2012. április 24., kedd

Önbarnító Projekt 7. - Amber Sun önbarnító hab

A bennem szunnyadó mániákus önbarnító rajongó újabb termékkel csillapította éhségét, ezúttal az Amber Sun hab állagú barnítójával. Nem véletlenül lett ő a legújabb préda, ugyanis körülbelül két éve már meg akartam kaparintani, de macerás lett volna a beszerzése, aztán pedig meg is feledkeztem róla. Most ismét felbukkant, ezúttal nem szalaszthattam el.

Amber Sun Self Tanning Mousse hab állagú önbarnitó



Nos a kipróbálás után csak egy gondolat jár a fejemben: miért nem került erre sor hamarabb?! Ugyanis több szempontból is ez a legjobb önbarnító, amit eddig próbáltam, pedig a lista szépen bővül. Hogy mik a legfőbb különbségek a korábban próbált termékekkel szemben?
  • Nem büdös. Nincs meg az a jellegzetes önbarnító szaga, amit a legtöbb terméknél akkor is határozottan lehet érezni, ha mindent megtettek, hogy elnyomják valami más, erős illattal. Az Amber Sun barnítója gyümölcs illatú. Használat közben a tömény terméknek szerintem Hubba Bubba illata van, a bőrön pedig erdei gyümölcs fagyi. Azért úgy körülbelül 4 órával később enyhén megjelenik a barnító illat is, ekkorra illan el a gyümölcs. 
  • Nem fogja meg a ruhát. Ennek örülök a legjobban! Én okostojás pont fehér felsőt vettem fel az első használat után, fürdés nélkül, de mikor levettem, nyoma sem volt rajta a barnítónak. Sehol egy barnás-sárgás elszíneződés! Mindössze 15 percet kell várni használat után, hogy megszáradjon, ezután pedig nyugodtan felöltözhetünk. Ez hatalmas előrelépés, vége az elszíneződött melltartók és topok idejének! 
  • Instant barnítót tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy már rögtön felkenéskor ad egy kis színt a bőrnek. Közben természetesen dolgozik az önbarnító is, aminek kb. 24 óra kell a végleges szín kialakulásához. 
Amber Sun Self Tanning Mousse hab állagú önbarnitó

A terméket szerintem kényelmesebb lehet kesztyűvel vinni a bőrre, több időnk van eldolgozni. Én anélkül használom, így kicsit sietősen viszem fel, nehogy befogja a tenyeremet - ami idáig nem is történt meg. Ahogy írtam, 15 perc után fel lehet öltözni, a zuhanyzással és sportolással 4 órát kell várni, úszással 24-et.

Amber Sun Self Tanning Mousse hab állagú önbarnitó

Amber Sun Self Tanning Mousse hab állagú önbarnitó - kis foltban kipróbálva, egy használat után

A fenti képeken láthatjátok, hogy néz ki a termék közvetlenül azután, hogy kinyomjuk a flakonból, és meg is figyelhető rajta a szín, ami az instant barnító hatást biztosítja. A második képen a bejegyzés kedvéért kipróbáltam egy kis foltban a barnítót a karomon. Nem leszel feka tőle, de azt hiszem még így is ő adja a legjobb, legerősebb színt az eddig kipróbált önbarnítók közül. A sötétség pedig fokozható egyrészt a felvitt mennyiség növelésével, másrészt a használat gyakoriságával. 

295 ml-t kapunk 4460 forintért. Ha elfogy, mindenképp szeretném kipróbálni a krém változatot is, kíváncsi vagyok, különbözik-e a habtól.

Én drogériákban vagy más üzletben még soha nem láttam, ITT viszont meg lehet rendelni. Május 7-én a zöld hétfő alkalmából 5000 forintos vásárlás felett ingyenes a szállítás, úgyhogy megéri egy picit várni rá. (Alapesetben 10ezer forint a határ az ingyen szállításhoz) 

Hogy álltok a barnítással így a jó idő közeledtével? Mit preferáltok? Szoli, nap vagy uv mentes barnulás?

A terméket a hirdetésért cserébe választottam a Szépségtrend Webáruházból. A bejegyzés tartalmát ez a tény nem befolyásolja. 

12 megjegyzés:

Vick írta...

Én mióta egyszer nagyon régen kipróbáltam egy önbarnítós testápolót, és borzasztó következményei lettek: konkrétan sárga lettem, mint egy kínai, azóta félek tőlük. :( Pedig vonzanak amúgy...

suzie írta...

Az rosszul hangzik, melyik okozta ezt?

Vick írta...

Johnson & Johnson Holiday Skin, ha jól rémlik a neve. Nagyon elment tőle a kedvem, ott "döglött meg" a polcomon, többet nem nyúltam hozzá.

suzie írta...

Azt nem próbáltam, de akkor nem is fogom. :) Eleve letettem mondjuk a barnítós testápolókról, mert nekem alig adnak valami színt, még a Dove volt a legjobb közülük.

Vick írta...

Állítólag az Avonnak van valami jó önbarnitója, spray kiszerelesű, arról nem hallottál vagy próbáltad esetleg?

suzie írta...

Én nem láttam ilyet a katalógusban, csak egy testápolót, de rá volt írva a képen, hogy light, a dark pedig nem kapható nálunk ezek szerint, szóval nem rendeltem meg.

Tina írta...

Hmm jónak hangzik de pont ma vettem újra a Sun Dance önbarnító spray-met:/ Már egy éve használom és ez a legeslegjobb amit próbáltam:) Még nagyon régen írtam róla egy tesztet is. Mindenkinek ajánlom:) 1000Ft és a DMben lehet kapni.

Domaera írta...

Szia! Az én hófehérkeségem az alábbi 3-as kombóval győzhető le: Piz Buin tan intensifier spay plusz napozás plusz önbarnítózás. Eddig még nem találtam meg az igazit, de jó tippet adtál. :) Tavaly Carotten-t használtam, de az olyan de olyan büdös volt...

Kriszti írta...

Én már alapból olyan fehér vagyok, mint Hófehérke, gimis elsősmásodikos koromban én is kipróbáltam szinte az összes önbarnítót, ami akkor a piacon volt, de mindengyik büdös volt, narancssárga lettem tőlük ráadásul foltos, úgy néztem ki, mintha koszos lennék -.- pedig bőrradírozás után vittem fel általában egyenletesen, szóval tuti nem velem volt a hiba..

Ennyi volt a barátkozásunk, idénre már készülök, vettem 100 perces szolibérletet.. Egyébként a Johnsson nálam se vált be :)

Szandi írta...

Én sem vagyok egy Jasmine,inkább Hófehérke.Önbarnítót még nem használtam,a szoli meg nem annyira vonz,tisztában vagyok a káros hatásaival.A kérdésem az lenne,hogy ez a hab amit ajánlottál,nem lenne-e túl sötét elsőre egy amúgy fehér bőrű lánynak?(+kék szem,sötét haj) És mennyire tartós?!Hogy kopik?!Szeretnék egy kicsivel barnább lenni káros és ciki mellékhatások nélkül! :D Köszi a választ! :)

suzie írta...

Én is elég fehér vagyok, és még el tudnám viselni, ha kicsit barnább lenne.
Ha egy rétegben viszed fel (tehát másnap nem kened újra), akkor egyenletesen kopik, ha egymásra viszel rétegeket, arról még nem tudok nyilatkozni, de eddig az összes barnító foltosan kopott az elhalt bőr eltűnése miatt. Persze egy alapos radírozás barnító előtt ezen sokat segít.

mia írta...

én nagyonnagyon hófehér vagyok, a barátnőim rajtam szokták mérni a barnaságukat, úgy hogy egymásmellé állunk... na akkor néha kiderül, hogy ki szolifüggő, és mármár narancssárga :D
amúgy nemtudom, én mindig próbáltam napozni, de soha nem látszott meg (szerintem a fehérségem úgy működik, mint az autóknál: visszaverem a fényt, nem nyel el a bőröm semmit...)ha viszont nem 15-20 perceket voltam napon, hanem órákat, akkor bizony megégtem, később átváltott picit barnábbra, egy hét után meg lefoszlott az egész, és alatta ottvolt a fehér bőr. -.-
önbarnítóval próbálkoztam én is, fürdés, radírozás után természetesen, de amikor másnap este lefürödtem, lefolyt rólam az egész, és büdös is volt.
szolizni nem fogok, mert szerintem nagyon káros, és mégha meg is fogna, vagy leégnék, vagy csúnya színem lenne.
amúgyis valahol olvastam, hogy divat (lesz) a fehérség, úgyhogy szerintem maradok így fehéren, szeplősen :)

bocsi a kisregényért :D