2011. július 27., szerda

Termékteszt - Max Factor Facefinity alapozó

Egy teszttel térek vissza a blogolás világába némi nyári szünet után. :) Ezt a Max Factor alapozót a bloggerina verseny nyereményeként választottam. Egy poralapozóról van szó, és lévén ez a Max Factor kínálatának (ha jól tudom) legdrágább terméke, ezért nagyon kíváncsi voltam rá.



A csomagolás nekem abszolút bejön, szinte mobiltelefonszerű alakja van, és az arany-sötét színek kombinációjától igazán elegáns hatást kelt. Jól záródik, így nem kell attól tartani, hogy kinyílik a táskában. Kinyitva az alapozó mellett találunk egy szivacsot, valamint a tetejében egy jó nagy tükröt.



Először egy fesztiválon próbáltam ki, mert épp rekkenő hőség volt, úgyhogy kissé féltem a folyékonytól, viszont nem volt a toppon a bőröm, úgyhogy valami mindenképp kellett rá. Nem szokásom szivacsot használni, abszolút ecsetpárti vagyok, de ez esetben a nagyobb fedés érdekében rögtön előbbi mellett döntöttem.

Fedés. A por állagú alapozóknál mindig ez a legnagyobb kérdőjel számomra. A Max Factor terméke az apró piros foltokat és más színbeni egyenetlenségeket szépen elfedi, viszont egy pattanással már nem igazán tud megbirkózni, így a korrektorozás mindenképpen javasolt előtte.





Az előtte kép kicsit homályos lett, élőben ennél picit sötétebb az az anyajegy.

A hatás nagyon természetes, egyáltalán nincs az a poros kinézete, mint például sok púdernek. Mivel por állagú termékről van szó, ezért efölé már nem kell külön púdert használni, így is matt hatást érünk el. A tartósságára sem lehet panasz, őszintén szólva több ideig tartja matton az arcbőrömet, mint az általam használt másik poralapozó, a Zuii terméke.




Összességében nagyon jó kis terméknek tartom, meg vagyok vele elégedve, bár az árát még így is sokallom.

Ár/kiszerelés: 5000-5500 Ft / 10 gramm

Próbáltátok már a Max Factor Facefinityt vagy más por állagú alapozót? Mik voltak a tapasztalataitok?

(Nem szeretem használtan csinálni a fotót a termékekről, de azt hiszem, véletlenül kitöröltem a gépből, amiket még újkorában lőttem róla:'( )

7 megjegyzés:

katjes írta...

szep szep, de en se vennem meg ilyen aron

Bunny írta...

Nekem sem szimpatikus, sokszor nézegettem már, de valahogy sosem tetszett. Nekem valamiért az öreges jelző jut eszembe. A maxfactor alapozója nekem sokkal szimpatikusabb.

$zaßina írta...

végre visszajöttél :)
már annyira hiányoztak a posztjaid :)

Szandi írta...

Bunny, de hát ez is egy Max Factor alapozó..

Bunny írta...

Bocsi lemaradt a többi :) Szóval a többi alapozója :) Későn írtam már bocsi :(

Biussh írta...

Végre ittvagy.:)) Az ára tényleg nagyon sok..:/ Ennyiért sztem már lehet venni egy MAC-et is:)

Sunny írta...

Jónak tűnik a leírás alapján, nekema csomagolás is bejön :) de én is drágának tartom...ennyi pénzből simán vehetek egy alapozót + egy púdert, amiben már jobban bíznék :$
Vagy tényleg nem sok kell egy MAC-hez