2010. február 20., szombat

Coastal Scents 88 színű paletta

Nem igazán volt időm a héten erre, de jobb később, mint soha, ugyebár. Szóval megérkezett a várva várt kis palettám. Nagyon jól be volt csomagolva, úgyhogy szerencsére egyik szín sem tört el a hosszú út alatt, amitől azért kicsit tartottam.

Az első gondolatom, mikor kinyitottam, az volt, hogy ezek nem fognak túl sokáig tartani.. Olvastam, hogy kicsik, na de ennyire?:D A képeken láthatjátok, hogy egy-egy szín kisebb mint egy 5 Ft-os.

Végül azért megnyugodtam, mert elég erősek a színek, egyáltalán nem kell belőlük sok, szóval el tudom képzelni, hogy a legtöbb sokáig tartson. Ami meg elfogy, abból majd maximum veszek más márkából.

Összességében meg vagyok vele elégedve, szép, erősen pigmentált szemhéjpúderek ezek, és abszolút megérte az árát.

 
 


Meg akartam mutatni, hogy hogy is néznek ki a színek, legalábbis néhány, de sajnos nem sikerült túl jól a kép. Azt is figyelembe kell venni, hogy nem használtam a mintáknál szemhéjpúder alapozót, tehát azzal jóval erősebbek ennél. A kép nem túl alkalmas ítélkezésre, de ha már megcsináltam, akkor azért kiteszem. :P

 

9 megjegyzés:

Babus írta...

mennyibe került postaköltséggel együtt?
láttam h van aki vaterán árul ilyet...

Babus írta...

közben visszaol vastam,bocsi:D

suzie írta...

:) Én is rákerestem kíváncsiságból korábban, jót derültem rajta, hogy 10 ezerért árulja az eladó, és azt írja hozzá, hogy neki többe került postával együtt.. xD

Rita írta...

Á ezzel már olyan régóta szemezek, meg a többi palettával és tussal is tőlük, csak kis tételben durva nekem ez a postaköltség..ehhh
de tényleg ennyire jó, mert akkor gyűjtök és felvásárolom az egészet :D

suzie írta...

Rita, a MakeupGeek oldalon a Store-ban lehet kapni ugyanezek közül a paletták közül kettőt, ezt a 88 színű original palette-et és a 28 színű neutral palette-et, árban szerintem kb ugyanaz (bár rég voltam a CS honlapon), viszont a posta feleannyi a MakeupGeek-től! És a tusokat is lehet ott is kapni. :)

Rita írta...

Köszönöm, utánna nézek :)

gigi írta...

Szia Suzie!

Olvasgatom egy ideje a blogodta és nagyon tetszik, sok számomra hasznos dologról írsz! Lehet bután hangzik a kérdésem, de mitől jó ez a paletta? Olyan népszerű, annyi helyen láttam már, hogy muszáj megkérdeznem, mert így, hogy ennyien odavannak érte, nekem is felkelette az érdeklődésemet...

suzie írta...

Szia Gigi!

Örülök, hogy tetszik a blog! :)
Szerintem azért jó ez a paletta, mert egy igazán széles színválasztékot kapsz elég jó pigmentáltságú szemhéjpúderekből, relatíve alacsony áron. Sok olyan színt tartalmaz, amit magamtól különálló csomagolásban biztos, hogy nem vettem volna meg, így viszont mégis kipróbálhattam őket, és rájöttem, hogy mennyire jól tudnak mutatni egy-egy sminkhez. Szóval a látókörömet mindenképp kiszélesítette, ha lehet ezt így mondani.:)

makeup írta...

szia :)
énis nagyon szeretnék ilyen palettát, honnan tudnám megrendelni? nagyon béna vagyok ilyen téren, még sosem rendeltem netről... segitségedet előre is nagyon köszönöm :)