2011. február 22., kedd

Lezárult a nyereményjáték!

Tegnap éjfélkor lezárult a nyereményjáték, vagyis már nem tudtok rá jelentkezni. Rengetegen játszottatok, aminek nagyon örülök, legszívesebben mindenkinek adnék valamit, de hát sajnos az erőforrásaim végesek. A sok sok jelentkező összeírása bele fog telni néhány napba, úgyhogy arra kérlek titeket, legyetek türelemmel. Hétvégén reményeim szerint már közzé tudom tenni, melyik 6 jelentkező mellé állt a szerencse. :)

Fontos, hogy amíg nem írom ki a nyerteseket, addig ne vegyétek le a blogotokról a linket, mert most kezdek majd végigmenni a jelentkezőkön és most fogom ellenőrizni, hogy tényleg mindenki teljesítette-e, amit leírt.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

jujj, de izgis :))

emy20 írta...

Már nagyon várom!!! :))

Lidi a Pöttyös írta...

ahh nem birom ki péntekig olyan izgatott vagyok! :D

morphine írta...

szia,néztem a résztvevőket s nem látom magam:s
ha netán tényleg nem vagyok beiratkozva örülnék ha szólnál,h ne várjam..
:(

suzie írta...

Morphine, be vagy írva! Kommenteltél a bejegyzéshez, és téged már át is vezettelek a kis excel táblámba. De hol nézted te a résztvevőket? :)

morphine írta...

húú,akkor jó:D
én ctrl+f-el szoktam keresni,de most nem találta,és sejtettem h csak a kereső sz@rozik,de azért kicsit rosszul esett nem látni magam,hiszen emlékeztem,h beiratkoztam.Köszönöm,h ellenőrizted:D

suzie írta...

Szerintem ez azért lehet, mert olyan sok hozzászólás érkezett a bejegyzéshez, hogy két oldalon vannak, a tiéd pedig pont átcsúszott a másodikra. Ha legörgetsz a nyereményjátékos post legaljára, ott van egy link, hogy Újabbak, arra ha rákattolsz, látni fogod már a sajátodat :)

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Adri írta...

Jújj de izgibizgi...remélem most nyerek :$ ^^
(Az előző komit én írtam csak vélelen a céges mailcímemre voltam bejelntkezve :P )
Pussz:Adri

Rami írta...

jajj, izgulok:D

Ayesha írta...

Sziasztok, nemrég bukkantam a blogra, és két napja mazsolázgatok, olvasgatok:) nagyon tetszik!!!
úgyhogy én most fogtam magam és elkezdtelek követni, Suzie:)
egyébként lehetne egy smink-kívánságom amit megmutatnál, hogy te hogyan készítenéd el?

suzie írta...

Szia Ayesha! Örülök, hogy tetszik a blog! :) A kérésed/kérdésed nyugodtan írd meg akár itt, akár emailben, ha tudok, segítek :)

Vick írta...

Szia suzie!
Bocsi, hogy itt kérdezek, nem a nyereményjátékkal kapcsolatos (amit mondjuk nagyon várok, hogy mi lesz, mert jelentkeztem én is:P), de nem találtam mail-címet.
Gondolkozom, 2 Manhattan rúzs megvásárlásán, mert most csak 850 Ft-ba kerülnek, de azért feleslegesen nem szeretnék pénzt kidobni. Mi a véleményed a Manhattan rúzsokról?
Megérnek ennyit sztd?

Előre is köszi:

Vick

Fanni írta...

Vick, ha megengeded, beleszólnék én is. Múlt héten a dm-ben a 750 Ft-os Intense moisurize & gloss rúzsok némelyike 750 Ft-ra volt leárazva(1500-ról)...mikor az eladónál rákérdeztem, azt mondta, h a vásárlók nem nézik az árat, csak az akciós matricát, így direkt adják eredeti áron. Ha nem lett volna a sarkamban az észrevétel után a biztiőr, biztos lefényképezem, és megy a fogyasztóvédelemnek, mert ez pofátlanság. Egyébként én szeretem a manhattan rúzsait, bár nem a legtartósabbak.

suzie írta...

Vick: csak az intense moisture & gloss-ból van egy színem, azt szeretem nagyon (56E)

Fanni: ez nagyon durva!! szerintem kép nélkül is lehet őket jelenteni, bár nem tudom, mennyi érdeklik a fogyasztóvédelmet az ilyen bejelentések. én az essence-nél láttam a múltkor, hogy a 249 forintos barnító kendő "le" volt árazva 299-re. írtam az essence-nek (mert ez nyomtatva volt, szóval nem a rossmannosok írták oda), elnézést kértek, ahhoz képest egy hét múlva még mindig így volt. lefotóztam, de (még?) nem küldtem el sehova.

Vick írta...

Fanni: Uhh..ez tényleg nagyon durva!!
Holnap sztm úgyis megyek megint DM-be, megnézem, hogy itt mi a helyzet... Köszi, hogy írtál! :)
Suzie: Neked is köszi a választ! :)

Szandrácska írta...

múltkor a kifutó essence rúzsokból vettem egyet (azokból, ami már márciustól nem kaphatóak),600 Ft-ról 300 Ft-ra lett leárazva, de valahogy a pénztárnál 600 Ft-os fizettem ugyanúgy. Nem is értettem,pedig sárgával volt jelölve, hogy ez akciós termék, de valahogy 300 Ft-on nem szaroztam...