2014. január 10., péntek

Új év, új cikkek!

Sziasztok!
A tavalyi évem blogolás terén mindenképp a pihenésről szólt, amire 3 év folyamatos írás-fotózás-sminkelés után úgy tűnik, szükségem is volt. Az utóbbi hónapokban egyre többször volt példa olyanra, amire már nagyon régóta nem: kíváncsi voltam az új kollekciókra, vettem új termékeket, olvasgattam sminkes blogokat, vagyis elkezdett újra lázba hozni a téma.

Nem is jöhetett volna ennél jobbkor a lehetőség a bien.hu online magazin oldalán a step-by-step sminkelési útmutatók készítésére. Aki hiányolta az általam készített sminkeket, itt láthat újakat, ráadásul lépésről lépésre képekkel, leírással és használt termékekkel.

Hogy a blogra mennyi új bejegyzés kerül, abban ígéretet tenni nem merek, de ha időm engedi, ezt a felületet sem fogom ennyire elhanyagolni. :)

Addig is nézzétek meg az eddig felkerült sminkeket a bien oldalán:) A képekre kattintva a hozzájuk tartozó cikkhez juttok.

http://www.bien.hu/elragado-csillamos-szilveszteri-smink-amit-te-is-elkeszithetsz/szepseg/smink/117060

http://www.bien.hu/ma-estere-kotelezo-metalosan-fenylo-szilveszteri-smink/szepseg/smink/117070

http://www.bien.hu/ude-teli-szemsmink-amit-te-is-elkeszithetsz/szepseg/smink/117078

http://www.bien.hu/kaprazatos-karacsonyi-smink-csillammal/szepseg/smink/117046

http://www.bien.hu/ragyogo-arany-zold-karacsonyi-smink-7-lepesben/szepseg/smink/117031

1 megjegyzés:

Effi írta...

Úristen, végre újra írsz! Ne tudd meg, hányszor felnéztem az oldalra, hogy mikor lesz már új bejegyzés :D Nagyon hiányzott a jelenléted a szférából :)