel borzaszto hatast keltene, viszont neked a barnahoz tokeletes!:)

suzie írta...

Lumena, köszi!

Barbi: zöldesbarna szemem van, ezért tartottam a távolságot a kéktől például. De rájöttem, hogy ilyen nincs, hogy egy-egy szemhez valamilyen szín ne állna jól, csak meg kell találni a helyes árnyalatokat, kombinációkat :)

Izabell írta...

This is very beautiful with green make-up!
http://www.itsbellatime.blogspot.com/

Zitu írta...

Gyönyörű ez a smink!!!Nagyon tetszik a blogod!!:-)

suzie írta...

Izabella, Zitu, köszi szépen!! :)

gigi írta...

Láttam, hogy a legtöbb sminkednél az astor anti shine púderét használod. Mik a tapasztalataid? Bevált? Egy jó mattító púdert keresek alapozó fölé. Csatlakozom a többiekhez, tényleg remekül áll a zöld és a technika is tetszik, csak így tovább :)

suzie írta...

Gigi: köszönöm:) a púder pedig bevált:) szeretem, tényleg mattít, akár alapozó fölé teszem, akár rögtön a bőrömre. Alapozó felett persze tartósabb sokkal, de anélkül is jó pár órán át matton tartja a bőröm:) Mondjuk a hasonló kategóriájú márkák púderei sem lehetnek sokkal másabbak szerintem, én azért választottam ezt, mert épp akciós volt:) de meg vagyok vele elégedve