2011. június 7., kedd

Új sminklelőhely + zsákmányok - Beauties Factory

Kipróbáltam egy új webáruházat, amiről egy általam nagyon kedvelt és inspiráló blogger, Blix egyik bejegyzésében olvastam. A rendelés előtti napokban újra eszembe jutott ez a bejegyzése, és jobban megnéztem magamnak ezt a honlapot, aminek aztán nem is tudtam ellenállni. Mit ne mondjak, nem volt egy egyszerű folyamat, mire megkaptam a csomagomat.

Beauties Factory zsákmányok


Egy kínai székhelyű cégről van szó, akik hatalmas termékválasztékkal rendelkeznek. Számomra a normál Eyeshadow Compact-ok voltak igazán érdekesek, egyrészt mert nagyon nagyon olcsók ($1,70, ha regisztrálva vagy, akkor $1,65), másrészt mert ennek ellenére hatalmas nagyok, harmadrészt pedig mert még gyönyörűen pigmentáltak is! Persze nyilván azért tudnak ilyen olcsók lenni, mert csak sima "pan"-ről van szó (mi ennek a magyar neve?), tehát nem tokban jönnek. Tokot lehet vásárolni hozzájuk a honlapon, nekem egyelőre jók lesznek így is. Nagyon nehéz volt megállni, hogy csak ennyit rendeljek elsőre, de próbáltam ésszerűen válogatni, és olyat nem rendelni, amihez hasonlóm már van (időközben lettek, de mindegy). Még hozzácsaptam pár műszempillát is, azok is hihetetlenül olcsók voltak.
De a legjobb.. Tudjátok mi a legjobb? A postaköltség! Nem fogjátok elhinni, de $0,30-at fizettem szállításra!  100g-ig 0,30 dollárba kerül, 100 felett 0,60, de nem tudom, mekkora súlyig. Mindesetre nem éri meg 10-20 grammal túllépni a 100g-ot, és utána a szállításra dupla árat fizetni, inkább várjátok meg, míg megint összegyűlik 100g körüli cucc. Ja de várjatok, még mindig van legjobb rész.. Regisztrációkor kaptam 20 pontot, ami 1 dollárnak felelt meg, így ezt kedvezményként érvényesíthettem rendeléskor. DE még most a rendeléskor is kaptam pontokat, 0,74 dollárnak megfelelőt, így a kövi szállításom is ingyen lesz, ha úgy vesszük.

Najó, nem fényezem őket tovább, mert bevallom, az előző sorokat még rögtön a rendelés után írtam, rózsaszín ködben lebegve. Blixnek egy hét alatt megjött a rendelése, én már nem voltam ilyen szerencsés. Minden bizonnyal lenyúlta valaki a postán, amire még esetemben nem volt példa. Megírtam a cégnek, mire azt a választ kaptam, hogy semmi gond, újraküldik, de fizessek még 4 dollár adminisztrációs költséget. Pff! Sajnos Paypalon már nem tudtam visszakérni a rendelés értékét, mert lejárt a 60 nap (remény hal meg utoljára alapon elég türelmes voltam), úgyhogy hezitáltam, hogy átutaljam-e ezt a 4 dollárt, vagy mi legyen. Próbáltam velük egyezkedni, de ragaszkodtak hozzá. Végül elküldtem nekik, mondván, még így is jobban járok, mintha veszni hagynám az egész csomagot. A napokban meg is érkezett, és először kicsit megijedtem, mert volt köztük valami, amit tutira nem rendeltem, és azt hittem, hogy valami más helyett küldték, de aztán leellenőriztem, és végül is pluszban belekerült. Lehet, hogy kárpótlás. :D

Nézzük, hogy mik is érkeztek:

Natural Dense False Eyelashes - 10 pár műszempilla, $3.38


Kíváncsi leszek, hogyan teljesítenek. Ha titeket is érdekel, akkor majd írok róluk egy rövidke beszámolót használat után a facebook falamra.

Szemhéjpúderek - $1,65

Felső sor: 542, 541, 538
Alsó sor: 548, 532, 465

A szemhéjpúderek mind gyönyörűen pigmentáltak, nem lehet rájuk panasz. Az állaguk is megfelelő, kemény, mégis egy puha ecset segítségével is könnyedén fel lehet őket pakolni a bőrünkre. A barackos szín volt az egyedüli, ami puhább, ő eléggé porzik, de azért kezelhető. Otthoni használatra szerintem teljesen jó ez a csomagolás, de neszesszerbe betéve tuti összetörnének a festékek.

542 Aqua - fénylő türkizkék
548 Plumage - fénylő sötétkék (neki nagyon örülök, már láthattátok is akcióban ENNÉL a sminknél)
541 Beautiful Stranger - ő a tartóban sokkal zöldebb, úgy nagyon szép, felkenve átváltozik kékbe sajnos. Majd kipróbálom fehér és fekete alappal is, hátha.

532 Chill-out - nagyon szép sötétzöld
538 Inspiration - óarany
465 Private Garden - fényes barackos rózsaszín

BF műszempilla IL-31E $1,45



És ez a termék volt még a csomagban, amit nem én rendeltem. Nekem ugye műkörmöm van, úgyhogy nem tudom hasznosítani, szóval aki először írja, hogy kell neki, annak szívesen elküldöm (ezúttal csak magyarországi címmel rendelkezők jelentkezzenek - bocsi minden külföldön élőtől, a nyereményjátékokban továbbra is részt tudtok venni, hamarosan lesz is:) ).

Mit gondoltok róluk? Rendelnétek innen?

19 megjegyzés:

Rami írta...

hű, nagyon klasszek, szerintem körül fogok nézni én is, a műszempillák érdekelnek nagyon:)

sunbeam írta...

Elég jónak tűnik, a bankkártyám nem fog téged szeretni Suzie :D:D

sunbeam írta...

Am. műszempillákat én ebayről rendelek, kb. ezek és 1 dollárba kerülnek

Dia írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Török Brigitta írta...

Nekem is kell a köröm!:)

Török Brigitta írta...

Szeretném a körmöket !

Dia írta...

mégse:) viszont a barackos - rózsaszín nagyoon tetszik. tökre rendelnék tőlük de én még mindig óckodom a külföldi rendeléstől:S

Lolly írta...

nagyon jónak tűnnek :D

dorottyazsofia írta...

Az óarany nagyon szép :)!

Eni írta...

Szépek nagyon! :)

Blix? őt hol lehet elérni, mert én nem ismerem az ő oldalát :(

suzie írta...

Jajj bocsánat, be akartam linkelni a blogját meg ezt a postot is, de elfelejtettem. Most pótoltam, úgyhogy a szövegben rá tudsz kattintani a nevére és akkor eljutsz a blogra.

suzie írta...

Kicsi Díva: tiéd a köröm, küldd el légyszi a címed a livinpretty kukac gmail pont comra!

Miss Strawberry írta...

Gyönyörűek a színek, a műszempillák engem is érdekelnének "működés" közben :)

Amúgy nekem eddig csak rossz tapasztalatom van kínai cégekkel, ami a szállítást illeti...

(Mondjuk legutóbb a novemberi Sigma rendelésem jött meg március közepén...)

http://mystrawberrymakeup.blogspot.com/

Ayesha írta...

először is köszönöm a feliratkozást-hogy bukkantál rám?:)
másodsorban pedig, most regisztráltam, mert ilyen cuccokat nem szándékozok kihagyni!!!
Valószínűleg nem volt szerencséd a postával, nekem eddig minden megérkezett Kínából, amit ebayen rendeltem - tényleg röhejesen alacsony a postaköltség egyébként.
Kíváncsi vagyok, mit alkotsz majd velük:)

Bikira írta...

Megnéztem Blix oldalát, és tényleg nagyon jónak tűnnek ezek a sminkek. És tök jó árban vannak, amiket rendeltél. Azt hiszem én is körbenézek az oldalon.:)

Unknown írta...

A Chill Out gyönyörű szép! Meg a rózsazsín is, jaj nekem :)

Ayesha írta...

Update: most adtam le egy rendelést (3 szemhéjfesték). Ez a Te hibád, Suzie:)))))
na majd beszámolok,ha megérkeztek a cuccok:)

suzie írta...

:))) Mindenképp számolj majd be! :) Melyikeket rendelted?

Ayesha írta...

#441,#562,#451. (egy ilyen búzavirágkék, egy türkizes és egy rózsaszínes-mályvás)
Egyszerre nem akartam sokért rendelni, de ha beválnak...pff:)))