2012. április 19., csütörtök

Project Pretty 1. forduló - Musical

A Project Pretty első fordulójának témája a musicalek csodás világa. A versenyzőket ezen a héten zenés filmek és darabok fogják megihletni, melyek hatására vászonra vihetik az általuk kiváltott érzéseket, gondolatok vagy akár elkészíthetik magukon egy konkrét szereplő sminkjét is. A műfajon belül semmi egyéb megkötés nincsen, nyugodtan engedjétek szabadjára a fantáziátokat, használjatok különféle anyagokat, technikákat, eszközöket!




Én a Moulin Rouget választottam, azon belül pedig Christina Aguilera sminkjét a film leghíresebb dalának videoklipjéből. Ez egy remek példa arra, hogy attól, hogy egy smink kicsit eltér a megszokottól, még korántsem kell nehéznek lennie az elkészítésének. Kevés színt, ezáltal kevés terméket és eszközt igényel, ami meg is gyorsítja az elkészítést. Az ajkak festésénél kell egy kicsit odafigyelni, hogy megfelelően összemossuk a színeket, látszódjon, hogy itt valami különlegesebb dolog történt, az átmenet viszont maradjon észrevétlen.
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de én egészen azóta imádom ezt a sminket, hogy először láttam ezer éve a klipet :)




Természetesen bárki, aki kedvet érez hozzá, elkészítheti a saját verzióját versenyen kívül, és akár meg is oszthatja a Livin' Pretty facebook oldalon! Nem kizárt, hogy a versenyen kívüli legügyesebb beküldők is kapnak meglepit :)


A versenyző lányoknak pedig sok sikert, legyetek ügyesek és engedjétek szabadjára a fantáziátokat! N feledjétek, hogy a tét egy 25.000 forint értékű ajándékcsomag a Tesminked.hu jóvoltából!

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Ennek nagyon örülök, hiszen ehhez van is egy kicsi (jó pár év) táncos múltam :D

Angiesheart írta...

Húú egyszerűen gyönyörű és nagyon jól áll :)A videó is nagyon tetszik :) Szép munka!

FF blog by Lea írta...

A szád valami fantasztikusan jól sikerült! :) Kíváncsi leszek, mit hoznak ki a témából a versenyzők.

suzie írta...

Én is nagyon kíváncsian várom az alkotásaikat, tök izgi!!:))

Zsanci írta...

Szuper ötlet! :) És baromi jól sikerült Neked! Én már januárba készítettem egy hasonlót, bár meg sem közelíti a Te munkádat! Ha gondolod nézd meg: http://olcsosminkekzsancitol.blogspot.com/2012/01/christina-aguilera-inspiralta-smink.html
:))

Thündérke írta...

Nagyon nagyon tetszik :) gyönyörű lett :)

suzie írta...

Zsanci, ne viccelj, tök jó!!:)