2012. július 27., péntek

Essence Mono Love

Tegnap este rám jött az "úristen, milyen sminket csináljak, semmi ötletem, el fogok késni" és hasonló felkiáltásokból álló enyhe pánikroham, ami  a sminkes bőröndöm teljes feltúrásához vezetett. Az eredmény: 3 Essence szemhéjpúder. Megvannak már egy ideje, de azóta is ott álltak, ahova először leraktam őket. Pedig nagyon kellettek. Tudjátok, hogy megy ez. :) Mindenesetre nagyon örülök, hogy megtaláltam őket, az egyiket fel is használtam a tegnap esti sminkemhez, most pedig jól megmutatom őket nektek is. 

Essence mono szemhéjpúderek
 back to khaki, olive garden, party all night


A fenti képen a két szélső szín metallic effect, a középső shimmer. Lényegi különbség a hatásnál szerintem csak a Party all night esetében fedezhető fel, ez valóban igazi metál fényű, egyzszerűen gyönyörű! A back to khaki egy kicsit halovány, ő a leggyengébb a 3 közül, többször át kellett húzni. Az olive garden szintén szép szín és pont annyira sötét, hogy bátran lehet használni mozgó szemhéjra vagy visszafogottabb sminkeknél akár mélyítő színként is. 

Essence mono szemhéjpúderek
 back to khaki - szürkés gombaszín zöld beütéssel
olive garden - minimálisan zöldes óarany
party all night - metál hatású bézs


Az áruk 499 Ft

Pont a party all nightban nyomtam tegnap, bár nem all night, mert reggel szólított a kötelesség. És igazából nem is magában, mert döntésképtelen voltam, hogy ezt vagy egy Catrice festéket használjak, így végül mindkettőből tettem fel. :D  A sminkről lehet, hogy lesz külön bejegyzés is, de addig is mutatok egy képet. :) 


Az egész szemfestés egy nagy határozatlanság eredménye. Szerintem a neonpink felsőhöz az ezüst sokkal jobban megy, mint az arany, magamon sminkben viszont nem annyira szeretem, így a szemhéjon is bézst kevertem szürkés színnel és a sötét szín is szürke és barna keveréke. 



5 megjegyzés:

Judit írta...

juj az olivet be fogom szerezni. egyébként én azzal maszkíroztam volna ki magam, a pink felsőhöz jól megy:)

Judit írta...

juj az olivet be fogom szerezni. egyébként én azzal maszkíroztam volna ki magam, a pink felsőhöz jól megy:)

Unknown írta...

annyira szépek! :)

sytlevoguebeauty.blogspot.hu/

lili92 írta...

party all night a világ legjobb szemhéjfestéke, gyönyörű szín, tartósság, jó ár.

Thündérke írta...

Pedig szépek ezek a színek ! :$ És a smink is szuper lett, várom róla a külön bejegyzést! :)