2015. január 4., vasárnap

Próbáld ki a sztárok saját beauty termékeit!

Már biztos te is találkoztál olyan szépségápolási- vagy sminkcuccal, amit egy híres celeb nevével és arcával dobtak piacra. De azt tudtad, hogy néhány sztár nem csak a reklámok kedvéért áll modellt, hanem azért, mert ő a cég tulajdonosa?

Próbáld ki a sztárok saját beauty termékeit!




Ugye nem meglepő, hogy a Jóbarátok Rachel-jeként örök frizkódivatot teremtő Jennifer Aniston épp a hajápolási bizniszbe fektetett be? Jen társtulajdonosa a Living Proof nevű professzionális márkának, aminek a termékeit a Massachusetts-i Műszaki Egyetemen fejlesztik ki a legújabb biotechnológiai kutatások alapján. Tudomány és beauty, jól hangzik, nem?

Jennifer Aniston Living Proof professzionális hajápolók

A nyugodt, egészséges és jógával teli életet élő Miranda Kerr a bőrét is igyekszik a lehető legtermészetesebb anyagokkal ápolni, ami szemmel láthatóan beválik, hisz mindig gyönyörű a bőre! Hogy ne kelljen mindig az összetevők címkéjét ellenőrizgetni, inkább létre is hozott egy 100%-ig organikus anyagokból álló kozmetikai termékskálát, a Kora Organics-t. Neked is jól jönne egy arckrém zöld teával, rózsával és kamillával, ugye?

Miranga Kerr Kora Organics bio arcápolás

Hollywood A-listás szépségeire manapság elég jellemző, hogy kiállnak a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett, így nem csoda, hogy Jessica Alba cége, a The Honest Company is ezeket az irányelveket követi. A természetes anyagokat felhasználó márka szuper sikereket ér el a kozmetikumok túlzsúfolt piacán.

Jessica Alba cége, a The Honest Company

Jennifer Anistonhoz hasonlóan Katie Holmes is belevágott a frizkóbizniszbe, de ő a forradalmi technológia helyett inkább arra figyel, hogy mentes legyen parabénektől, szulfátoktól és más kockázatos kémiai anyagoktól. Ha te is a természetes hajápolás híve vagy, csekkold az Alterna Haircare cuccokat!

Katie Holmes Alterna Haircare hajápoló termékcsalád

Oké, ez eddig mind szuper, de jó lenne egy olcsóbb kategóriájú márka is, ugye? Akkor nézd meg a Flower Cosmetics vidám és színes sminkjeit, amiket ráadásul Drew Barrymore dob piacra! A színésznő nem szállt el az árakkal, egyik termék sem kerül többe 10 dollárnál!


Drew Barrymore Flower Cosmetics smink

Mindig is kíváncsi voltál Salma Hayek ragyogó külsejének titkára? Na jó, nyilván a gének sem utolsók a dologban, de tuti, hogy a Nuance termékeivel is rásegít az eredményre! A márka egyébként nem tesztel állatokon, és a sminkektől a samponokig mindenféle cuccot megtalálsz a kínálatában.

Salma Hayek Nuance kozmetikumok

Te melyik híresség kollekcióját próbálnád ki?

3 megjegyzés:

Ingrid írta...

Én a Kora termékeket és Jessica Alba markajából is szívesen kipróbálnék párat. Azon egyébként nagyon meglepődtem, hogy Drew Barrymore ilyen alacsony áron forgalmazza a sminktermékeit.

suzie írta...

Nekem is a Kora lenne az első választás:)

Unknown írta...

Ezek szerint ezek is (mint minden ígéretes termék) Magyarországon nem kaphatóak :)