2011. június 16., csütörtök

L.A. Makeup Eye Catching Beauty Csomag - Velvet

Az L.A. Makeup Value Kit-jei olyan szettek, amik 2-3 terméket tartalmaznak igen kedvező áron. Vegyesen találhatók közöttük normál méretű és mini sminkcuccok, és egy-egy csomagocska 1190 Ft-ba kerül. Én egy ajakszettet már vettem korábban, legutóbb pedig kaptam egy szemhéjra valót is.


Ránézésre szerintem nagyon kis aranyos szettről van szó, tele könnyed, vidám színekkel. A paletta mellett egy mini szemceruzát is találunk fekete színben, erről nem lesz külön kép, mert egy normál fekete szemceruzáról van szó. Annyit azért elmondok róla, hogy teljesen jó, rendesen fog és igazi fekete színe van.

A paletta 6 színből áll:


Felső sor: fehér, lila, rózsaszín

Alsó sor: sárga, zöld, kék

A szemhéjpúderek enyhén fényesek, szépen pigmentáltak, könnyű őket eldolgozni. A lilával már készítettem egy bulis sminket, csak sajnos nem volt időm lefotózni indulás előtt, de szerintem meg fogom csinálni újra, és remélhetőleg akkor lesz rá alkalmam. :) Egyébként az egész szemhéjamra felvittem, belülre fehéret vittem fel, a külső V-ben pedig feketével mélyítettem. Nagyon kis egyszerű smink volt, mégis tök jól mutatott, szép ez a lila. :)

Amik nekem még nagyon tetszik a Beauty Csomagokból, azok a négyzet alakú palettákat tartalmazó szettek, ITT láthatjátok őket. A másodikért odavagyok (főleg a kék miatt), alig várom, hogy élőben is megnézzem magamnak.:)

Próbáltatok már ilyen Beauty Csomagot? Melyiket és hogy tetszett?

5 megjegyzés:

VRG's secret írta...

a felső sor színei nagyon szépek!
részben meggyőztél, eddig az ár és a csomagolás alapján nagyon 'olcsó'nak hittem!

Névtelen írta...

Tökjó kis paletta, nem is gondoltam volna, hogy ennyire gyönyörűek a színek! :)

Bikira írta...

nekem két beauty csomagom is van, egy rúzs-ajakceruza-szájfény variáció és egy tíz részes nagyon vidám, színes szemhéjpaletta. mindkét csomagot imádom :)

MissTaken írta...

love the yellow one!

sunbeam írta...

Nekem is a felső sor tetszik a legjobban :)