2012. július 21., szombat

Napi Smink - Sleek

Kissé kívülállónak érzem magam a márkát illetően, úgy tűnik, mindenki el van ájulva a Sleek paletták minőségétől, pigmentáltságától, színeitől. Sorra látom az egekig dicsérő véleményezéseket és arra várok, nyugtasson már meg valaki, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki nem esett hanyatt ezektől a szemhéjpúderektől. Úgy értem, valóban tök jók, tényleg szép színeik vannak, elég pigmentáltak is, de... az állaguk. Nem vagyok kibékülve az állagukkal. Nem is pornak mondanám, szinte már krémes, de olyan értelemben, mint sok no name paletta, amelyek festékeiből ecsettel nem lehet maximális hatást kihozni. Teljesen más az Original paletta színeinek a hatása ujjal vagy applikátorral a kezemen kipróbálva, mint ecsettel a szemhéjamon. Ennek ellenére rossznak természetesen nem mondanám, jobban kedvelem, mint első használatkor. De egyszerűen mindig felmerül bennem a kérdés... más is gondolja rajtam kívül, hogy túl vannak hype-olva?

Napi Smink - Sleek Original paletta



Napi Smink - Sleek Original paletta


A szememen a Sleek Original palettából használtam egy világos rózsaszínt és a lilát, az arcomon egy matt barack pirosító van, a számon azt hiszem egy MUA szájfény... Így jár az, aki túl sokat vár a smink elkészítése és a bejegyzés megírása között.. elfelejti a használt termékeket:)


15 megjegyzés:

Blushbaby86 írta...

Elég sok szemhéjpúderem van tőlük, palettánként nagyon eltérő a minőségük. Az Original szerintem az egyik legrosszabb a textúra szempontjából, az Oh so special pl. kenterbe veri.
Ettől függetlenül én nagyon szeretem őket, ár-érték arányban verhetetlenek, a csomagolásukat pedig imádom, masszív, igényes és praktikus.

Makeupcakes írta...

Több palettám van tőlük, mindegyik más-más minőségű. Ennek ellenére nagy kedvenceim, utazáshoz tökéletesek, arról nem beszélve, hogy 2500 Ft-ért kapunk 12 jól kihasználható színt, strapabíró tokot, viszonylag nagy tükröt - a hazai piacon ár-érték arányban teljesen rendben vannak szerintem.

mrs__kovacs írta...

Nekem két palettám van, de nagyon szeretem őket, a Bad Girl és az Oh So Special, mindkettő nagyon rendben van és megéri, engem nem emlékeztet noname palettára.

Gater írta...

Vééééégre valaki!!!!!!!! Én meg már azt hittem, hogy csak én gondolom így!
Egyszerűen nem merem az erősebb színeket használni, (pl.: bad girl) mert nem tudom eltalálni azt a mennyiséget, amivel nem lesz még a fülem is festékes! Annyira porzik, hogy a szemem alól lehetetlenség eltüntetni!
A világosak pedig szinte csak csillámból vannak...megőrülök tőlük!
Csodás színek lennének, és tényleg jól pigmentált, de nem lett a kedvencem!

Unknown írta...

nagyon tetszik :)
fashionparade-fanny.blogspot.com

suzie írta...

Nekem csak az Original és az Acid van meg, utóbbiban a mattok ugye elég más állagúak, de a fényesek ugyanilyenek.. Az Oh So Specialnek még adnék egy esélyt, hátha jobb:)

Gater írta...

Nekem az Oh so Special, Bad Girl és Storm. Az Acid és Sunset paletták színei is lenyűgöznek, de ha a fenti 3 használhatóságát nézem, akkor felesleges lenne megrendelnem.

timeapepper írta...

Én a Storm palettát használom és minden hiba ellenére imádom. A legnagyobb hibája az, hogy potyog, ill. ami még zavar, az az, hogy vhogy mindig sikerül belöle túlontúl sokat föltenni. Utóbbi valószínüleg az én hibám...? Ezért a pénzért nem lehet overhyped hahaha !

Enobatalina írta...

:D én annyira meglepődtem a gagyi minőségen, hogy meg is álltam az Original palettánál:D Azt hittem én vagyok a nyomi,hogy mindenki dícséri én meg nem csípem!
Másik nagy gondom vele, hogy porzik, potyog, ha kifestem néha ezzel a palettával a szemem akkor az arccsontomra hullik a fele :S

Enobatalina írta...

:D én annyira meglepődtem a gagyi minőségen, hogy meg is álltam az Original palettánál:D Azt hittem én vagyok a nyomi,hogy mindenki dícséri én meg nem csípem!
Másik nagy gondom vele, hogy porzik, potyog, ha kifestem néha ezzel a palettával a szemem akkor az arccsontomra hullik a fele :S

Heni írta...

Nekem a Storm és az Au Naturel van meg. A Storm egy álom!!!! Az Au Naturel meg mióta megrendeltem ott porosodik az asztalomon, egyszerűen használhatatlan..

eva1 írta...

A témához érdemben nem tudok hozzászólni, mivel nincs Sleek termékem, de a sminkedet mindenképp szerettem volna megdicsérni. Gyönyörű, nagyon tetszik!

Anna írta...

Nekem a storm és az oh so special van meg. és ugyanígy gondolom, h a fényeseknek nem jok az állaguk. Nekem többnyire porosodnak a fiokban, inkább a naked-et használom, pedig az hasonlo hozzájuk, de mégis ég és föld...

Kisó írta...

Olyan "angyali" arcod van ezzel a sminkkel! :) Nekem a storm van meg, és nagyon szeretem, mondjuk én nem szoktam drágább sminket venni, meg ritkán használok szemhéjpúdert, tus-élénk rúzs kombó a kedvencem.

molcs írta...

de szép lett :) és a szemöldököd még mindig írtó jó :D