2011. február 8., kedd

Tavaszvárás a Tallyval / Tally Pre-Spring

Olyan szépen süt a nap az utóbbi néhány napban, teljesen megjött a kedvem a tavaszi ruhákhoz! Az idő azonban egy kicsit még hűvöske hozzájuk, de ábrándozni attól még lehet róluk... :)

The weather has been really lovely lately, beautiful sunshine and all, I totally feel like wearing springy outfits! It's still a bit cold for that, but a girl can dream, right?! :)


CAMEL FLARE

Én imádom a teveszínt, legyen szó bármilyen évszakról. Ez az összeállítás nagyon tetszik, munkába és iskolába is abszolút megállja a helyét. Persze a blúzt  így azért nem venném fel, suliba alávennék egy fehér ujjatlant és felkötném, ahogy a képen van, munkába viszont leengedném, és simán ingként viselném.

I love camel clothing and accesories, be it any season. This outfit is so versatile, it's great for wearing to school or work. If I wore it to school, I would wear a white tank top underneath and knot the shirt like in the picture. To work, I would let it down for a more classy look.


FLORAL BABE

Én tavaly nem tettem szert egyetlen virágmintás ruhadarabra sem, de idén úgy érzem, muszáj beszereznem valamit, és szerintem a legesélyesebb egy ingecske. Ez az outfit már mindenképp a melegebb időre lett kitalálva ezzel az extra rövid farmer shorttal. Egy balettcipővel vagy lapos talpú szandállal kényelmes tavaszi-nyári viselet.

I didn't get any piece of clothing that has floral print on them, but this year I feel I need to get one. Floral shirts are a probable winner. This outfit is definitely for the warmer days with these jeans shorts. It would make a great comfortable springy-summery outfit. 


Még néhány blúz. A jobb alsó nagyon aranyos!
Some more shirts. I love the lower right one!


És egy kis plusz, nyúlmániás lévén nem bírom nem megosztani ezt a nyulas ernyőt.. :)
Being a true bunny lover, I can't not share this cute bunny umbrella with you.. :)


Ti készültök már a tavaszra a ruhatáratokat illetően?

11 megjegyzés:

Detti írta...

Énis készülök már a tavaszra,imádom a meleget,hiába nyári gyerek vagyok..:) Nagyon jó cuccokat tettél ki!!!Én még amit akarok ingek közül az egy hosszított ing..alá csak egy cica nadrág kell és kész!!Szerintem ez az összeállítás sexis,vagány,kellemes viselet..Ja?és ha lehet még akkor jelentkeznék a nyereményjátékra. :)

suzie írta...

Hát igen, én is nyári vagyok :))
A játékra február 21-ig jelentkezni, úgyhogy még abszolút időben vagy :)

Niki | www.nizzka.com írta...

Az a nyuszis esernyő ááá szerelem első látásra!!!! :D nagyooon édiii

Rita írta...

A cicanaci menni fog még ebben a szezonban? Mert akkor én is beszerzek egy ilyen hosszú inget, nagyon klasszak :)

suzie írta...

Persze, a cicanaci szerintem olyan dolog, ami nem megy ki a divatból :) csak ne miniszoknyával vagy rövidnacival vedd, hanem ilyen hosszabb felsővel :)

Névtelen írta...

Én most pont egy olyan farmer shortra vadászok ami a virágos inges képen van.De a Tallybe még nem láttam.Lehet,hogy nem néztem körül eléggé:)Egyébként sokszor eltér országok között a kínálat.Magyarországon lehet már kapni a kis nacit?

suzie írta...

Én még nem láttam, de ez sem zárja ki, hogy nincs:) lehet nekem is elkerülte a figyelmemet, mert ilyen időbe még nem figyeltem annyira a shortokat.

petralibenyi írta...

Én is nyuszi mániás vagyok! *.* Nekem kell egy olyan esernyő. *.* Olyan édes. :)

Detti írta...

Király!!!akkor jelentkezek is!!!Név: ladydetti email:ladydetti@gmail.com
Ja??És Imádom a blogod (semmi nyalizás képp),de hát ez tényleg így van!!!!:) Hajrá Hajrá!!!!!

Rita írta...

jajjj de jó, nagyon megkedveltem őket :D én amúgy is hosszú felsős vagyok/voltam :)
Na akkor ingvadászatra fel, azt hiszem kihívás lesz :D

Rami írta...

jajj azok a blúzok nagyon szépek:)
már nagyon várom a tavaszt!