2011. május 8., vasárnap

Primőr Kozmetikai Kft. Blogger Találkozó

Ahogy azt Facebookon írtam, tegnap egy blogger találkozón vettünk részt, amit a Primőr Kozmetikai Kft. szervezett. Ha valakinek nem lenne ismerős a cég, ők foglalkoznak többek között a Max Factor, az Essence, a Catrice és a La Prairie disztribúciójával, de tartoznak hozzájuk parfümök is, valamint egy alakformáló és napvédő termékcsalád. Nagyon sokan voltunk, ami szuper, hiszen azt jelenti, hogy rohamosan nő a mi kis blogger közösségünk, aminek a formálásában nagy szerepe van a Primőr Kozmetikai Kft.-nek, hiszen a legutóbbi találkozót is ők szervezték. Soksok kép és beszámoló következik :)


A teljes bejegyzés olvasásához katt a továbbra!




Ebben a teremben voltak a programok. :) Imádtam, bárhova néztem, mindenhol sminkkel, szépségápolással kapcsolatos dolgokat láttam.

A székeken egy nagy Essence táska lóg, valamint egy Essence és egy Max Factor füzet, egy CD és prospektusok voltak rajtuk.

Ez a kép nekem annyira tetszik! Na meg persze ott vannak a táskááák!:)

A program 11 körül kezdődött egy rövid Max Factoros előadással, amit Adri tartott nekünk, és csupa érdekes dolgot tudtunk meg belőle, például azt, hogy néhány MF termék már az 1950-es évektől kezdve megtalálható a piacon. Ez azért nem semmi, nem?:) Valamint hogy 3 új termékkel bővült a Max Factor kínálata: a False Lash Effect spirál új változatával, a False Lash Effect Fusionnel, az ajakfilcekkel és egy új alapozóval, a Smooth Effect Foundationnel.

Utána volt egy kis játék, ami nagyon ötletes volt szerintem. Mindenkinek egyesével kikerült a blogjának a képe a kivetőre, és akié épp soron következett, pár szóban "be kellett mutatkoznia". Mivel bevallom nem mindenkit ismertem, amellett, hogy vicces játék volt, igen hasznos is. Utána a "másik" Adrit, a Max Factor vezető sminkesét is kérdezhettük, amiről csak akartuk, ami szintén nagyon hasznos volt. És hát az elmaradhatatlan "turci" (Adri szavaival élve), vagyis a terülj terülj asztalkám :)

Igazi tavaszi hangulat :)

Yummy!

Ő az új alapozó, el is kezdem tesztelni, remélem jó lesz az árnyalat, amit hoztam belőle.

Egy "after" kép, csak a kontraszt kedvéért. :D

Pózolj Max Factorral!

Ezután egy luxusmárka, a La Prairie előadása következett. Hát, azt hiszem új életcélom lett: ha annyit fogok keresni, hogy vásárolhatok ilyen termékeket, akkor nagyon fogok örülni. :D Tényleg meggyőző volt, biztos szuper termékekről van szó, egyet kipróbáltam a kézfejemen, és érezhetően selymesebb tapintása lett, mint a másiknak. Kaptunk termékmintákat is, nagyon kíváncsi leszek, hogy az arcomon/szememen érezni fogom-e a különbséget egy-két használat után. Mondjuk lehet jobb lenne, ha meg sem ismerkedne vele a bőröm, mert a jóhoz túl gyorsan hozzá lehet szokni. :D Nekem a Platinum kollekció volt a legszimpatikusabb, ami - ki gondolta volna - platinát tartlmaz :)

A krémekhez Swarovski köves spatula jár.. olyan szép!

Ezután a Cosnova, vagyis az Essence és a Catrice előadása következett. Megtudtuk, hogy még májusban elindul az Essence magyar nyelvű közösségi oldala, ahol mindenkinek lehetősége lesz saját blogbejegyzéseket készíteni, valamint fórum is rendelkezésünkre áll majd. Kíváncsi vagyok!:)

Essence You Rock! kollekció darabjai

Essence Holografics kollekció

Essence Blossoms etc és Whoom Boom! kollekció

Tesztel, fotóz, tesztel, fotóz.. :) Márti és Zsófi

Lillus is tesztel

Gigi és Lolly trendkiadásokat böngész

Minden trendkiadásnak van egy ilyen nagy táblája, amin hangulatképek, sminkképek és termékképek találhatók. Nekem ez tetszett a legjobban.

Ezt követően a Greenland termékeket ismerhettük meg, bevallom, én korábban nem is hallottam erről a márkáról, de elnyerte a szimpátiámat. Két termékcsaládja a Fruit Emotions és a Pure & White, utóbbi 100% organikus alapanyagokból készül. Az áruk is abszolút elérhető, nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog beválni a gyapotvirágos, fehér lótuszos testápoló, amit kaptam. (az illata finom, ennyit már tudok:) )

Greenland - bejövős az alumínium csomagolás.

Parfümös előadásunk is volt, Police, Tous, Women's Secret és Zippo parfümökről. A Zippo csomagolása volt a legjobb, nagy öngyújtó. :)

Végül a Deborah márkáról kaptunk egy rövid tájékoztatót, amiről én szintén most hallottam először. Vannak alakformáló termékeik, napozó termékek és férfiaknak szánt ápoló termékek, melyek közül kiemelném a hasformázó gélt! :D Hát nekem ez nagyon tetszett, kipróbálnám. :))

És jöjjön még néhány random kép:

 Catrice

 Mosolyogjál Suzie!

Tündivel kiegészülve

Lányok


 Nomnomnom

 Mindenkinél a fényképező meg a kamera.. jellemző :)

Nem túl előnyös rólam, de Dorka olyan cuki rajta

Zsófival és Vikivel

Nagyon szuper volt az egész nap, örülök, hogy ott lehettem, teljes feltöltődés volt! Köszönjük a Primőr Kozmetikai Kft.-nek!

Egyébként szívesen elolvasnám a többiek postját és megnézegetném a képeit is az eseményről, úgyhogy nyugodtan linkelje be ide, aki írt róla!:)

21 megjegyzés:

Unknown írta...

Mi van a kezedbeeen? (A közös fotón) :)) Amúgy örültem nektek, újra! :)

suzie írta...

Gumicukor:$ :D

Unknown írta...

Nagyon jól sikerült képek! Elképesztően szép a hajad! Ha van kedved, időd nézz be a hajápolási blogomra: http://ditu-lhf.blogspot.com/
üdv.: ditu

Rami írta...

nagyon klassz,biztos jó volt:) külön örülök a sok képnek:)

Lolly írta...

:D olyan jó volt találkozni végre! Suzie nagyon jók lettek a képek!

Lily írta...

Szia!Írtad,hogy pár blogger csajjal bevetitek magatokat a shoppingolásba a joy napok alkalmából.Végülis zsákmányoltatok valamit?:)

littlebow írta...

annyira jó lehet csak úgy válogatni a sok smink között,nagyon jó dolgokat kaptatok,nem csinálnál róluk egy kis vidit vagy majd ha letesztelted őket? :)

miriMAC írta...

az utolsó képen vicces a beintegetős férfi a háttérben:D

sunnysideup írta...

Nagyon jó lehetett ez a nap:) Honnan van a mellény, ami rajtad van?

Névtelen írta...

Én is örülök a sok képnek.:)
JOY napok alkalmából vettél valamit, lesz beszámoló?
Amúgy szerintem nagyon látszik rajtad az edzés hatása!;)

doriiiblogja.blogspot.com

Unknown írta...

huh, jó hosszú nap lehetett =)
BTW, a You rock kollekciónak nem május elején kellett volna a boltokba kerülnie v csak én emlékszem rosszul és már rég lejárt? o.O"
Azok az alumínium-dobozos Greenland cuccok nem a DM-ben kaphatók? mintha ott láttam volna ilyen dobozkákat a minap....

Na igen, tényleg rossz, ha a bőröd megtapasztalja, milyen egy jó minőségű termék, utána semmi sem lesz elég jó. Én "csak" a Juvenáig merészkedtem, és muszáj spórolnom, mert akárhogy is próbálom helyttesíteni olcsóbb cuccokkal, addigra a bőröm már nem szereti őket, mindenféle reakciókat produkál, csak, h megint kényeztetve legyen @_@
Na, majd ha egyszer sok pénzem lesz....

Mindenesetre jó látni, h kis hazánkban kezdenek a cégek felzárkózni és figyelni a bloggerekre ^.^

suzie írta...

Lily: nem mentünk végül vásárolni, csak beültünk kávézni :)

Dóriii: ooh köszi, én talán a karomon látom, máshol nem nagyon

littlebow: nem szeretnék olyan videót, amiben csak megmutogatom, miket kaptam, mert nem látom sok értelmét, de majd ahogy tesztelem őket, jönnek sorban a részletes beszámolók a tapasztalataimmal :)

miriMAC: haha tényleg, észre sem vettem :D

sunnysideup: New Yorkeres, most érdemes is lecsapni rá, mert már csak 3ezer forintba kerül, az eredeti ára 7ezer volt.. (oké, glamour kuponnal vettem, de így is idegesítő:P)

Mary in Wonder: a You Rock, ha jól emlékszem, nyár közepe felé kerül ki a boltokba nálunk. Amúgy én ma a Tescoban is láttam a Greenland termékeket:)

sunnysideup írta...

Akkor körülnézek majd, én glamour napokon nem láttam a new yorkerben. Amúgy ez tényleg idegesítő, főleg, amikor még csak épp hogy kimostad és beraktad a szekrénybe, még nem is volt rajtad, de már feleannyiért köszön vissza a boltban.

suzie írta...

Na igen.. Bár rajtam volt már párszor, de nem haltam volna bele, ha csak most a napokban jutok hozzá. Mindegy, nem tragédia, csak bosszantó azért :D

Apolka írta...

az előtte-utána képek önmagukért beszélnek!=D nagyon jól éreztem magam én is, jó volt megint találkozni!=)

Annamari írta...

Az Essence termékekről mi a véleményed?.... Mert most egy csomó új dolgot láttam Rosmannba és az áruk is elég jó csak nemtudom megéri e megvenni őket....

suzie írta...

Apolka: szerintem is!:)

Annamari: én azt gondolom, vannak termékek, amiket megéri megvenni, vannak, amiket kevésbé - mint minden márkánál:) de hogy kinek mi tartozik a megéri kategóriába, az abszolút az egyéntől és az igényeitől függ. Nekem a Sun Club termékek tetszenek a legjobban, meg a trendkiadások jópofák szoktak lenni:)

Annamari írta...

vettem ma egy Essence ecsetet füstös szem elkélszítéséhez és nagyon jó:D...puha tömör és szép lila kis szőröcskéi vannak:D:D:D

CsokismentásSzufléé írta...

Szia!

Tudom, régi, de szeretném megkérdezni, hogy amikor úgy válogattatok, utána a termékekért mennyit kellett fizetnetek? Úgy értem teljes árat vagy hogy?? :D

Névtelen írta...

Az előttem szóló kérdésére a válasz engem is érdekelne!

suzie írta...

Semennyit nem kell értük fizetni, tesztelésre kapjuk őket.
Az a cégnek is jó, ha utána bemutatjuk nektek a termékeket vagy látjátok őket használat közben, például egy sminknél.