2012. május 7., hétfő

Project Pretty 3. forduló - A versenysminkek

A verseny felénél járunk, már csak négy lány játszik, ami azt a szomorú tényt vonja magával, hogy egyre kevesebb csodaszép művet láthatunk hétfőnként. Viszont amik készülnek, mindig szemet gyönyörködtető alkotások, amik kárpótolják az embert és a hiányérzet máris elszáll. :)
Ezúttal a versenyzők mesefigurák bőrébe bújhattak. Ezúttal is tűkön ültem, hogy mikor láthatom már a sminkeket, remélem, ti is! :)
Hittner Viki - Maja, a méhecske

"Gyerekkorom legbájosabb mesefigurája Maja volt, a méhecske. Sminket ugyan nem viselt, de megihletett. Végre kipróbálhattam a mókás szájfestést."


Bartos Anita - Poison Ivy

"Nagyon nehéz volt kitalálnom, hogy mivel készüljek erre a fordulóra, de végül a Batman képregények egyik gonosz karakterét, Méregcsókot választottam. Méregcsók növényekből kimért mérgek befecskendezésének hatására változott egy vörös hajú, démoni ökoterroristává, aki halálos csókjával öli meg áldozatait. Zöld, narancs és vörös színeket használtam a smink elkészítéséhez, és még egy igazi orchidea virágot is a hajamba tűztem az összhatás kedvéért."Papp Lívia - Csingiling

"Ebben a fordulóban a mesefigurák közül Csingilingre esett a választásom! Már rég szerettem volna tündér sminket készíteni, úgyhogy az első gondolatom ő volt. Nagyon kedves kis jelenség, tele élettel, színnel. Ez a kis tündérlány igazán megragadta a képzelőerőmet, fantáziámat. :)"

Eleven Mónika - Alíz Csodaországban


A harmadik forduló zsűritagjai:
- Tündi - http://kissandlips.com/
- Zsófi - http://hard--candy.blogspot.com/
- Lolly - http://lollymakeupandbeauty.blogspot.com/
- Lynnie - http://www.fashionbeautyinspiration.com/
- Viki - http://www.viktoriasstyle.com/

A zsűri a versenysminkeket 1-10-ig pontozhatja, a 10-es a legjobb adható pontszám. Hamarosan kiírom a szavazást a Facebookon, ahol ti is befolyásolhatjátok majd a verseny kimenetelét. A közönségszavazás szerda 13.00 óráig tart. A közönség által legjobbnak ítélt alkotás 10 pontot kap, tehát annyit, amennyit egy zsűritag maximálisan odaítélhet a versenyzőknek. A közönségszavazás második helyezettje 8, a harmadik 6, a negyedik 4, az ötödik pedig 2 pontot kap. Ezáltal a közönség befolyásolhatja a forduló végeredményét, de nem drasztikusan, azaz a zsűri által legjobbnak ítélt alkotásból nem tudtok utolsót csinálni például.

Szerdán kiderül, kik jutottak tovább a negyedik, vagyis az utolsó előtti fordulóba, ahonnan már csak egy lépés a főnyeremény, a 25.000 forint értékű ajándékcsomag a Tesminked.hu termékeiből!

10 megjegyzés:

Rita írta...

Anita sminkje csodaszép, a tekintete nagyon gonosz lett ! Szerintem kiemelkedően a legjobb munka, a tiéddel együtt :)

Endi írta...

Húúú, Anita megint elképesztően fantasztikusat alkotott *.*"
De a Majás is cuki :))

Kemiviki írta...

Anita Méregcsók sminkje elképesztően gyönyörű lett!

Catwalk_bitch írta...

nekem az első kettő a kedvencem:)

Lívia írta...

Mindenki nagyon testhezállóan választott :) Ügyesek a lányok! :)

mrija írta...

Bartos Anita megint milyet alkotott...elképesztő!!
Nagyon ügyesek ezek a lányok:)

iamzita írta...

Nekem az Alíz smink is tetszik :)

M. írta...

méregcsók és maja lett a legjobb ♥

Elíz írta...

Gyönyörűek a színek Méregcsóknál, nagyon jó lett! Megint gratula mindenkinek!

dyna írta...

Nálam Maja egy hajszállal vezet a Pojzonájvííí előtt, de az is csudás. :)
Megtalálom a fb. linket simán, de létezik, h ide nincs belinkelve most?