2012. február 7., kedd

A kedvenc spirálom jelenleg - L'Oreal Lash Architect 4D

Az utóbbi 2-3 szempillaspirál esetében az volt a jellemző, hogy mindig az újonnan kibontott kapta meg a 'kedvenc' jelzőt. Egyszerűen így jött ki a lépés, egyre jobbak kerültek egymás után a kezembe, legutóbb a L'Oreal Lash Architect 4D. Kíváncsi vagyok, meddig folytatódhat ez a kis játék, de titkon bízom benne, hogy a végtelenségig. :)

Azt hozzá kell tennem, hogy a szempilláim is sokat javultak, dúsabbak és hosszabbak lettek, hála a NeuLash szempillaépítő szérumának, de ezzel együtt is érvényes a spirálok sorrendje, hiszen az előző néhány darab is működőképes állapotban van még, így össze tudtam őket hasonlítani a jelenlegi állapot mellett is.


Szinte szédítő, mennyi szempillaspirál kapható (még) nálunk (is), egy-egy márkának akár 5-6 különböző terméke is forgalomban van egyszerre. Nő legyen a talpán, aki könnyen kiigazodik közöttük és el tudja dönteni, melyik lesz számára a legjobb választás főleg úgy, hogy a spirálokat még csak tesztelni sem lehet. Hosszabbítson? Dúsítson? Göndörítsen? Milyen legyen a színe? Mennyire legyen drámai hatású? Döntések, döntések...

A L'Oreal Lash Architect 4D az összes igény kielégítésére hivatott. A 4D jelentése tehát, hogy
  1. dúsít
  2. hosszabbít
  3. szétválasztja a pillákat
  4. göndörít.
Egyedülálló műszempilla hatást ígér, melyet a szempillák kis rostszerű elemekkel történő felépítésétől kapunk. A másik újdonság a spirál keféje, amit kifejezetten ahhoz formáltak, hogy tovább erősíthesse a drámai hatást. Vékony, szögletes a formája.

A L'Oreal Lash Architect 4D keféjének nyele enyhén hajlított, ami nekem például az alsó pillák sminkelését nagyon kényelmessé tette.

A L'Oreal Lash Architect 4D keféje


A véleményem

Év végén kaptam ezt a terméket a L'Oreal ünnepi sminktrendjeihez kapcsolódóan, úgyhogy elég sok ideje van már használatban a drága. Hogy beváltja-e az ígéreteit? Részben. A hosszabbító és dúsító hatás vitathatatlan, a göndörítő hatása, ha van is, az én pilláimban nem igazán marad benne. A pillaszétválasztó  képessége jóindulattal is csak átlagos, de közelébe sem ér például a Max Factor Xperience-nek. (Igen, ez volt az előző spirálom)

A bejegyzés írása közben rákerestem a termékre, mert kíváncsi voltam, mi a véleménye másoknak. Legnagyobb megdöbbenésemre a Makeupalley-n elég rendesen lehúzták. A legtöbben azt kifogásolják benne, hogy összeragasztja a pillákat, de szerintem közel sem ilyen tragikus a helyzet, csak megfelelően kell használni: nem csak egyenesen húzogatni, hanem közben jobbra-balra is végezni vele a kis "zizegős" mozgást. Mondjuk azok közül, akik ezt annyira kifogásolták, többen azt is hozzátették, hogy 4-5 réteg spirált használnak általában. Azért ez a spirál van olyan durva, hogy két réteg bőven elég legyen, nappalra még talán sok is.

4000 forint körül találhatjátok meg a drogériák polcain. 

L'Oreal Lash Architect 4D spirál előtt és után

Nekem igazán tetszik, tényleg a kedvencem lett, viszont ezek után nagyon kíváncsi lettem a ti véleményetekre is, úgyhogy ha próbáltátok, mindenképp írjátok meg róla a tapasztalataitokat!

A következő spirál is L'Oreal lesz, amit tesztelni kezdek, méghozzá a Volume Million Lashes Luminizer, amiről elöljáróban annyit elmondok, hogy van egy enyhe színe a feketés alap mellett, és szemszínünkhöz választhatjuk ki az árnyalatot. Izgi! :)

6 megjegyzés:

chanello írta...

Maybelline one by one (piros9 most a kedvencem)még németbe vettem nyáron akkor még itthon nem lehett kani,nagyon jó:)

Mila írta...

Nekem is a L'Oreal Lash Architect 4D a kedvencem, eddig ez vált be legjobban. Sajnos nem elég íveltek a pilláim, de ezzel egész jó az eredmény :)

Hanna írta...

A napokban fontolgattam, hogy kérdezek tőled a szempillákkal kapcsolatban, és tessék, talán már az írásodban benne is volt a válasz. Az a gondom, hogy a spirálloktól annyira hullik már az amúgy szerencsére dús és hosszú pillám, hogy az egyik szememnél 2-3mm-es részen hiányzik!! Kétségbeejtő. Az említett szérum jó lehet erre? A másik kérdésem az lenne, hogy ha csak a szétválaszto funkció számít, akkor melyik spirált ajánlod?

klaus24 írta...

Nekem már több hónapja ő a kedvencem,imádom, alapból dús és hosszú pilláim vannak de vele sikerült elérnem eddig a legeslegszebb hatást!!:))

beautiful me plus you írta...

Love this Mascara.... best ever! I love your blog! You have a new follower! Greets from Ireland! xxx Marina

Marcsi Kincsesládikája írta...

Nekem is ez a kedvenc spirálom! Nagyon szeretem :)