2010. július 7., szerda

Új oldal - Online shopping

Bővítettem a blogot egy fülecskével, amit fent találtok a blog címe alatt "Online shopping" néven. Úgy gondoltam, hasznos lehet összegyűjteni az olyan webáruházakat, ahonnan kishazánkba, Magyarországra is szállítanak. Ahogy az oldalon is leírtam, ha van az adott üzlettel kapcsolatban személyes tapasztalatom (tehát rendeltem már onnan), akkor azt röviden odaírom, valamint ha blogbejegyzés is készült róla, annak is melléteszem a linkjét, így kevésbé lesz zsákbamacska azoknak, akik először találkoznak velük. A linkek listáját folyamatosan bővítem, és nagyon szívesen fogadom tőletek is hozzá a linkeket a livinpretty (kukac) gmail.com e-mail címre.

Az új fülecskéről egyébként mindig vissza tudtok térni a bloghoz a mellette levő "Főoldal" menüpontra vagy a Livin' Pretty feliratra kattintva. Előbbit, ha rájövök, hogyan kell, átírom majd "Blog"-ra...

Hogy tetszik nektek az ötlet?

Csak sminkeket és velük kapcsolatos kiegészítőket kínáló oldalak linkjei kerüljenek fel, vagy ruhákat, cipőket árusítókat szívesen látnátok?

7 megjegyzés:

sunbeam írta...

Szupi, köszi :)

Zitu írta...

Jó ötlet!Én örülnék neki ha ruhák,kiégészítők stb,oldalak is felkerülnének!:)

katjes írta...

az en hszem nem igazan ezzel kapcsolatos, hanem inkabb egy keres, sztem jo lenne ha irnal egy post-ot a sminklemosassal kapcsolatban.. en a torlokendoket szeretem de nem igazan erzem ugy, hogy megtalaltam az idealisat(zsiros borre valot)
te hogyan szoktad lemosni, milyen termekekkel?

Blushbaby86 írta...

koozeg: van egy régebbi bejegyzés a sminklemosókkal kapcsolatban, azt láttad?

jók a linkek, köszi! én biztos fogok majd rendelni a sigma-tól, de még odébb van, össze kell spórolnom egy ecsetkészletre. az minden vágyam ♥. :)

Unknown írta...

csak szólni szeretnék, hogy új a címem: www.kissandlips.blogspot.com :)

suzie írta...

Örülök, hogy tetszik nektek az ötlet:) Majd teszek akkor fel ruhás, kiegészítős linkeket is.

Koozeg: picit lejjebb görgetve a főoldalt megtalálod a sminklemosós bejegyzésemet, nemrég írtam pont. De itt van a link is hozzá: http://livinpretty.blogspot.com/2010/06/sminklemosok.html

katjes írta...

koszonom, megkaptam :)

nem is tudom hogy nem vettem eszre a multkor, pedig tobbnyire vegigbongesztem a blogod..