2011. február 27., vasárnap

Pigmentek magyarul :)

Ma olyan ásványi alapú pigmenteket fogok tesztelni, amiket egy magyar lány, Ági készített. Nagyon örültem, amikor írt nekem, mert korábban még nem találkoztam sehol olyan pigmentekkel, amiket itt, Magyarországon állítottak elő, és jó volt látni, hogy itthon is foglalkozik valaki ilyesmivel, ráadásul ilyen magas szinten! Nézzétek csak!


A teljes bejegyzés olvasásához katt a továbbra!


2011. február 26., szombat

A NYERTESEK

Hát nem mondom, hogy könnyű és gyors meló volt, de sikerült összesíteni a jelentkezéseket. Nagyon sokan jelentkeztetek, aminek nagyon örülök, és ezúton szeretném üdvözölni az új olvasókat! :)
A nyerteseket én fogom megkeresni még ma - aki a blogon nyert, azt emailben, aki a facebookon, azt facebook privát üziben, aki pedig a youtube-on, azt youtube privát üziben. Szeretnék tőlük a megkeresésemre 48 órán belül választ kapni. :) De ha péntekig sem érkezik reakció, akkor új nyertest sorsolok, ennyi idő alatt szerintem mindenki meg tudja oldani, hogy net közelbe kerüljön, és válaszolni tudjon.
Na de térjünk is rá a nyertesekre, mert gondolom mindenki erre kíváncsi. :)

BLOG

 A két Wet n Wild paletta és a Milani szájfény tulajdonosa.......



Evil-she-devil!

A Max Factor ajándékcsomag tulajdonosa......
Tekla!

FACEBOOK

A NYX paletta, a Milani pirosító és a Bipa csillámtus tulajdonosa......
Szigeti Krisztina!

A Max Factor ajándékcsomag tulajdonosa.....

Szilágyi Nóra!

YOUTUBE

A Maybelline zselés tus, a Bipa szájfény és szemhéjpúder tulajdonosa....
BlackGauna!

A Max Factor ajándékcsomag tulajdonosa.....
Orszej!


A nyerteseknek gratulálok, még a mai nap folyamán felveszem veletek a kapcsolatot!
A többiek pedig semmiképp se csüggedjenek, hiszen lesz még nyereményjáték, úgyhogy legyetek résen! :)

Azt hiszem úgy illett volna, ha youtube videót is csinálok a nyertesekről is, de sajnos nincs rá időm most, viszont mindenképp ki akartam hirdetni a nyerteseket. Remélem nem haragszotok annyira emiatt :)

2011. február 25., péntek

Max Factor Max Colour Effect Dip-in szemhéjpúderek

Nagyon örültem, hogy kaptam még pár színt a bronz mellé ebből a termékből, köztük a türkizest, amit említettem is, hogy nagyon szépnek tűnik. :) Ha kíváncsiak vagytok a többi árnyalatra is, akkor kattintsatok a továbbra!

Max Factor Max Colour Effect Dip-inszemhéjpúderek

Képek és vélemény a tovább után.


2011. február 22., kedd

Lezárult a nyereményjáték!

Tegnap éjfélkor lezárult a nyereményjáték, vagyis már nem tudtok rá jelentkezni. Rengetegen játszottatok, aminek nagyon örülök, legszívesebben mindenkinek adnék valamit, de hát sajnos az erőforrásaim végesek. A sok sok jelentkező összeírása bele fog telni néhány napba, úgyhogy arra kérlek titeket, legyetek türelemmel. Hétvégén reményeim szerint már közzé tudom tenni, melyik 6 jelentkező mellé állt a szerencse. :)

Fontos, hogy amíg nem írom ki a nyerteseket, addig ne vegyétek le a blogotokról a linket, mert most kezdek majd végigmenni a jelentkezőkön és most fogom ellenőrizni, hogy tényleg mindenki teljesítette-e, amit leírt.

2011. február 21., hétfő

Dr. Kelen felhívás és nyereményjáték

A Dr. Kelen egy izgalmas felhívást tett közzé, ami úgy gondolom, sokatokat érdekelhet. Egy új reklámfilmet terveznek készíteni, amihez a szereplőket keresik - köztetek! A reklámot a tévében fogják játszani, úgyhogy ez egy kiváló alkalom azoknak, akik szeretnének ismertek lenni, el szeretnék indítani reklámfilm szereplői, statiszta vagy éppen színészi karrierjüket! És ezzel még nincs vége. Értékes ajándékokat is nyerhettek!
 
Hogyan lehet jelentkezni?
Ez nagyon egyszerű. Először is, Like-old a Dr. Kelen Facebook oldalát! Ezután tölts fel magadról egy képet! Oszd meg a barátaiddal is az oldalt és mozgósítsd őket, ugyanis minél több szavazatot (vagyis lájkot) kap a fotód, annál esélyesebb vagy a szereplésre!

A játék menete, nyertesek kiválasztása
Jelentkezni a mai naptól, vagyis 2011. február 21-től 2011. április 10-ig tudtok, ekkor zárul le a játék és ezután fog kiderülni a nyertesek névsora. A 20 legtöbb szavazatot kapó fotó tulajdonosait értékes ajándékok várják majd, például Dr. Kelen ajándékcsomagok, fürdő-belépők, bio-bolti vásárlási utalványok. Emellett közülük fog kikerüli a zsűri választása alapján a reklámfilm főszereplője és a mellékszereplők. Az se csüggedjen, aki nem kerül bele az első húszba, de össze tudott gyűjteni legalább 20 szavazatot, ugyanis közöttük is kisorsolásra kerül majd 5 db Dr. Kelen ajándékcsomag.

A teljes játékszabályt ITT olvashatjátok.

A Dr. Kelen-ről ITT tudhattok meg több információt.

Nagyon büszke lennék, ha viszontláthatnám valamelyik olvasómat a képernyőn, úgyhogy gyerünk lányok-fiúk, nyomás jelentkezni! :)

2011. február 19., szombat

Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow

Nem tudom, hogy ez hogy lehet, de mindeddig fogalmam sem volt róla, hogy a Max Factor kínálatában krémes szemhéjfesték is szerepel! Pedig tudjátok, mennyire szeretem az ilyen termékeket. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ez hogyan teljesít, mennyire pigmentált, milyen az állaga. Ha ti is azok vagytok, olvassátok végig a bejegyzést!

Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow
Icicle Blue, Pearl Beige, Coffee, Golden Green, Icicle Pink

A teljes bejegyzés olvasásához katt a továbbra!


2011. február 18., péntek

Viselhető narancssárga smink

A cím magáért beszél, egy olyan sminket készítettem, aminek a fő színe a narancssárga, de ennek ellenére elég szolid ahhoz, hogy simán viselhető legyen akár hétköznap is. Én hordanám, sőt fogom is. És ti? :)


Képek és a használt termékek listája a tovább után.

More pics and list of products used after the jump.


2011. február 16., szerda

Wet n Wild Color Icon paletta - Lust

Ha megkérdezné valaki, melyik márka hiányzik nekem a legjobban Magyarországról, egyértelműen a Wet n Wildot mondanám. Még az internet segítségével sem volt egyszerű hozzájutni, de sikerült, és ez a lényeg. Három palettám van, a Lust, a Vanity és a Pride, amik közül most a lilát, vagyis a Lustot fogom bemutatni.


Több képért és színmintákért katt a továbbra!


2011. február 15., kedd

Moda I-Shine szemhéjfesték tesztek

Már korábban sikerült hármat beszereznem ezekből, és végre a másik 4 is az enyém, amiket még szerettem volna. Meg is mutatom őket nektek. :)

Moda I-Shine szemhéjfestékek

Több kép és vélemény a tovább után.


2011. február 13., vasárnap

Look of the Day - Acid Fun

Ez a smink úgy indult, hogy csinálok egy élénk színű, mégis hordható sminket. Aztán ez lett belőle. Épp ezért nem is készült hozzá videó, mert nem tudom mennyire lenne hasznos, megcsinálná-e egyáltalán valaki. Úgyhogy egyelőre itt vannak a képek, ha valakinek pedig mégis nagyon hiányzik egy videó, jelezze. :)


Több kép és terméklista a tovább után.

More pics and list of products used after the jump.


2011. február 11., péntek

Vélemény / teszt - Max Factor Lasting Performance alapozó

Már annyian kértétek, hogy írjak egy alapozós bejegyzést, hogy nem tudtam tovább halogatni. :)
Ez az alapozó nem új számomra, de olyannyira nem, hogy nem túlzok, ha azt mondom, hogy már legalább 5-6 éve ezt használom. Előtte 2-3 másikat próbáltam, viszont mióta ezt elkezdtem használni, egyszer sem vettem másfélét. Ez azért azt hiszem, elég sokat elárul arról, mennyire szeretem. Az évek során csak az árnyalat változott, amit vettem belőle. :) De lássuk csak, miért is kedvelem annyira...

Max Factor Lasting Performance alapozó

A teljes bejegyzés olvasásához katt a továbbra!


2011. február 10., csütörtök

Egy post, két smink

Egy nappali és egy bulis sminkemet mutatom most meg nektek, amiket még úgy 1,5 hete fotózhattam. Mivel nem készült sok fotó, ezért egy bejegyzésben is kényelmesen elférnek. :)

FOTN 

Mindenképp az egyik Wet n Wild palettámmal akartam elkészíteni ezt a bulizós sminkemet. A Pride paletta felé kacsintgattam leginkább, ami zöld és kék színekből áll. Egyszerűen nem bírtam semmi jót kitalálni, úgyhogy segítőmül fogadtam Google nénibácsit, aki nem hagyott cserben, és ezt a szuper videót ajánlotta.


Sajnos nem készült valami sok kép, mert sietnem kellett. A számon végül nem ez a jeges hatású szájfény volt, hanem egy világos rózsaszín rúzs, a Manhattan 56E. Oh és tudom, a szemöldököm kicsit félresikerült, de hát mindenkinek belefér néha egy bad brow day. 


Amit használtam / Products used

Arc / Face
  • Max Factor Lasting Performance alapozó
  • Kiko Full Coverage concealer - korrektor
  • Kiko Essential bronzer (bronzosító és kontúr)
  • NYX Pinky pirosító (ezt csak tippelem, lényeg, hogy valami rózsaszín)
  • Urban Decay - Sin (highlight)
Szem / Eyes
  • IsaDora szemhéjalapozó - primer
  • Wet n Wild Pride paletta
  • Fekete zselés tus / black gel liner
  • Műszempilla / Falsies
Száj / Lips
  • A képeken: NYX Megashine Lipgloss - Pink Frost
  • Amit valójában viseltem: Manhattan 56E
FOTD

Pofonegyszerű, sietős smink.


Bevallom nem emlékszem pontosan, mit használtam, alapozót nem, a szememen egy Dior long lasting eyeshadow cream van Autumn Leaf színben, mélyítővonalban barnával. Pirosítóként valami barack színű, a számon pedig talán a Revlon Nude Lustre szájfény.

Szeretnétek újra FOTD/FOTN bejegyzéseket? Mióta videókat is csinálok, valahogy elmaradtak. 

    2011. február 8., kedd

    Tavaszvárás a Tallyval / Tally Pre-Spring

    Olyan szépen süt a nap az utóbbi néhány napban, teljesen megjött a kedvem a tavaszi ruhákhoz! Az idő azonban egy kicsit még hűvöske hozzájuk, de ábrándozni attól még lehet róluk... :)

    The weather has been really lovely lately, beautiful sunshine and all, I totally feel like wearing springy outfits! It's still a bit cold for that, but a girl can dream, right?! :)


    CAMEL FLARE

    Én imádom a teveszínt, legyen szó bármilyen évszakról. Ez az összeállítás nagyon tetszik, munkába és iskolába is abszolút megállja a helyét. Persze a blúzt  így azért nem venném fel, suliba alávennék egy fehér ujjatlant és felkötném, ahogy a képen van, munkába viszont leengedném, és simán ingként viselném.

    I love camel clothing and accesories, be it any season. This outfit is so versatile, it's great for wearing to school or work. If I wore it to school, I would wear a white tank top underneath and knot the shirt like in the picture. To work, I would let it down for a more classy look.


    FLORAL BABE

    Én tavaly nem tettem szert egyetlen virágmintás ruhadarabra sem, de idén úgy érzem, muszáj beszereznem valamit, és szerintem a legesélyesebb egy ingecske. Ez az outfit már mindenképp a melegebb időre lett kitalálva ezzel az extra rövid farmer shorttal. Egy balettcipővel vagy lapos talpú szandállal kényelmes tavaszi-nyári viselet.

    I didn't get any piece of clothing that has floral print on them, but this year I feel I need to get one. Floral shirts are a probable winner. This outfit is definitely for the warmer days with these jeans shorts. It would make a great comfortable springy-summery outfit. 


    Még néhány blúz. A jobb alsó nagyon aranyos!
    Some more shirts. I love the lower right one!


    És egy kis plusz, nyúlmániás lévén nem bírom nem megosztani ezt a nyulas ernyőt.. :)
    Being a true bunny lover, I can't not share this cute bunny umbrella with you.. :)


    Ti készültök már a tavaszra a ruhatáratokat illetően?

    2011. február 5., szombat

    Lila smink (nem csak) valentin napra

    A sminket a valentin nap ihlette, de remélem azért az is megnézi a videót, aki nem szereti ezt az ünnepet, ugyanis bármilyen más alkalomra is teljesen megfelelő. Ezt azzal is tanúsíthatom, hogy én is kétszer viseltem már. :)


    Több kép és terméklista a tovább után.

    More pics and list of products used after the jump.

    2011. február 4., péntek

    Vélemény / teszt - Max Factor szemhéjpúderek

    Három szemhéjpúdert kaptam a Max Factortól még múltkor, sajnos kicsit le vagyok maradva, és csak most volt időm tesztelgetni őket. Egy Colour Effect triot, egy Colour Effect monot és egy Colour Effect dip-in szemhéjpúdert fogok nektek bemutatni.


    Több képért és a véleményekért katt a továbbra!