2011. május 18., szerda

L.A. Makeup HD szemhéjalapozó

Legújabb nagyköveti tesztelős csomagom egy HD primert is tartalmazott, és ti erre voltatok a legkíváncsibbak a mini Facebook közvélemény-kutatásom alapján. Én is nagyon örültem ennek a terméknek, már csak azért is, mert rengeteg kérdést kapok szemhéjalapozókkal kapcsolatban, és az általam eddig használt és ajánlott termék nagyon kevés helyen elérhető. Ezt viszont akár a webáruházból is kényelmesen meg lehet majd rendelni.

L.A. Makeup HD Pro Primer

Teszt és vélemény a tovább után.




Egy szemhéjalapozót tesztelni kifejezetten nehéz és kissé kockázatos dolog is, hiszen egy olyan napot kell találni rá, amikor egész nap a szemünkön lehet a sminkünk, mégsem probléma, ha esetleg elmászik a helyéről. Először, mikor kipróbáltam, nagyon óvatos voltam, és tettem alá a szokásos szemhéjalapozómból is, de utána végre megtaláltam a tökéletes napot arra, hogy önmagában is bevetésre küldjem.


Első ránézésre nekem a NYX Jumbo Eyeshadow Penciljei jutottak róla eszembe, ezért is voltam bátortalan a kipróbálásánál. Tartottam tőle, hogy ez is csak egy színes alap, nem valódi szemhéjalapozó. Rajtam ugyanis a NYX ceruzái még szemhéjalapozóval is elmásznak, akkor is, ha teszek föléjük szemhéjpúdert. Szerencsére a félelmeim egyáltalán nem igazolódtak be, ez tényleg igazi szemhéjalapozó! Reggel 10-kor készítettem a sminkemet, most este fél 11 van, mikor ezt írom, és a szemhéjpúderem ugyanúgy áll, mint mikor felkentem. A próbát kiállta, ezentúl nyugodtan ajánlom majd mindenkinek, aki a szemhéjalapozókról kérdez. :)

L.A. Makeup HD Pro szemhéjalapozó - bal oldalon felkenés után, jobb oldalon ujjbeggyel eldolgozva

A csomagolása egyébként nagyon praktikus, tekerős, így nem veszik kárba semmi hegyezés során, mivel erre nincs szükség. Fehér, natúr és fekete színben kapható, és az ára is igen baráti, kb 1700 forintba kerül az L.A. Makeup üzleteiben, és hamarosan a webshopban is meg tudjátok majd rendelni.

Készítettem még egy képet, amin azt láthatjátok, mekkora különbséget jelent, hogy egy adott szemhéjpúder erre az alapra kerül vagy nem:

L.A. Makeup Shimmering Loose Eyeshadow - Peek-A-Boo

Mit gondoltok róla? Kipróbálnátok? 

A terméket az L.A. Makeup küldte tesztelésre, a fent leírtak teljes mértékben a saját, őszinte véleményemet mutatják be.

22 megjegyzés:

Apolka írta...

meggyőző!=) hm, nemrég nyílt nálunk L.A. Makeup Store, szerintem valamikor sort kerítek arra, hogy benézzek...

suzie írta...

Ezeket én is mindenképp le fogom csekkolni élőben, mert szuper alternatívák a NYX ceruzáihoz, viszont jobbak, amiért tényleg tartósak. Kíváncsi vagyok, milyen színek vannak még:)

Meli írta...

Szólnál (mondjuk Facebookon, talán ott a legegyszerűbb), ha fent lesz a webáruházukban is? Mert most nem találom!

suzie írta...

Persze!

Tímea írta...

tenyleg meggyozo, de nem zavaro h feher? en a szemoldokomig fel szoktam vinni a szemhejalapozot, tehat mindenhova, egy naturabb sminknel zavarna, ha ez a feher alap atlatszana.

Christy írta...

Szeretném megkérdezni, hogy más márkájú szemhéjpúderrel is ugyanilyen jól működik?
Csak mert nekem NYX-es szemhéjalapozóm van és azt vettem észre, hogy más márkájú szemhéjpúdereket is nagyon sokáig fent tart, de valahogy elvesz a színéből, nem olyan erőteljesek. :(

suzie írta...

Nem látszik át, natúr színekhez is használtam már, meg el lehet annyira dolgozni, hogy hogy a fehérség egyáltalán ne legyen feltűnő. Ha meg egy kicsit világosabb is, mint az arcod többi részén a bőr, az szerintem pont nem gond, mert a szemöldök alá úgyis világos színt szoktunk felvinni :) Mondjuk én nem látom értelmét ,hogy a szemöldök alá is vigyünk a szemhéjalapozóból, mert ott nincs miért/hova elmozdulnia, mint a szemhéjon. Én oda csak alapozót szoktam :)

suzie írta...

Christy: Persze, ez nem márkafüggő, az utóbbi napokban az Essence palettával használtam, és azzal is ugyanoylan jó volt.

baba írta...

Helló!
Régóta olvasom a blogod, de még nem éreztem késztetést, hogy írjak is. De majd most... :)
Nem nagyon értem, hogy egy szemhéjalapozónak miért kell HD-nak lennie. Mert ugye egy alapozónál, vagy púdernál van létjogosultsága. Gyakran dolgozom sminkesként egy klipgyártó cégnek, ahol HD minőségben rögzítik a felvételeket és a bőrhibákat a nagyfelbontású képrögzítés jobban kihozza. A színeket maximum a világítás "eszi meg", ezért szoktam fényben és a kamerában is ellenőrizni a sminket. Azon kívül, hogy tartós és jó minőség mitől tud ez többet, mint a sima szemhéjbázisok? Ez mitől HD?

Christy írta...

Köszönöm a gyors választ :) Akkor már csak meg kell várnom, hogy a webáruházban is elérhető legyen, mert a véleményed meggyőzött :)

suzie írta...

Lányok, aki szeretne rendelni, az az info@lamakeup.eu-ra írhat:)

Baba: szerintem sincs sok jelentősége egy szemhéjalap/szemhéjpúder esetén, hogy HD-e vagy nem, de nem is ez a lényeg. Nem hiszem, hogy különbözik egy nemHD szemhéjalapozótól, legalábbis nem vettem észre eltérést. Viszont a tartóssága szuper és a színeket intenzívvé varázsolja, egy szemhéjalapnál pedig ezek számomra a fontos dolgok

Bikira írta...

Nagyon jól hangzik a dolog, ezek mellett múltkor csak úgy simán elmentem a boltban, de ezek után lehet, hogy be kéne szerezni egy ilyet. :)

suzie írta...

:)
Timi: amúgy van bőrszínű is belőle, most néztem:)

Rami írta...

hű, jól hangzik:)

Rami írta...

hű, jól hangzik:)

Ági írta...

Jujj de jó! Nekem csak Artdeco-s szemhéjalapozóm van, de sajna nem az igazi, csak 1-2 óráig tart. Pont szemhéjalapozót keresek úgyhogy ez most nagyon jól jött, ki fogom próbálni:)

Dóri írta...

Most látom csak ezt a post-ot, remélem azért még olvasod a hozzászólásokat.

Szóval nekem van NYX szemhéjalapozóm (kimondottan eyeshadow base, nem az a ceruza amiről írsz), nem tudom, hogy próbáltad-e már. Szerintem elég jó, bár tény, hogy nincs összehasonlítási alapom, az volt életem első kimondottan szemhéjalapozója és még kitart :)

De szerintem majd kipróbálom ezt az LA make-uposat is, azt írtad van kimondottan fekete, az jöhet :D

suzie írta...

Ági: majd számolj be, neked hogy vált be!:)

Dóri: igen olvasom, kapok emailt a hozzászólásokról:) A NYX szemhéjalapozóját még nem próbáltam, én IsaDorát használok és azon kívül az ArtDecot próbáltam még, meg most már ugye ezt. :) Én a bőrszínűre vagyok igazán kíváncsi, azt tudnám összehasonlítani a legjobban az IsaDorával.. lehet be is szerzem :D

agnesvalentovics írta...

Na, ma meg is vettem a szemhéjalapozót! Fehéret vettem, mivel az eladó csak azt mondta hogy nincs sok különbség a bőrszínű és a fehér között, annyi hogy utóbbi talán kicsit jobban kihozza a világos színeket. Holnap lesz tesztelve egész nap, majd este írok hogy hogyan vált be;)

Ági írta...

Megvolt a teszt, tegnap délelőtt 10kor tettem fel, és kb 3kor vettem észre hogy beállt csíkokba a szemhéjfesték. Bringáztam is a nagy melegben, úgyhogy lehet hogy emiatt bírta csak eddig. Majd még tesztelgetem:)

suzie írta...

Ooh komolyan? Nekem a nagy melegben is simán bírja vele, pedig nagyon olajos a szemhéjam, nem tudom, mi lehet a gond nálad:/ Egyenletesen eldolgoztad?

Ági írta...

Jaja..:S Nekem is eléggé olajos szemhéjam van...lehet hogy az eldolgozással volt a gond, nem tudom, de még próbálkozom vele!