2011. március 26., szombat

Vélemény / Teszt - Max Factor Max Effect Gloss Cube

Elkezdtem tesztelni a Max Factor rendezvényről hazahozott termékeket is, elsőként a Max Colour Effect termékcsaládhoz tartozó szájfényeket. Próbáltam olyan színeket válogatni, amiket magamtól nem biztos, hogy megvettem volna, mert a komfort zónámon kívül esnek, mert ez viszont remek alkalom, hogy kipróbáljam őket. Három szájfény jött végül haza velem: egy vad pink, egy mélyvörös és egy szolid rózsaszínes árnyalat.

Max Factor Max Effect Gloss Cube
04 Antique Rose, 08 Vibrant Raspberry, 09 Wild Cherry

Több kép és vélemény a tovább után




 Max Factor Max Effect Gloss Cube
04 Antique Rose, 08 Vibrant Raspberry, 09 Wild Cherry

Eltérő tapasztalataim vannak a három színnel. A világos rózsaszín kevésbé pigmentált, tényleg szolid, bármikor bárhova nyugodtan viselhetjük. Szerintem ez szinte mindenkinek jól állhat, visszafogott fényt ad az ajkaknak. A másik kettő már egészen erőteljes színező hatással bír, magam is meglepődtem rajta, milyen intenzívek! A vörösben egyelőre csak itthon díszelegtem, a pinkkel viszont már házon kívüli bevetésre is mentem. :) Ami nekem kifejezetten tetszett, az az, hogy ez a szájfény nem ül meg a száj természetes redőiben, teljesen egyenletesen biztosítja a színt és a fedést, nincs szükség rúzst tenni alá (de persze lehet). A kopást illetően a pinkről tudok csak nyilatkozni, mert nála figyeltem rá, de feltételezem, hogy ez igaz mindre: egyenletesen halványodott a szín, ahogy telt az idő. Nagyon fontos, hogy egyáltalán nem szárította az ajkaimat, pedig nem is tettem alá ajakbalzsamot. Több órán át, amíg rajtam volt, eszembe sem jutott, hogy ajakápolóra lenne szükségem, ami nálam nagyon nagy szó!

Meg kell viszont említenem, hogy bizony megfogják kicsit az ajkakat ezek az erős színek. A pink még annyira nem is volt vészes, inkább örültem neki, mert amikor elkezdett kopni a számról, akkor is maradt rajtam szín.
A vörös még ragaszkodóbb volt, ezt a sminklemosó sem szedte le maradéktalanul.

Nekem ami kicsit elvett a használat kényelméből, az az, hogy nagyon pici az applikátor, ezért 4-5-ször újra kell mártani a tubusba, hogy elegendő mennyiséget fel tudjak vinni belőle. Mások számára, akinek vékonyabb ajkai vannak, el tudom képzelni, hogy ez pont pozitívumként merülhet fel.

Itt a 09 Wild Cherry színt viselem

Itt pedig a 08 Vibrant Raspberry van az ajkaimon

Összességében abszolút meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, nagyon várom, hogy láthassam a teljes színpalettát, mert szívesen vennék még belőle más árnyalatokat. A három közül a kedvencem egyébként a pink, szerintem gyakran lesz rajtam a nyáron.
Ó és még valami, szépen fehéríti optikailag a fogakat a pink és a vörös is!

Mi a véleményetek róluk?:)


Megjegyzés: A termékeket a Max Factor rendezvényen kaptam, a fent leírtak teljes mértékben a saját, őszinte véleményemet mutatják be.

11 megjegyzés:

Apolka írta...

Ezeket én is nézegettem, de végül nem hoztam haza egyet sem, mondván, van elég szájfényem. De ezzel a teszttel meggyőztél, és amint kijönnek, veszek belőlük, mert nagyon tetszenek!=)

Babus írta...

Pink nagyon tetszik:)

Csillu írta...

A pirossal tiszta Hófehérke-benyomást keltesz:)
A pinknek meg szuper színe van:)

citromhab írta...

Tényleg meglepően pigmentáltak, nagyon szép színt adnak, főleg a Vibrant Raspberry tetszik nagyon rajtad.

Niki | www.nizzka.com írta...

Úristen Suzie nagyon jól áll a legsötétebb szájfény!!! :O

Unknown írta...

Hát... pedig ennek a mélyvörösnek erősen a komfortzónádba kellene tartoznia, mert eszméletlen dögös!!:))))

Zsófi írta...

aaaaaaaaaa, pedig az a piros nagyon jól áll

suzie írta...

Köszönööm, amúgy lehet rosszul fejeztem ki magam, de nekem is tetszik!:) Szóval örülök nagyon, hogy ezeket választottam :)

Tímea írta...

A vilagos rozsaszinrol is kerunk kepet! :)

suzie írta...

Oké, majd készítek egy sminket, aminél azt teszem az ajkaimra :)

purpurinum írta...

a piros szín nagyon jól áll! Hordhatnád gyakrabban. :)