2010. április 8., csütörtök

Igen! Igen! IGEN!!

Nem erről akartam a következő bejegyzést írni, de egyszerűen muszáj. Megváltoztatta az életem egy pillanat alatt. Ez nem más, mint a DUO műszempilla ragasztó. Túldramatizálom? NEEM! Most komolyan, teljesen műszempilla-analfabétának éreztem magamat, valahogy sosem akart a helyén maradni a pilla azokkal a ragasztókkal, amik velük együtt jöttek. Na persze nem állítom, hogy a technikám tökéletes volt, ahogy azt sem, hogy nagyon kitartóan próbálkoztam (életemben nagyjából ötször.. hello, lustaság), de nem ez a lényeg.

Részletes véleményért katt a továbbra!


                                                                                                        (Kép: MAC)
A sminkkel.com kedves bloggerinája informált róla, hogy az itthoni MAC-ben is lehet kapni, ami tulajdonképpen nem tudom, hogy nekem miért nem jutott eszembe tudva azt, hogy külföldön is így van. Úgy voltam vele, hogy ha 3000 Ft-nál nem kerül többe, akkor megveszem a boltban, mert pont ennyit kellene érte fizetni postaköltséggel együtt, ha csak ezt az egy dolgot rendelném (Amerikából, persze). 2700 volt, úgyhogy jött velem haza. Rögtön ki kellett próbálnom, nagyon kíváncsi voltam, jogos e a körülette levő hatalmas felhajtás, és azt kell mondjam, igen, van alapja. Állítólag nagyon tartós is, de erről majd egy átbulizott este után tudok csak nyilatkozni. Meg talán akkor, ha nem sikerül leszedni.. uhm. 

A használatáról igazán röviden lehet csak nyilatkozni. A műszempillát kicsit hajítgasd meg, például tekerd rá a mutatóujjadra pár másodpercre, így jobban fel fogja venni a szemhéjad ívét. Ezután finoman nyomva a ragasztó tubusát menj végig a műszempilla alján. Talán a most következő lépés a legfontosabb a sikeres felhelyezés érdekében - várj!!! Legalább fél percet, de akár többet is, ameddig nem lesz ragacsos állagú a ragasztó anyaga. Ha nem vársz eleget, akkor sajnos csak elmaszatolod a ragasztót a szempilláidon és a szemhéjadon, mielőtt még odaragaszthatná a pillákat. Szerintem a legegyszerűbb egy szemöldökcsipesszel megfogni és a helyére tenni a pillasort, először a közepét finoman odanyomva, majd a széleit, amikre szerintem a legnagyobb figyelmet kell fordítani.

5 megjegyzés:

Dorka írta...

ami isteni a Duoban,hogy a szemészek is rábólintottak,amíg a többire nem,ami szerintem megengedhetetlen!!!
még az jutott eszembe,hogy a ragasztócsíkot felrakni remegős kezűeknek könnyebb úgy,ha kinyomnak egy buborékot valahová(nekem ez általában a szempillás doboz széle)és azon húzzák végig a pillát! ráadásul,ha egyet többször is felhasználsz,akkor ez sokkal hig(i?)énikusabb! :)
falsies video coming soooon!:)))

suzie írta...

én láttam egy olyan videót is nemrég, ahol kinyomott a leányzó a kezére egy kis ragasztót, és egy kis ecsettel felvitte a szempillái tövéhez, és így nyomta bele a műszempillát. ki akartam próbálni, ha most sem sikerült volna így feltenni, de sikerült, úgyhogy hagyom:D úgysincs olyan ecsetem, amit feláldoznék rá:)

Dorka írta...

vááá! ez azért ijesztően hangzik...
nem lepődnék meg,ha ezzel a módszerrel én a szemgolyómat és a szemhéjamat ragasztanám össze :)
maradok a jól bevált régi módszernél!

gigi írta...

Szia Suzie!

Az lenne a kérdésem, hogy külföldről melyik oldalról lehet ilyen ragasztót rendelni? Pestre sajnos ritkán jutok fel...

suzie írta...

Szia Gigi!

Mindenképp külföldről szeretnél? Mert magyar webshopokban is megtalálható, beírtam google-be és ezeket dobta ki az elsők közt:

http://www.sminkbolt.hu/product.php?bid=5341

http://szepsegtrend.unas.hu/spd/unas_157297/Duo_muszempilla_ragaszto

Külföldi linkként most hirtelen csak ezt tudom neked mondani:

http://www.madamemadeline.com/online_shoppe/categories.asp

Remélem segítettem!