2010. október 9., szombat

Sminkkel.com Shop szerzemények

Már nálam vannak ezek a dolgok jó néhány napja, de csak most volt időm (és megfelelő fényviszonyom) lefotózgatni őket. A szájfényt és a szempillát én vettem a Sminkkel.com oldal webáruházából, a szemhéjpúdert és a Barry M varázspor mintákat pedig kaptam mellé Vikitől. Utóbbiakat egy későbbi, külön bejegyzésben fogom tesztelni.


Több képért, véleményért és színmintákért katt a továbbra!




Revlon Nude Lustre szájfény


Amikor nézegettem a webshopot, csak egy darab volt belőle, úgyhogy gyorsan le is csaptam rá, amit utólag sem tartok rossz döntésnek. "Nude" alatt én általában a világos bőrtónusú színeket értem, de ez egyáltalán nem ilyen. Sötét barack színe van barnás beütéssel. Néha nagyon hasonlónak érzem a szám saját színéhez, tehát nem túl feltűnő, amikor ezt viselem, de mégis sokat dob az összképen. Az illata enyhén édeskés, az íze viszont nem túl jó. Az állaga picit ragacsos, cserébe viszont elég tartós. Sajnos úgy látom, hogy teljesen eltűntek ezek a fajta szájfények közben a webáruházból, de remélem kapható lesz még később, mert szívesen kipróbálnám más színekben is.
A számon már láthattátok EBBEN a bejegyzésben.

(1. kép természetes fényben, 2. kép vakuval)

Stargazes egyágyas szemhéjpúder - Khaki

(1. kép vakuval, 2. kép természetes fényben)

Nem is jöhetett volna jobbkor egy ilyen színű szemhéjpúder, mint most ősszel, mikor hatalmas sláger a keki. Én ruhákban is imádom ezt a színt, és sminkben is szeretem ezeket az árnyalatokat, így nagyon örültem ennek. A Stargazer márka sem volt ismeretlen számomra, korábban Angliában többször is találkoztam vele, és volt is két szemhéjpúderem tőlük. Ez a Khaki nevet viselő árnyalat nagyon elnyerte a tetszésemet, szépen pigmentált, és van egy sejtelmes arany fénye. :) Lilával, barnával, bronzzal, arannyal gyönyörű sminkeket tudok vele elképzelni.
(1. kép vaku, 2. kép természetes fény)

Látjátok az arany fényét?:)

Red Cherry műszempilla - 203


Ne tudjátok meg, mennyit vacilláltam, hogy melyik RC műszempillát válasszam. Végül azért esett erre a választásom, mert ehhez hasonlóm nincsen. Már ki is próbáltam, de sajnos ez a típus nem igazán jött be. Nagyon hosszú és dús, aminek következtében szinte az egész sminket eltakarta, és csak a pillák érvényesültek. Talán megpróbálok majd igazítani rajta egy kicsit ollóval. Viszont hozzá kell tennem, hogy nagyon jól lehet vele dolgozni, úgyhogy szerintem más típust is ki fogok próbálni ebből a márkából, pláne, hogy nagyon olcsó, mindössze 750 Forint.

4 megjegyzés:

barbi írta...

hasonló színű szemfestékem nekem is van, én is nagyon szeretem, főleg mert sokoldalú :)
és azt hiszem, be kellene már ruháznom műszempillába, meg megtanulni feltenni őket ^^"

Maggie írta...

de fura, mostanában én sosem veszek egyes szemhéjpúdert..vmiért mindig paletták után nyúlok reggel és az egyes szemhéjpúdereim úgy elsikkadnak:( pedig nekem is van ilyesmi színű, de eszembe se jutott ezer éve szegényke:(

Blushbaby86 írta...

úúúú az a szájfény!!! :)
jaj de szép!
remélem lesz még, mert rendelnék ilyet.
nekem az ilyen színek a tökéletes "nude"-ok :)

suzie írta...

Barbi: hajrá hajrá!:) nem olyan vészesen nehéz :)

Magdi: én felváltva szoktam, de tényleg egyszerűbb a palettákat használni, mint a külön levő színekért kutatni.. (ahh, nagyon kell most már egy jó rendszerező!)

Tamara: szerintem Vikinél érdemes érdeklődni, hogy lesz-e :) de én is remélem, hogy újra kapni lehet majd ezeket