2011. április 3., vasárnap

Vélemény - Sigma Travel Kit

Van a Sigmának egy nagyon jó kis programja, ami arról szól, hogy aki rendelkezik valamilyen honlappal, bloggal, Youtube csatornával, vagy van oldala valamilyen közösségi weblapon (például Facebook), az jelentkezhet ingyenes termékekért. Van egy táblázatuk, amiben láthatod, hogy melyik platformon hány követő után milyen terméket küldenek majd neked. (Akit érdekel a dolog, IDE kattintva regisztrálhat.) Én is jelentkeztem, és mivel a Facebookon volt a legtöbb like-olóm, ezért azt vették figyelembe, és így egy Travel Kitet kaptam. Nagyon vártam már, mert eddig csak egy ecsetem volt tőlük, és nagyon kíváncsi voltam a többire is. Már néhány hete nálam van, úgyhogy itt az ideje, hogy írjak róla.


Több képért és a részletes véleményért katt a továbbra!



Azért örültem a Travel Kitnek, mert nekem eddig gondot okozott az ecseteim tárolása utazáskor, általában csak bedobtam a neszesszerembe, de az nem a legkíméletesebb megoldás. Ez a szett viszont egy bőrszerű tokkal/tokban érkezik, amiben biztonságosan lehet utaztatni az ecseteket (nem hiába travel kit a neve ugyebár).

Ha kihajtjuk a tokot, ezt látjuk:
Sigma Travel Kit - ecsetszett utazáshoz

Hét ecsetnek van benne hely, emellett pedig egy kis cipzárral záródó zsebet is találunk. Ide olyan egyéb eszközöket tudok elképzelni, mint sminkszivacs és szemöldökcsipesz.

Az ecsetszettben található hét ecset:
Sigma Travel Kit - ecsetszett utazáshoz

A hét ecset közül 4 arcra, 3 pedig szemhéjra való. Nekem nagyon tetszik, hogy mindegyiknek a nyelére rá van írva, hogy mire való. Ez hatalmas segítség azoknak, akiknek még nincs olyan sok tapasztalatuk az ecsetekkel.


Arcra való ecsetek:
Sigma Travel Kit - ecsetek az arc sminkeléséhez

Balról jobbra:


F30 - Nagy méretű púder ecset: Én a nagy szóval vitatkoznék, mert a púder ecsetem szerintem vagy négyszer ekkora :) De ennek ellenére kényelmesen lehet használni, kisebb területek púderezéséhez kifejezetten jó (például orr, halánték, szemöldök közötti rész, ajkak feletti terület). Szerintem nyugodtan lehet pirosítót is felvinni vele.


F40 - Nagy, ferde szőrű kontúr ecset: Ezt már láthattátok akcióban az alapozós videómban. Végre van külön kontúr ecsetem, nem a pirosítósat kell használnom erre a célra is. Abszolút bevált, nagyon szeretem! 


F60 - Alapozó ecset: Ez egy "hagyományos" alapozó ecset folyékony vagy krémes állagú termékekhez. Szépen lehet vele dolgozni, de nekem őszintén szólva jobban tetszik az F80-as ecsettel elért hatás, úgyhogy nem hiszem, hogy ezt gyakran fogom használni.


F70 - Korrektor ecset: Kiváló bármilyen krémes állagú termék felviteléhez: korrektor, szemhéjalapozó, krémes szemhéjfesték. Eldolgozni szerintem nem lehet vele túl jól, úgyhogy a legszebb eredmény eléréséhez még szükségünk lesz az ujjunkra vagy egy pufi ecsetre.


Szemre való ecsetek:
Sigma Travel Kit - ecsetek a szem sminkeléséhez


Balról jobbra:


E55 - Lapos szemhéj ecset: Elsősorban a mozgó szemhéj sminkeléséhez ideális, mert a lapos formájából adódóan kelló mennyiségű festéket fel tudunk vele vinni a bőrre. Abszolút must-have!


E30 - Ceruza ecset: Vékony hegyű ecset, amivel szépen definiált, határozott külső V-t készíthetünk, de az alsó szempillák tövébe is kényelmesen felvihetjük vele a szemhéjpúdereket. Én az apróbb bőrhibákra is szívesen viszek fel vele korrektort, erről is beszéltem az alapozós videóban.

E40 - Pufi ecset: Nekem elég nagy szemhéjam van, de ez az ecset még szerintem is hatalmas. A mélyítővonalban ügyködni esélytelen vele, de azért van más terület, ahova bevált.  A szemöldök alatti részre highlight felvitelre, valamint a szem alatti karikák bőrszínű szemhéjpúderrel való elfedésére (korrektor után) szoktam használni. 


Alapvetően meg vagyok elégedve a Travel Kittel, problémám igazából csak az E40-es ecsettel van a mérete miatt. Viszont egy dolgot nagyon hiányolok a készletből, ez pedig egy pirosító ecset. Oké, a púder ecset funkcionálhat így is, de akkor meg nem szerencsés púderezésre is használni, szóval abban az esetben pedig a púder ecset hiányozna. Ha legközelebb elutazom, én azért beledugok valahogy még legalább egy ecsetet, de az biztos, hogy ez a szett jönni fog velem, mert megoldotta az ecsetek higiénikus és kíméletes tárolásának problémáját. 

Mivel 30 dollár felett van a szett ára, ezért járt hozzá még egy ecset, méghozzá az F50-es. Ez egy Duo Fibre arc ecset, amit használhatunk alapozóhoz (hasonló eredményt érünk el vele, mint az F80-assal), de nekem például nagyon bevált krémes pirosítóhoz!
(A Duo-Fibre név, ha jól gondolom, abból fakad, hogy vegyesen természetes és szintetikus szőrből áll)



Mit gondoltok a szettről? Megvan nektek is, esetleg meg szeretnétek rendelni? Ti miben tartjátok az ecseteket utazáskor?
 

36 megjegyzés:

Gulyás Rita írta...

Szia! Be tudnád linkelni azt az oldalt, ahol a táblázat van? Mert a sigma honlapján nem találtam sehol :/

Köszi! :)

suzie írta...

Itt a linkje: https://lh6.googleusercontent.com/-nWC0NV6nxaY/TX5gDaHKHEI/AAAAAAAAAJ4/eseDnDk79_o/s1600/AffiliateBlog_incentive.jpg :)

Bunny írta...

Csináltam egy accountot és utána hogy kell jelentkezni? És csak egyszer kapsz egy ilyen csomit?

Bunny írta...

Nem igazán értem, az oldalon de ugye neked ezért nem kellett semmit fizetni pluszba?

Bunny írta...

Bocsi, hogy ennyit zargatlak de még egy kérdés :D a tax id-hoz mit kell írni?

suzie írta...

Nem, ez nem jár semmi kötelezettséggel, lehet írnom kellett volna részletesebben:D Tax id csak amerikaiaknak kell.

gigi írta...

Engem is érdekelne ez a dolog, sehol nem találom hol lehetne ecsetet igényelni... Tudsz segíteni?

suzie írta...

Ha már regisztráltál a Sigma honlapon, akkor utána ezen az oldalon a lap legalján van egy kitöltendő rész, ahol be kell linkelned a blogod/facebook oldalad/stb címét, ennyi az egész :) http://sigmabeautyaffiliates.blogspot.com/2011/01/new-sigma-beauty-affiliation-incentive.html

Bunny írta...

Sikerült sikerült :) A regisztráció után mennyi idővel kaptad meg?

suzie írta...

Előbb írnak emailt, nem emlékszem, pontosan mennyi idő telt el, szerintem 1 hét körül.

gigi írta...

Nagyon köszi, sikerült! :) Egyébként nekem nagyon tetszik ez a travel megoldás, én is nagyon szeretnék ilyet, de a másik fajtáját, a premium változatot.

TheMakeupwoman írta...

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy csak egyszer lehet regisztrálni? Mármint úgy értem hogy kb van most 50 követőm azaz kapnék egy E25 Trav Size ecstetet. De ha elérem mondjuk a 101-et akkor már nem kapok F80-as ecsetet mert már regisztráltam az 50 követőmmel? Vagy hogy működik ez? Előre is köszönöm a választ :)

suzie írta...

Ezt megkérdezték tőlük formspringen is, és azt válaszolták, hogy ha "szintet lépsz", akkor igényelhetsz újra.

Annus. írta...

Megkérhetek valakit hogy csinálja meg nekem?.:$ Nem működik.:/ Ha valaki lenne olyan kedves és megcsinálja írjon nekem ide: annuska02@gmail.com

Sziszi írta...

látom nagy kérdés hálót okozott ez a bejegyzés.. hát nekem is lenne. :D ki ne kapna ezen az alkalmon..;)
Affiliate link-hez mit kell írni? köszi :)

Vick írta...

Szia suzie! Kicsit tartok én még valamitől! Vámot illetve bármilyen egyéb költséget nem számolnak fel az ecset küldése miatt? Köszi előre is! :)

suzie írta...

Sziszi: regisztrálás után a My Account résznél rámész hogy Visit my affiliate page, és ott a táblázat alatt lesz egy olyan, hogy Your Link. Azt kell bemásolni

Vick: nem, ne aggódj :) Még rendelésnél sem írta senki, hogy megvámolták volna, és egyébként is csak a Travel Kit feletti dolgok esnek csak a vámhatáron túlra.

Vick írta...

Köszi szépen! :)

Sziszi írta...

hát biztos bennem van a hiba, de http://www.sigmabeauty.com- on regisztráltam, ott my account, viszont ott sehol sincs Visit my affiliate page... enynire nem lehetek nyomi O.o :D

Sziszi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
suzie írta...

Hm azt hittem, automatikusan bent vagy a regisztrációval abban is, de úgy látszik nem. Akkor viszont bal oldalon Join the affiliate program

Sziszi írta...

nagyon szuper, köszönöm szépen.. :) Amúgy ha írnál róla bővebben, biztos sokaknak segítenél, mert nem mindenki vágja az angolt.:(
Más: tegnap este 10-11 körül nem voltál a BAH csomóponton két sráccal? :)

suzie írta...

De igen, ott voltam!! :D

Sziszi írta...

bakker, tudtaaaaaam :D :)
legközelebb bátrabb leszek :P csak igazából nem voltam 100%-ig biztos, aztán mondom milyen ciki, ha mégse.. :D

Sziszi írta...

na kiraktalak oldalsávamba, kukk be, ha gondolod :D

suzie írta...

:))) Majd legközelebb köszönj oda nyugodtan :)
A linkelést köszönöm, meg is nézlek mindjárt:)

Unknown írta...

Basszus... blogot kéne indítanom!:DDD

MuhlMerc írta...

Én is pont most raktam ki egy postot pár blogról, köztük a tiédről is :)

Nálam kéri a TAX ID-t... lehet elfogad magyar szem.ig. számot is?

h_emily írta...

Én a Sigmából ezt rendeltem még a black friday alkalmából. Első ecsetkészletnek több mint tökéletes! A ceruzaecset a korrektorral tényleg jó ötlet! Köszi Zsuzsi!:)

Harc az ingyen cuccért! :D Nekem ez azért gáz... :)

suzie írta...

MuhlMerc: tök mindegy mit írsz oda, csak az amerikaiaknak lényeges. beírhatod, hogy 12345, nem csinálnak vele semmit.

h_emily: Szívesen :) Remélem lesz még olyan akció, mint Black Fridaykor, nekem eddig az tetszett a legjobban :)

Unknown írta...

Szia! Lehetséges, hogy még egy hülye kérdés, de ha regisztrálsz az Affilate cuccra, akkor alapból küldik a neked járó ecsetet vagy azt külön kell igényelni? Mert én regisztráltam, kaptam egy mailt, hogy köszöntenek és ennyi. Bocs, ha már fárasztó, de előre is köszi. :)

suzie írta...

Szia! Külön kell jelentkezni, Gigi hozzászólása alatt megadtam a linket. De nem merném 100%-ra mondani, hogy minden egyes jelentkezőnek küldenek, de több magyarnál is láttam már, hogy kaptak, úgyhogy próba szerencse :)

N írta...

Hogy tudok úgy rendelni, hogy jól járj? Néztem, hogy több oldalon is van ilyen program és én szívesen vásárolok úgy, hogy a te linkeden keresztül. Bár a Sigma nem aktuális, csak ha lesz ingyenes szállítás.

Nekem kínos, amit néhányan csinálnak, hogy kapjanak ingyen cuccot, megértem, hogy nem reklámozod magad.

suzie írta...

Köszönöm, kedves vagy :) Akkor járok én jól, ha az én linkemre kattintva vesz valaki valamit (pl itt bármelyikre). Igazából nem gondoltam, hogy ekkora felhajtást vált majd ki ez a post, szóval szerintem is tök szuper ez a program, és persze jelentkezzen bátran mindenki, de azért ne menjünk már át abba, hogy mások blogján (vagy akár a sajátunkon) követőkért kuncsorgunk...

Bunny írta...

Meg azt akartam kérdezni, hogy visszaírtak, hogy igen kapok egy ecsetet. És ha akarok akkor játék is lesz. De egy ecset nekem, egy pedig az olvasóknak v 1 db-t és akkor válasszak h melyik?

Fancsii írta...

Csak én vagyok nagyon béna v az application form tényleg nem elérhető? :(