2010. július 13., kedd

Lila csillámos party smink - FOTN

Már egy ideje megvan a NYX Glitter Cream Palette-em, de eddig még valahogy nem készítettem vele sminket. Mindig volt valami más a fejemben, bulizni nem járok annyira gyakran, ez pedig nem olyasmi, amit egy hétköznapra feltennék. Most azonban eljött az ideje a kipróbálásnak! Nekem tetszett a végeredmény, nagyon feldobja az arcot a csillámos smink. Remélem, nektek is tetszik.


I've had my NYX Glitter Cream Palette for some time, but somehow I haven't got around to trying it until now. This palette is not something I would wear every day and I don't go clubbing quite as much, so probably that is the reason for it. I quite liked how this look turned out, hope you like it as well!


Több kép és a használt termékek listája a tovább után.

More pics and list of products used after the jump.



Amit használtam / Products used

Arc / Face
  • Max Factor Lasting Performance
  • Avon Arabian Glow Bronzing Pearls
  • MAC Petticoat MSF 
Szem / Eyes
  • IsaDora primer
  • NYX JEP - Black Bean
  • Matt fekete szemhéjpúder / matte black eyeshadow
  • NYX Glitter Cream Palette - Royal Violet - sötétlila csillám
  • Highlight - matt világos szín
  • Diorshow szempillaspirál
Száj / Lips
  • NYX Round Lipstick - Honey
  • NYX Megashine Lipgloss - Pink Frost
  • NYX Megashine Lipgloss - Natural

 Ti hogy álltok a csillámmal? Szeretitek? Használjátok?

17 megjegyzés:

Niki | www.nizzka.com írta...

Nagyon szép lett :)))) Jól áll a lila :)

DoraVogue írta...

Szia, kérdezhetek valamit? A szemöldöködet hogy csináltad meg?:) Festve van gondolom...én is hasonlót szeretnék, csak félek, h a kozmetikusom elrontja, és csúnya lesz, meg kipattog....Teljesen ki van szedve az eredeti rész?Félek,hogy teljesen elrontja:) Le tudod nekem írni ide röviden?:) Lécci!:)

suzie írta...

Niki: köszönöm:) szeretem is, kiemeli a zöldet a szememben:)

Dora: oh vicces, hogy a szemöldökömmel kapcsolatban kérdezel, abban érzem magam a legkevésbé jónak!:D De egyébként az enyém alapból sötét színű, majdnem fekete. Ceruzával szoktam átmenni rajta, hogy ne legyen hézagos, és utána egy ferde ecsettel világosbarna szemhéjpúderrel. A ceruza is barna, világosabb, mint a sajátom, és nagyon érdekes, hogy a végeredmény mégis szinte sötétebbnek hat, mint az eredeti.
De nincs festve:) Amúgy nem kell félni a kozmetikus általi festéstől, nekem régebben egyszer-kétszer ki lett világosítva, viszonylag hamar kikopik.

sminkkel írta...

Én nagyon szeretem a csillámokat.:) Szoktam is használni. Annyi, hogy akkor előbb festem ki a szemem és csak utána alapozok.

suzie írta...

Én mindig előbb a szememet csinálom:) De amúgy ezzel a NYX csillám palettával alig volt leeső csillám az arcomon, miután végeztem a szememmel, úgyhogy pozitív csalódás volt. Nem tudom, hogy ez annak az anyagnak köszönhető-e, amivel be vannak keverve a csillámok, vagy annak, hogy nem ecsetet, hanem szivacsos applikátort használtam. Vagy mindkettőnek :D

Maggie írta...

jó lett összhatásában:)bár nekem az annyira furcsa, hogy egyszercsak abbamarad a csillám..valamiért ezért sem gondolkodtam soha csillámokban sztem:Dnem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet szépen megoldani és nekem itt is fura:/

suzie írta...

Meg lehet csinálni, hogy a szempilláidnál a legsűrűbb, és utána egyre ritkásabban teszed, de élőben egyébként egyáltalán nem feltűnő, hogy a szélén hogy van:) Legalábbis ennél nem volt az, ha nagy a kontraszt a csillám és az alap színe közt, akkor lehet, hogy jobban észrevehető. Majd ha ilyet csinálok, akkor kipróbálom a fokozatos ritkítást:)

barbi írta...

nagyon szép :) iszonyat szép ez a lila :)
a minap én is próbálkoztam csillámos sminket csinálni, bár mivel kék csillámom van, ezért azzal, hát még gyakorolnom kell, nem sikerült még magamat meggyőznöm:D

m. írta...

sokat gondolkoztam már én is rajta hogy csinálok ilyen sminket, de mindig az jut az eszembe, hogy van egy csillámos tusom, és néha napokig csillogok mert nem nagyon akar lejönni. ezt a sminket nehezen tudtad leszedni?

suzie írta...

Barbi: köszönöm:)

M.bunny: nem, egyáltalán nem volt nehéz. Egy darab csillámot láttam csak másnap a szempillám tövében, ez azt hiszem, elég jó arány :D

Annus21 írta...

Tudom hogy nem kívánságműsor, de mikor posztolód a Színezett hidratáló házilag. Már nagyon kíváncsi vagyok rá.

suzie írta...

Az lesz a következő! Holnap vagy legkésőbb holnapután fent lesz. :)

suzie írta...

Egyébként nyugodtan lehet kívánságműsor, elvégre az a legjobb, ha olyanról írok, ami Titeket a legjobban érdekel :)

Annus21 írta...

Köszi:) Csak mert a drogériásak elég furák, már próbáltam a Niveasat is. Ahol ajánlanak színezett hidratálót ott olyan 10 000Ft-ért, annyiért meg nem kell. És köszi a választ:)

DoraVogue írta...

Köszi, hogy válszoltál, egyébként az oldalad maga is nagyon tetszik:) Így tovább! XoXo

Adri írta...

Hali:)
Bizonyára nem emlékszel már rám fórumról(Elyon),tegnap találtam rá a blogodra,és azt kell mondjam nagyon jó!!!Csak így tovább Zsuzsi!!!
Én is a szemöldöködről akartam kérdezni,de megelőztek.
További szép napot!

suzie írta...

Köszönöm:)

Adri, emlékszem rád, de inkább Timi blogjából! :D :))