2012. február 26., vasárnap

9 sminkbaki sztároktól nekünk

Van az a mondás, miszerint okos ember más hibájából tanul. Ezzel teljesen egyetértek, ennek a bejegyzésnek pedig ez akár a mottója is lehetne. Összeszedtem néhány sztár(sminkes) által elkövetett, képpel dokumentált bűntényt, aminek a gonoszkodás helyett sokkal inkább tanító célzata van. Sok baki a tükörbe nézve nem tűnik fel, miközben sminkelünk, viszont képeken elég szembetűnőek tudnak lenni. Biztosan veletek is előfordult már efféle meglepetés, velem igen, úgyhogy együtt tudok érezni az itt felsorakoztatott celeb sereggel.  

1. Pandaszemek

Na, ezt én is elkövettem, és még büszke is voltam rá, de legalább csak egyszer fordult elő. Utóbbi már nem mondható el a Gossip Girl 18 éves szöszijéről, aki látszólag kőkeményen benne van még a lázadókorban. A legdurvább pandasminkek listáján mindenképp dobogós helyet érdemel. Sajnálom, mert egyébként nagyon szép lány, és kár ezzel elrontania a pofiját. A második képen látszik, hogy a tartóssággal is akadnak olykor gondok.


2. Pókláb pillák

Kimet leginkább az öltözködési stílusáért és a sminkjeiért szeretjük, de van valami, amivel igencsak szeret túlzásba esni, ez pedig nem más, mint a szempilla. Ma már sikerült odáig jutnia, hogy egyes szálak a szemöldökét verdesik...


3. Eltúlzott önbarnító

Lindsay Lohan is szeret túlzásokba esni, az ő gyengéje az önbarnító. Néha olyannyira túlzásba viszi, hogy jobban hasonlít egy 45 körüli, földműves asszonyhoz, aki répaföldes kézzel dörzsölte meg az arcát, mint egy fiatal hollywoodi színésznőhöz.


+1 Lindsay: Oké, ez a kép a bíróságon készült, de az nem fog meghatni senkit, ha egy verés áldozatának sminkeled magad...

4. HD púder a vakuk kereszttüzében

Számos hírességen megfigyelhetjük, hogy a szem alatti részre olyan terméket visz fel a sminkesük, ami szörnyen reagál a vakura. Ezeket a termékeket elsősorban forgatásokra találták ki,a vakuk villanásakor ugyanis ez lesz a végeredmény...

Mintha egy hatsávos autópályányi kokó mellett töltötte volna az elmúlt órákat.. Szegény Nicole bejárta a netet ezzel a képpel.


5. Vastag alapozó- és púderréteg

Kim amennyire jó tud lenni, néha annyira kiválóan nyújtja az ellenpéldát. Jól látszik  a lenti fotón, hogy rengeteg alapozó és púder lehet az arcán. Már csak a gondolatától is olyan érzésem támad, mintha valami ránehezedne az arcbőrömre.


6. Túl sötét alapozó

Szeretlek Kim, tényleg, és sajnálom, de akkor is itt a helyed harmadszor is... Viszont tudnod kell, hogy a jó cél érdekében jelensz meg, hiszen ez a képed kiváló emlékeztetőül szolgál arra, hogy nem használhatjuk mindig ugyanazt az árnyalatú alapozót.


7. Túl világos rúzs

Jennifer Lopez egy gyönyörű latin díva, de néha ő is követ el hibát, ha sminkelésről van szó. A napcsókolta barna bőréhez tilos lett volna ennyire világos rúzst magára kennie, amit szerintem a fotót viszontlátva egy életre meg is tanult.



Beth Ditto Casper szerepében int óva minket attól, hogy vastagon bekenjük az ajkunkat azzal az alapozóval vagy korrektorral, amit az arcunkra is használtunk.

8. Rúzsos fogak

Miley Cyrusnak nagyon csípem a stílusát és a sminkjeit is, utóbbi szinte mindig kifogásolhatatlan. Itt viszont elfelejtettek szólni neki, hogy csókoljon meg egy zsepit vagy az ujját, aminek meg is lett az eredménye.. (Kicsit ezért is tartok a feltűnő színű rúzsoktól)


9. Kommentár nélküli WTF

Lily Allen WTF sminkje


Képek: Google

19 megjegyzés:

Viktória írta...

Úr Isten micsoda képeket találsz :D
Én Taylor-t nagyon szeretem, de meg bírnám folytani a smink miatt. A legutóbbi klipben is már inkább ronda, mint "lázadó". Elhiszem, hogy kell egy ami csak rá jellemző, de remélem talál valami mást helyette hamarosan :D
Koncerten, amúgy a szemét nem sokszor láttam, pedig az első sorok valamelyikében voltam LOL

Kim: hidegen hagy a nő, de a szempillái tényleg durvák :o Ez vajon mennyire kényelmes? :D

Unknown írta...

Te jó ég! A legtöbb olyan baki, hogy érteni sem értem, hogy ilyen szép nők, hogy a fenében tudják elkövetni. Én vagy 100-szor ellenőrzőm magam mielőtt kitenném a lábam a házból. :D

http://kawaii-lollipops.blogspot.com
Nézetek be. ^^ Sok sok édes dolog. ^^

Velvet FizZ Blog írta...

WTF smink és a kokószippantásos szemek visznek mindent :D

Viki13 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Smuci írta...

Én ezzel a modell lánnyal sehogyan sem tudok kibékülni. A kilencből jó néhányat elkövetett szegény... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=371183182893709&set=a.371182982893729.99762.168641193147910&type=3&permPage=1

Melantha írta...

Ne félj a sötét rúzsoktól.:) Én most vettem karácsony előtt egy tőzegáfonya színűt, és januárban egy sötét fukszia rúzst. mindkettő sötét, kell hozzá a kontúrceruza, de kb ennyi. Mivel nagyon jó minőségű, ezért tartós, és sosem kötött ki a fogamon,vagy az ajkaimon bárhol kívül. Azt hiszem, én megtaláltam a márkám:)

suzie írta...

@Smuci: Tényleg több is felfedezhető rajta :D

@Melantha: Melyik az a márka? :)

Névtelen írta...

szia! megkérdezhetem, hogy a 4. hd púderes bakirészben, az utolsó lányt hogy hívják? nagyon szép! remélem tudod a nevét: )

suzie írta...

Szia! A kép URL-jében ott van a neve, Taraji P Henson

Kriszti írta...

Taylor Momsen meg Lindsay Lohan már alapból elég gáz, a rossz smink már csak kegyelemdöfés :D

Thündérke írta...

omg :D vannak arcok :D

Liv írta...

Nagyon jóó képeket talátál és tanulságos is!!:DD

VRG's secret írta...

imádom az ilyen bejegyzéseket, a 4. a kedvencem :'D

E73 bioarcapolas blog írta...

Elrettentő képek :D
Nagyon jó fotókat találtál, a legjobban a világos rúzzsal készült, száj eltüntetősek voltak :D

De szerintem már mindenki megjárta, hogy valami nagyon szép sminket szeretet volna készíteni és kicsit mellényúlt egy- két sminkcuccnál :)

Unknown írta...

én nagyon szeretem Taylort és szerintem szép, ha nem rontják el a sminkjét, bár szerintem ezeket a panda maci szemeket magának kéri vagy festi
Viktória's style rád meg irigykedek a koncertek miatt:(( :)

paphu írta...

megihletett Wayne baby?! :)
Hirtelen nem is tudom eldönteni, h melyik a leggázabb.

Talán a kokós reklámarc nénik a legrosszabbak, mert "önhibájukon" kívül lettek nevetség tárgyai :(
De Eva Longoria még így is gyönyörű *_*

suzie írta...

ki az a Wayne baby vagy mi? :$

paphu írta...

vagy ki?!
ő is pont mostanság csinált a youtube-on ilyen témájú vidit.
azt hittem megihletett :->

suzie írta...

Volt egy kedvenc sminkes postom is, azután írtam, hogy jön egy ilyen :)