2015. január 1., csütörtök

5 beauty fogadalom, amit idén be kell tartanod!

Bár éjfél már elmúlt, még éppen időben vagy meghozni a legfontosabb szépségápolási fogadalmaidat az újévre! Tartsd be ezt az 5 egyszerű lépést, és kezdd 2015-öt álom arcbőrrel!1. Ne sumákold el a reggeli arctisztítást!
Oké, azt már ezerszer hallottad, hogy tilos lefeküdni sminklemosás nélkül, de mi a helyzet ébredés után? Bizony ilyenkor is kötelező az arctisztítás-tonizálás-hidratálás hármasa, úgyhogy ne sajnálj erre pár plusz percet szánni!

2. Mindig használj fényvédőt!
A nap télen sem pihen, és hiába vagy tetőtől talpig meleg ruhába burkolózva, az arcodat mindig éri a káros sugárzás. Szerezz be egy magas SPF tartalmú arckrémet, és sose feledkezz meg róla, mielőtt az utcára lépsz!

3. Ami nem vált be, dobd ki!
Mind jól ismerjük a mély sóhaj mellett elhangzó "azért még elhasználom" kijelentést, amikor egy nay reményekkel vásárolt beauty szerzemény nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Pazarolni sosem jó dolog, de ez esetben kifejezetten árthatsz is vele, ha tovább használod, úgyhogy kukába vele!

4. Költekezz okosan!
Persze, hogy sokkal izgibb a legújabb MAC kollekció csodás rúzsai között válogatni, mint a Müller bőrápolási polcainál, de ha mindkét vásárlás épp nem fér bele a keretbe, akkor ne hagyd, hogy a pillanatnyi vágy felülírja az igazi célodat! Ha szép az arcbőröd, bármilyen smink jól fog állni, ha viszont nem, a legdrágább alapozóban sem fogod magad jól érezni fényes nappal.

5. Tedd próbára magad!
Minden hónapban vess be valami újat, ami régóta tetszik, de eddig féltél az utcára menni benne. Egy frizkó a kifutóról, vibrálóan élénk rúzs vagy színes szemhéjpúder... Neked mi lesz az első választásod?

Nincsenek megjegyzések: