2012. április 30., hétfő

Project Pretty 2. forduló - A versenysminkek

A Project Pretty második fordulójának témája a tavaszi nyári sminktrendek, melyhez kapcsolódóan az én verziómat már láthattátok csütörtökön, most pedig megmutatom nektek a versenyzők alkotásait. Ezúttal, a témából kifolyólag, nem születtek annyira erős, már-már maszkhatású művek, mint az első körben, hanem sokkal inkább valóban sminkeket láthatunk, amit páran kicsit hiányoltatok az előző alkalommal. Én most is el vagyok ragadtatva a lányok munkáitól, nagyon ügyesek voltak. :)




Eleven Mónika

"Ezt a sminket Vivienne Westwood Red Label S/S 2012 eseményen láthattuk a modelleken, amit Alex Box sminkmester készített el.
A kék ajkakat pedig nagy előszeretettel alkalmazták a 2012-es tavasz/nyári divatbemutatókon, mint Mary Katranzou, Richard Chai és Vivienne Westwood.

















Bartos Anita

"Ennél a sminkemnél a tavasz és a nyár trendszíneit kevertem egy sminken belül. A szemeimre főleg élénk, nyárias színek kerültek, citromsárga, púderrózsaszín, smaragdzöld és kék, ettől kicsit "Malibu Barbie" hatású :) A számra pedig a tavasziasabb pasztell árnyalatokat tettem mégpedig lilát, barackot és rózsaszínt."





























Tornyi Alexandra

 "A MAC  Neo-N  S/S smink trendet választottam,
mert Vivienne Westwood 2012-es tavaszi Red Label bemutatója eszméletlenül tetszik :)"




































Hittner Viki

"Ez a smink elhozta a nyarat. Pénteken bronzosítóban és arany csillámban úsztam, szombaton 30 fok volt. Imádom!"































Papp Lívia

"Engem leginkább a londoni divathétről Betsey Johnson 2012 tavasz-nyári kollekciójához készített smink inspirált. Szerintem trendi és színes, tetszik a különböző árnyalatok keverése."


























 
A második forduló zsűritagjai:
- Timi - http://www.crystalmakeupstudio.com/
- Tündi - http://smaragdplum.blogspot.com/
- Zsófi - http://babusbeauty.blogspot.com/
- Évi - http://kandirozottnarancs.blogspot.com/

A zsűri a versenysminkeket 1-10-ig pontozhatja, a 10-es a legjobb adható pontszám. Hamarosan kiírom a szavazást a Facebookon, ahol ti is befolyásolhatjátok majd a verseny kimenetelét. A közönségszavazás szerda 13.00 óráig tart. A szavazatok beszámítása némiképp módosul az előző fordulóhoz képest. A közönség által legjobbnak ítélt alkotás 10 pontot kap, tehát annyit, amennyit egy zsűritag maximálisan odaítélhet a versenyzőknek. A közönségszavazás második helyezettje 8, a harmadik 6, a negyedik 4, az ötödik pedig 2 pontot kap. Ezáltal a közönség befolyásolhatja a forduló végeredményét, de nem drasztikusan, azaz a zsűri által legjobbnak ítélt alkotásból nem tudtok utolsót csinálni például.

Szerdán kiderül, kik jutottak tovább a harmadik fordulóba, és kerültek ezzel egy lépéssel közelebb a végső győzelemhez és vele a 25.000 forint értékű Tesminked.hu nyereményhez! 

4 megjegyzés:

Elíz írta...

Húha most is nagyon ügyes volt mindenki! :)

Rami írta...

Bartos Anitáé tetszik a legjobban, de mindenki ügyes volt szerintem:)

Galatea írta...

gratulálok mindenkinek :)
Alexandrához lenne egy olyan kérdésem hogy hogy csinálta a kék pillákat?

moncsiii írta...

Na... jó lett a szavazó rendszer :)