2010. július 9., péntek

Summer Sales Shopping

Nincs még túl rég, hogy ruhazsákmányolós bejegyzést kaptatok, és nesze, máris itt van a következő. Nem tehetek róla, na, épp folynak a nagy a nyári leárazások, amit nem szeretek kihagyni - főleg ha korábban láttam pár ígéretes, de túlárazott darabot az üzletekben. Komolyan, néha (inkább gyakran) annyira gagyi anyagú felsőket akarnak az emberekre sózni egy olyan összegért, aminek a töredékét sem érik meg... És nem is extra márkákról van szó. Nem értem, de végül is nem is kell. Szeretek egyébként egyszerre sok dolgot venni, jó érzés hazaérve kipakolni az új szerzeményeket, és elégedetten végignézegetni rajtuk. :) Ritkán van, hogy annyi minden tetszene, hogy ez így tudjon történni (bármilyen hihetetlen is), de most eltalálták az ízlésemet a kollekciókkal, úgy tűnik. Na meg valószínűleg az is közrejátszik, hogy már nincs időm olyan gyakran menni vásárolni, így igyekszem egyben a lehető legtöbb boltot lerendezni.

It's not been too long since I did a clothing haul post, and now, here comes the next one. I can't help it, summer sales have started and it's always so tempting, especially if there are a few pieces that I like, but their price tag not really. Seriously, some items are priced SO unreasonably, I just don't get it. Anyway. I like coming home from a shopping spree with many items at once, it's such a nice feeling to unpack them and try them all on again and such. :) It very rare though that this happens, because I don't usually like many things from a collection. Now, however, the designers really seem to have hit off my taste with the current ones.


Több képért katt a továbbra!

More pics after the jump.




Military style skull top - Zara

Ezt már nézegettem korábban, de az eredeti 6.000 Ft-os árat enyhén szólva is sokalltam érte az anyaga miatt. Tetszik az anyaga nagyon, nem arról van szó, csak nem tűnik valami strapabírónak. A mintáért és a színért odavagyok, imádom ezt a felsőt. Volt egy ugyanilyen anyagú fehér rövid ujjú is hasonló, koponyás dizájnnal, de megbeszéltem magammal, hogy elég lesz a halálfejekből egy is. Vérzett a szívem. Remélem egyébként, hogy ez a Basic Military Line állandó szereplője lesz ezentúl az egyes kollekcióknak, és nem csak egyszeri dolog volt. A fekete csíktopot, ami a képen a felső mellett van, kifejezetten ehhez vettem, ugyanis oldalt az ujjkivágásnál eléggé kilátszana a melltartó belőle.


I've been eyeing this top for a while now, but I wasn't going to pay its original price because the material just doesn't seem to be heavy-duty. I'm seriously nuts about the colour and design of it though, I like it soo much! I really like this Basic Military Line from Zara and hope it's going to be permanent.The small black tube top that you can see on the pic I bought to wear under the top because a normal bra  pretty much  shows on the sides and, you know, I don't want to pull a Miley.

Még topok -  Zara

Sima ujjatlanokból sosem elég, nagyon szeretem őket, ezeknél pedig külön tetszett, ahogy a dekoltázs rész megoldása ad hozzá egy kis pluszt.


I feel that I can never have enough tank tops. I thought the neckline of these was nice so I  bought two.

Strandruha - H&M

Nemsokára megyünk nyaralni, úgyhogy kötelező volt beszerezni egyet. Igaz, ez nem volt leértékelve, de pofátlanul olcsó volt. Már csak az bánom, hogy nem vettem más színben is... Mondjuk le kell vágatni az aljából, mert túl hosszú, térdig ér.


I'm going on a vacation quite soon, so I really needed a sundress. It was so cheap, I'm constantly beating myself for only buying one colour!

Kiegészítők - H&M

Az arany karkötőket ezüstben is birtoklom, de annyira tetszik, hogy muszáj volt aranyban is beszereznem. Az ezüst lánc az egy cipőlánc féleség, ezt már régóta nézegettem az üzletben, de nem igazán derült ki, hogy mi is tulajdonképpen. Még az eladók sem tudták megmondani. Most 1300 Ft helyett 250 Ft volt, gondoltam ennyit megér, hogy megtudjam, mi a fene ez. (Gondolom nem vette a kutya se, mert senkinek sem volt fogalma róla, hogy micsoda :D) Az lett, amire gondoltam, de sajnos "belebújós", és baromi nagy, a képen épp összefogom elöl. Ezt majd valahogy meg kell oldanom, mert amúgy nagyon tetszik.


I've been eyeing this silver chain thingy for quite a while, but just couldn't find out what it was, not even the SAs were able to tell. Now that I saw it was marked down to like $1 (I guess no one knew what it was lol), I thought heck, I'm getting it. My curiousity won.

Bőrdzseki - Bershka

Végre! Nem is tudom, mióta akartam már egy rendes bőrdzsekit, de vagy nem tetszett a szabása, vagy éppenséggel tetszett, csak idiótán állt, vagy minden klappolt, de nevetséges volt az ára. Alig akartam elhinni, hogy ez a dzseki mennyire olcsó volt most a Bershkában. Nem hagyhattam ki, akármilyen hülyén is hangzik 30 fokban bőrdzsekit venni. :)


Wohoo I finally jumped on the leather jacket bandwagon! Late, I know. But I just  couldn't find one that I like, that looks good on me and that's price tag doesn't make me run away. It was hard to believe how cheap this jacket actually was. I just had to get it, no matter how stupid it sounds to buy a leather jacket in a weather this hot. :)


Ti is szeretitek a leárazásokat? Mit zsákmányoltatok mostanában?

9 megjegyzés:

Babus írta...

én pont ma voltam vásárolni,és alig találtam vmit:(
1 szoknyát meg 1 inget vettem a stradiban.

Babus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Maggie írta...

én szerintem a hétvégén fogom magam valamivel jobban belevetni magam a leárazásba, mert eddig csak átfutottam a dolgokat mindig, sosem volt elég időm:D de nagyon várom már, mert én is ritkán jutok el:S remélem sokmindent veszek majd:P

suzie írta...

Én a Stradiba be sem mentem, ahhoz már nem volt erőm, meg nem is tudom, mikor láttam ott olyat, ami tetszett volna.

katjes írta...

a military top nagyon szep, tetszik hogy ilyen lazan all rajtad

Babus írta...

nekem a stradi volt az utolso esélyem:D mivel sehol nem találtam semmit:(
voltam amugy kb 2 hete is,de akkorse találtam semmit,csak pár bugyit vettem h&m-ben.

A. írta...

Én a New YOrkerben vettem meg 4ért a 20ezres szegecses bőrdzsekit,örül is a fejem rendesen:D
Az a lánc amúgy nem nadrágra lehet?

A. írta...

Én a New YOrkerben vettem meg 4ért a 20ezres szegecses bőrdzsekit,örül is a fejem rendesen:D
Az a lánc amúgy nem nadrágra lehet?

suzie írta...

nem nem, az tuti, hogy lábra való. De közben rájöttem, hogy valószínűleg inkább fordítva kell hordani, hogy nem hátul lógnak ezek a láncok, hanem a lábfejen elterülnek. De nekem hátul jobban tetszik