2010. július 24., szombat

Nyaralni mentem! / Off to Spain!

Holnap indulunk Spanyolországba, Barcelonába nyaralni. Annyira várom, remélem nagyon jó lesz! :) Barcelona a barátom ötlete volt, ő nagyon szereti, én még nem voltam, de elmondás és képek alapján nagyon tetszett, úgyhogy könnyen beleegyeztem. Nekem (és talán nem vagyok vele egyedül) elég nagy fejtörést tud okozni, hogy olyan helyre menjek, ahol tengerpart van vagy olyanra, ami inkább városnézéses, és jók a vásárlási lehetőségek is. :D Barcelonában úgy tűnik, mindkettő megvan, de nyilván erről részletesebben csak a hazaérkezés után fogok tudni írni. Szokásomhoz híven már rég elkezdtem a neten nézegetni, hogy milyen üzletek vannak, amik érdesek lehetnek számomra, milyen márkákat lehet kapni stb. A legjobb meglepetések a Sephora és a Primark voltak, előbbi nagy népszerűségnek örvendő sminkmárkákat kínál, utóbbi pedig extra olcsó ruhákat és kiegészítőket. Oh, és persze a River Island. Meg az, hogy a Sephorában Spanyolországban lehet Sleek palettákat kapni.  Össze is állítottam egy kis kívánságlistát:
  • Sleek i-Divine Original paletta
  • L'oreal Voluminous szempillaspirál
  • Benefit High Beam
  • Urban Decay Ammo Palette (vagy Naked.. egyelőre lehetetlen döntésnek tűnik)
  • St. Tropez önbarnító hab 
  • Revlon Colorburst rúzsok
  • Gosh - Darling rúzs
Ezek csak sminkek, ruhákból és kiegészítőkből nyilván ennyire nem tudom előre, hogy mikre számíthatok. Remélem, hogy a felsorolt dolgokat mind sikerül beszereznem, valamint hogy rábukkanok pár nagyon olcsó, ugyanakkor jó minőségű márkára is. Persze nem fogom végig a boltokat járni, de 1-2 napot tuti, hogy szánok rá. :)

A bejegyzés lényege igazából, hogy most egy rövid ideig nem fogok tudni postolni, de amint hazaérek, bepótolom. Remélhetőleg egy hatalmas zsákmányos posttal :D



I'm going on vacation to Barcelona, Spain tomorrow. Can't wait, hope it will be fab!! It was my bf's idea to visit Barcelona, he really likes that place. I've never been there before, but seeing some pics and hearing some stories easily convinced me that this would be a great summer destination. I'm the kind of girl that has a hard time deciding whether to go to a beachy place or to a city with famous sights and good shopping facilities. Well, Barcelona seems to have both. Being the nosey girl I am, I've been looking online for some info on what kind of shops and brands Barcelona has to offer, and I've come across some names that really were a huge surprise, such as Sephora, Primark and River Island. And the fact that Sephora carries the Sleek i-Divine palettes in Spain! I already made a short wishlist:
  • Sleek i-Divine Original palette
  • L'oreal Voluminous mascara
  • Benefit High Beam
  • Urban Decay Ammo Palette (or maybe Naked.. will be a tough decision)
  • St. Tropez self tanning mousse
  • Revlon Colorburst lipsticks
  • Gosh Darling lipstick
As you can see, these are only makeup products (well except for the St.Tropez), but of course I want some nice clothing items too!!:) I'm not sure all of these brands and products are available in Spain, but I really hope I will be able score most of them!  Of course I'm not going to be shopping all day long every day, but will surely spend a day or two with this pleasant activity ;)

    17 megjegyzés:

    Suzy írta...

    Érezd nagyon jól magad! A sleek palettáért pedig öri-hari :DD

    Jóóó utat!

    suzie írta...

    :DD lehet amúgy rendelni is a honlapjukról ide, bár úgy már annyira nem éri meg, nem valami olcsó a szállítás:/ na meg a Hungary-t Hungry-nek írták az országlistában, ami miatt csakazértsem rendelnék tőlük (nem tudom, kijavították-e már)

    köszönöm:))

    Andi írta...

    Húú én a Naked-et venném, annyira szeretném.:( Ebayen dupla áron van alapból mert out of stock mindenhol az USA-ban. :(

    suzie írta...

    Ja, külföldön hatalmas biznisz a limitált dolgokat (nem csak smink) felvásárolni, aztán mikor elfogyott, feltenni ebayre drágábban.. Annyira undorító szerintem.

    Kíváncsi vagyok amúgy, hogy Barcelonában lesz e még... Ha nem, akkor legalább nem kell választani:D De azt hiszem, ha választani kéne, inkább a Naked-et venném (és talán pár nap múlva visszamennék az Ammo-ért lol).

    Andi írta...

    Jaja elképesztő. Mondjuk ez az őrület is ami a dolgok körül van, de a Naked-nél úgy érzem abszolút megéri az árát és olyan gyönyörű.:) Remélem ha normálisan visszakerül a boltokba normális áron is meglehet venni.

    suzie írta...

    Hát esetleg a Sephora honlapjáról, de nem tudom, szállítanak-e ide. Ebayen tuti csak drágábban lehet, ugyanolyan áron minek tenné fel bárki is... De amúgy az is durva, hogy az ilyen online store-okból egy-két óra alatt teljesen el tudnak fogyni az ilyen cuccok.

    suzie írta...

    Én amúgy a listáról a legjobban a Benefit High Beam-jére vagyok rákattanva:) Meg úgy eleve a legtöbb Benefit cucc, amit látok a neten, rabul ejt, de olyan drágák :S

    Andi írta...

    Nem, nem szallit a Sephora :( Úgy lehet fent, hogy vannak kereskedők is, akik ugyanannyiért adják, vagy ha minimális az eltérés az nem számít. Mondjuk 5-10 dollár.. A Petticoat is csak egy ezressel lett drágább mint ha itthon bemegyek és megveszem, de hát ugye már kifogytak.:) Viszont duplaárat nem vagyok hajlandó fizetni, fulladjanak meg.:D

    Maggie írta...

    jaaj a naked-et én is úgy szeretném:D remélem mi is olyan helyre megyünk majd ahol van sephora:P

    na de érezd jól magad és vásárolj sokat:))

    suzie írta...

    köszi, igyekszem majd :D

    Lumena írta...

    Jó nyaralást! :) Pont a napokban nézegettem a sleek palettákat.

    fifinne írta...

    na majd add le a drótot, mit érdemes, én ugyanis szeptemberben megyek :) jó nyaralást!

    suzie írta...

    Köszönöm!:)

    Fanni, oké:))

    Unknown írta...

    jó nyaralást :)) alig várom a képeket :D xoxo

    Dorka írta...

    jó utat,érezzétek jól magatokat!
    és egy tipp a sephorába:
    egyben is lehet kapni és így nem olyannnagyonpofátlanulszörnyen drága: NARS Orgasm pirosító és a Laguna bronzosító!
    ha hazajöttél nagynagy beszámolót várunk!
    sokpuszi <3

    suzie írta...

    Nektek is köszi, aranyosak vagytok:)

    Dorka, neked meg a tippet is köszönöm, le akarom csekkolni az Orgasmot mindenképp, kíváncsi vagyok, túl van-e rajongva, vagy tényleg olyan jó. Benefit Coralista szintén :) Aztán majd koplalok :D

    Blushbaby86 írta...

    BARCELONAAA!!! de jóóó neked. :)
    tetszeni fog, biztos vagyok benne.
    én is szeretnék spanyol nyüzsgést!!!
    :)
    jó nyaralást. én meg majd nézem addig a spanyol tv-t. :D