2011. október 5., szerda

L.A. Makeup 5 színű szemhéjpúder paletta - Ocean Breeze

Nemrég ismét kaptam egy kis nagyköveti csomagot, benne pedig többet között ezt a palettát. Őt én néztem ki előtte a neten, nagyon tetszett ez a színösszeállítás, mostanában odavagyok a kékekért. A hétvégén ezzel készült a bulis sminkem, úgyhogy már élesben is sikerült kipróbálni. :)

L.A. Makeup 5 színű szemhéjpúder paletta - Ocean Breeze

Mind az öt szín nagyon szép, de mégiscsak akad köztük egy kedvencem, balról a második. Annyira gyönyörű árnyalatú tengerzöld, hogy ezt nem lehet nem imádni. :) Rajta kívül még találunk itt egy fehéret, egy kéket, egy kékes fényű lilát és egy szürkét. Mind szépen csillog és fénylik, de nincsenek bennük gonosz csillámdarabok, amik beborítják használat közben az egész fejünket.

L.A. Makeup 5 színű szemhéjpúder paletta - Ocean Breeze

Bőrszínű szemhéjalapozó felett is szépen mutatnak, de a fehér L.A. Makeup HD szemhéjalapozó is nagyon szépen kihozza a színüket.

A paletta ára 1190 Ft, és megtaláljátok az L.A. Makeup üzletekben és a webshopban

Nem csináltam külön postot a sminkről, amit ezzel készítettem, mert egyszerűen egy darab olyan kép nem született, amin normális fejem lenne, úgyhogy inkább csak beszúrok két fotót a szememről. A középső kéket és a jobb szélső szürkét használtam hozzá, egy kis feketével a külső V-be.Próbáltátok már valamelyik 5-ös palettát az L.A. Makeuptól? Hogy tetszettek? 

Én még csak ezt az egyet próbáltam eddig, de meghozta a kedvem a többihez is. :)

5 megjegyzés:

Petra világa írta...

Nekem az Accomodation van meg. Imádom, csak sajnos nagyon potyog a fekete :S

makeupcakes írta...

Wow, nagyon jónak tűnnek.

Biu írta...

Nekem ugyan ez a paletta is megvan, meg a Lollipop is, nagyon szeretem őket, nincs rá panasz, van benne 1-1 szín ami kevésbé pigmentált, de az se vészes

lora. írta...

úú ez nagyon tetszik, mostanában én is rákattantam a kékre :)

virág írta...

Pont ilyenem van, imádom, de én valamit rosszul csinálok mert nekem használat után le kell takarítani a fél fejem :D