2011. május 5., csütörtök

L.A. Makeup Szemöldök Szett

Számos új terméket hozott az L.A. Makeup üzletekbe a tavasz, melyek közül én a szemöldök szettre voltam a legkíváncsibb - na meg erre van a leginkább szükségem. Alig vártam már, hogy megérkezzen, mert a szemöldököm egy ideje elérte a borzalmas fázist. Túl van szedve (bár már elkezdtem visszanöveszteni) és berajzolni sem tudom szépen, mert nem merek nagyon letérni a vonalából (mármint abból, ami megmaradt belőle) - pedig pont ez lenne a megoldás. Ettől a terméktől vártam a megváltást. A tapasztalataimat a bejegyzés további részében olvashatjátok

L.A. Makeup szemöldök szett sablonokkal
 
A képek és a véleményem megtekintéséhez katt a továbbra!




L.A. Makeup szemöldök szett - kívülről
L.A. Makeup szemöldök szett kinyitva
 L.A. Makeup szemöldök szett színező por - Irid Brown
 L.A. Makeup szemöldök szett - kétvégű ecset és a sablonok tokja
L.A. Makeup szemöldök szett - a 3 sablon

A szett tartalma:
  • Egy szemöldök színező por (9 féle színben kapható)
  • Tükör
  • Három sablon
  • Egy kétvégű ecset
  • Használati utasítás
Pro:
  • Nagy méretű tükör - az egész arcunkat, így az összhatást is látjuk benne
  • Széles színválaszték
  • Jó minőségű ecset, amivel precízen lehet dolgozni
  • Megfelelően pigmentált színező por
  • Egyszerű használat
  • Szemöldök kiszedésben is útmutató lehet
Kontra:
  • Lehetne vastagabb sablon is
L.A. Makeup szemöldök szett - előtte és utána

Az ára 5990 Ft és elvileg egy évig biztosan elég, de én el tudom képzelni, hogy tovább is, hiszen egyszerre nagyon kevés kell belőle.

Én rögtön megszerettem ezt a kis szettet, abszolút természetes formájú szemöldököt tudok vele rajzolni magamnak, valamint a videóban azt is látjátok, hogy milyen gyorsan!:)


Ti milyen termékeket használtok a szemöldökötökhöz? Kipróbálnátok ezt a szettet?


A terméket az L.A. Makeup küldte tesztelésre, a fent leírtak teljes mértékben a saját, őszinte véleményemet tükrözik.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Használsz rá valamit, hogy gyorsabban visszanőjön, pl. Ricinus olajat vagy vmi mást? Nekem is kéne most kicsit növeszteni.:S

suzie írta...

Nem használok.. bízom a természetben :D

Unknown írta...

Én is szemeztem ezzel az üzletben, de szerintem nagyon drága (számomra), még úgy is,hogy sokáig elég:///

Névtelen írta...

Pedig nagyon jó növesztésre a ricinusolaj. Nekem most onnan is előcsalogatott szálakat ahol nem is reméltem hogy visszanőhet még. Meg egy kicsit gyorsabban nő vissza.

Unknown írta...

Húh, nem semmi, húzós ára van.. nekem nem átlagos a szemöldököm... egyik sablon se lenne jó, mivel gömbölyű... eleve így nő, csak a kósza szálakat távolítom el..

hajnoca3 írta...

Tetszik , de nekem is drága . A sablont kellene megszereznem és akkor kipróbálnám kiszedni ilyenre . Nekem is fura a szemöldököm énis a kósza szálakat szedem :)

http://beautyandlovebyhajnoca3.blogspot.com/

Névtelen írta...

Nekem a sminked tetszik nagyon. :D

Meli írta...

Ha csak a sablont szeretnétek akkor az essence-nek van hasonló szemöldök szettje, két féle por, pici ecset, + többféle sablon. (Az max. egy ezres, de talán még annyi sincs.)
Egyébként nagyon szép a végeredmény, de én se adnék ki ennyit rá, még ha sokáig is bírja, az essence is megvan már legalább egy éve ha nem több, és mindennapos használat mellett alig látszik, hogy fogyna, hozzáteszem az nem vízálló :D (ha jól olvastam ez az (?)), meg nyilvánvalóan alapjáraton is egy olcsóbb kategóriás márkáról van szó de pl. a Balcsin szerintem úgyse ezzel foglalkozik az ember, max. annak lehet kellemetlen, akinek mondjuk alig van pár szál a saját szemöldökéből.

Rita írta...

Nekem megvan az essences sablon, ráraktam a képre kb ugyanaz, talán a vastag még vastagabb is :/ Meg nekem nagy negatívum még, hogy ekkora, utazáskor azért szívás, ráadásul azért sztem durván túl van árazva. Viszont így sokkal szebb a szemöldököd, mint ahogy eddig csináltad. Lehet, hogy a pora jobb?

suzie írta...

Nem tudom, lehet hogy a por :) Meg az ecset is nagyon jó, korábban nem volt külön ilyen ecsetem a szemöldökömre, amit a tusokhoz használok, azt meg mégsem akartam erre is. :D Meg azért a sablonnak is nagy szerepe van, sőt talán a legtöbb, mivel nekem a formával volt a legnagyobb bajom. Amúgy szerintem utazáskor pont nem vészes a mérete, mert a bőröndbe azért simán befér, inkább annyi, hogy kis táskákban, pl bulis táskákban nem fér el, de ugye ez annyira végül is nem fontos, mert nem nagyon kerülsz olyan helyzetbe, hogy elmásszon a helyéről. Meg mondjuk ott van benne az egész arcot mutató tükör, szerintem ez ilyen kompromisszumos megoldás, valamit valamiért :)

Rita írta...

Na majd megnézem azt a port ha arra járok :D

Jucus írta...

Sziasztok!

Na, megnéztem a szemöldök szett-et, de most nem vettem még meg mert nem vagyok biztos a színben.Azt hiszem majd dark brown-t kell vennem, de csaj a jövő hónapban. Nekem tetszett ahogy megcsináltuk a boltban az eladólánnyal úgyhogy mindenképp meg fogom venni.

Azonban nem jöttem el persze üres kézzel az Árkád bolt-ból. Vettem egy mini körömlakkot egy NEBULA nevű szemhéjpúdert (Isteni barnás színek) és még egy kis doboz epres körömlakklemosót is sikerült elhoznom.
Jajj, mind nagyon jó és szerintem jól bevésároltam. Ti mit vettetek?

Unknown írta...

és ezt hol lehet megrendelni??